Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Witch King

37 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem kért meg a drága főnök úr, hogy tolmácsoljam nektek elnézésést, amiért nem tud írni nektek, mert egy tirpák, lusta, elkényeztetett, tohonya, lajhár, kólaszürcsölő, beképzelt, megalomániás, puhány dög! Nah jó, hát igazából a felsorolást már én tettem hozzá, de…..
Jó lenne megint valamivel leégetni a drága főnök urat, de nem találok róla semmi újat! A többiekkel még végig túrattam a szemetét, semmi (nem képzelitek a szemétben fogok túrkálni? FÚj!). A rejtett kameráim is sötét képet mutatnak, a rejtett mikrofonok üres zúgást... Pedig…..
Még hogy én lusta vagyok... meg, hogy le fogja tiltani a pornót a netemről! Mit képzel ez a Sauron magáról, ki ez? Jó, azon kívül, hogy a főnököm, a haverom, az ivópajtásom, de ezeken kívül ki ő, hogy elvárja, hogy csináljak valamit?! ha nem figyelek, a gép előtt, a pornó…..
Sauron még mindig itt van, mivel anyós még mindig náluk van, így felnőttek módjára meg kéne oldanunk azt, hogy ki mikor használja a gépet. De mi inkább gyerekesen harcolunk érte, vagyis általában Sauron elküld minket valami ügyet intézni, ő pedig megpróbálja kitalálni a kódot,…..
Tegnap a nazgulokkal úgy döntöttünk, hogy kicsit kirúgunk a hámból, levetkőztünk meztelenre, belopóztunk Sauronhoz, megvártuk amíg lefekszik és a temetőből szerzett csontokkal ráhoztuk a frászt a főnök úrra. Meg kell mondanom alig bírtam visszafogni a röhögésem. Szerencse,…..
Sauron azt állítja, hogy én hazudok? Igenis sok munka volt a meghívók elküldése! 17 embernek kellett szólnom! Egyesével kellett megírnom az emaileket! Jóóó megírhattam volna egy emailel is, de akkor nem panaszkodhatnék. De emiatt lekéstem a kedvenc sorozatom egy epizódját!…..
Ne valami különleges gyűrűlidérc ünnepről van szó. KisSauron keresztelője lesz hamarosan, és hát én lettem a keresztapa. Mondjuk egy olyan Corleone féle keresztapáskodásnak jobban örültem volna... édes istenem de jó lenne, szivarok, finom italok és mindenki megcsinálna helyettem…..
Vannak emberek, amelyek néha reménytelen esetek. Az Xpress nevű dvd online boltnál lehet filmeke kommentárokat leadni és garázdálkodik egy (pár) troll, amelynél az ember a fejét fogja. Nem is troll a legmegfelelőbb szó, hiszen egy igazi troll tudja, hogy ő hülyeséget csinál és…..
Ma minden eldől. Vagy nem. Tárgyalnak még. Hátha. A szakszervezetet több adatot akar. Mindenki több pénzt akar. A rajongók focit akarnak. Semmi jóra nem számíthatunk. De muszáj bízni. online survey A zaklatott helyzethez méltó zaklatott bejegyzés méltó befejezéseként pedig…..
Nagy megvetéssel néztem eddig ezekre az igénytelen papírtasakos DVD-kre, mert részben ezek is felelősek azért, hogy a magyar DVD piac mára vegetál és a lassú halál felé tart. De úgy voltam vele, hogy a fene egye meg, most már érdekel is, miféle kiadványok lehetnek ezek, ahol…..
Sauron berontott hozzánk és közölte, hogy ha nem írok bejegyzéseket, akkor ki leszek rúgva, kereshetek másik munkát, megvonja a fizetésem, beperel, jah és hozzak még 2 kiló kenyeret meg egy pár paradicsomot a boltból. Elég furcsa volt mindezt végig hallgatni, zuhanyzás közben…..
Bizony ma van neki, mi már fel is köszöntöttük, remélem nem allergiás a kígyó marásra... Mindegy. Elnézést kér tőletek, de elég sok dolga akadt, kisSauronnal is foglalkozni kell, a vár körül is adódtak problémák, de amint tud ír, ígéri! Szóval mi haverokkal vettünk neki…..
Sauron koma említette, hogy megvette a feleségének a Sex és New york új dvd-jét. És hát igen, ahogy írta neki kellett aszonnyal megnéznie. Ezzel nincs is gond, minden férfi tesz ilyet, (kivéve engem, mert én nem vagyok és nem is voltam ilyen puhány) de ilyen esetekben igyekszünk…..
Hát igen voltunk uszodába...bár nem tudom minek kellett elmeni, amikor vannak uszoda szimulátor programok... De mindegy. Az tényleg igaz, h Sauron elájut, de nem volt rajta páncél é csak fél kört tudott úszni. De én nem ájultam el! Csupán elaludtam az unalomtól. Amúgy is, nekem…..
Meséltem ugye, hogy Sauron főnökkomámtól wellnes hétvégés pihenést kaptunk, aminek örülünk, hisz ha nagyon szüksége lenne ránk, akkor elmegyünk pihenni, másrészt pedig egy ilyen wellnes cuccba minket kényeztetnk, masszázs (biztos tudnak testnélküli lényeket is masszírozni)…..
Halálra unom magam! Végig néztem az összes pornó oldalt, vicc oldalt, és majdnem minden oldalt. Már nem tudom mit csináljak. Megnéztem az összes filmem, sőőőt már lassan a könyveimet is elolvastam, kivéve a naplómat, amit még mindig nem tudok kinyitni. Sauront is naponta…..
Olvastátok Sauron kiritkáját a "Halottasház" című filmről? Én is láttam, nekem se nyerte el a tetszésem. De a kritika alapján gondolom azt gondoljátok, hogy nah ezt a Sauront nem lehet semmivel megijeszteni. Hát nem így van. Miután megnézte a filmet, suttogó hangon, sírva…..
Sikerült Sauron főnökkomámmal megegyezni, és csak alig 4 oldalas lett az a szerződés, amiben tisztáztuk, hogy milyen jutattásokat kapok. Mondjuk még mindig nem vagyok 100%-osan megelegedve, de erre már úgy gondoltam, hogy jó lesz. Most legalább már tudok gépezni, netezni. Tudjátok…..
Már nem tudok unalmamban mit csinálni! Végig néztem az összes pornó oldalt ami létezik, sőt, szerintem a netem már minden oldalt láttam. Még a Nők lapja oldalát és végig olvastam, annyira unatkozom! Ugyan Sauronnal már 2X is tárgyaltunk a sztrájk végét illetően, de én…..
Majdnem sírtam amikor megtudtam. Azóta egy fillért (bármi is legyen az) se költhetünk Sauron számlájára. Mindent finanszírozzunk saját zsebből. Ja és a fizetésünket úgy módosította, hogy csak akkor kapunk pénzt, ha dolgozunk. Ekkor már az agyvérzés kerülgetett, nah meg a…..
Üdv nektek. Miután megnéztük kisSauront, és megbizonyosodtunk, hogy Sauronnak szüksége lenne a segítségünkre, gyorsan említettük neki, hogy még pár hete adott feladatot, annak neki látunk. Örömmel tudomásul vette, és mondta is, ha kell valami, csak küldjön számlát, ő…..
Olvashattátok, hogy megérkezett kisSauron. Tényleg nagy az öröm, én is gratuláltam nekik, és bizony nagyon szép kislány annak ellenére, hogy ki az apja. Hát igen, én is gondolkodtam már a családalapításon, csak pár dolog hiányzik hozzá. Például egy test, vagy megkéne tudni,…..