Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick3

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A new hord of pigs to fill the gap left by the old. Feeding on fear but fear is running low. (Darkest Hour: With Friends Like These)   Ablonczy Bálint bogarat tett a fülembe hétvégi jegyzetével. A Heti Válasz Online-on arról írt, hogy kicsit visszás, hogy Martin Schulz elvtárs…..
"Efelé rohanunk, hogy az ellenzéki pártok így gondolkodjanak. Csináltok magatoknak negyedik köztársaságot, ez nem a mi köztársaságunk, mi majd ötödiket csinálunk, és ezzel állunk elő. Hogy ez, ami van, a 9 éves megbízásotokkal, ilyen alkotmánybírósággal nem kell nekünk,…..
Amíg Orbán Viktor a faszbúkon vetít nekünk a sajátosan torzító lencséin keresztül cudar jövőt, és szüleinken keresztül igyekszik nyomást gyakorolni ránk, néhányan úgy gondoltuk ideje ismét szembesíteni őt és kormányzatát a valósággal: ez nekünk nem…..
Az egyik legalaposabb, és legnagyobb látogatottsággal bíró Lost-fanblog, a Dark Ufo évek óta megszavaztatja olvasóit arról, mennyire tetszett vagy nem tetszett nekik a Lost éppen aktuális epizódja. Az eredményeket aztán egy pöpec táblázatban közlik (folyamatosan frissítve). A…..
Axon beküldéséhez nem merek bevezetőt írni:Tegnap [nov. 22. - bocs, LJ] este láttam az Amerikai pszichót a TV2-n. Két félrefordítást is találtam benne:Az egyiknél a főszereplő egy jobb világ lehetőségéről elmélkedik, ahol jobban tiszteletben kellene tartani a "civil…..
Nick3 2008.12.31 15:57:13
@Nick3: Vagy még inkább emberi jogok.