Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RayBan

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Green Day – 21st Century Breakdown (2009 Reprise) A szerkesztőségben erős egyet nem értés volt a Green Day új lemezével kapcsolatban, így egy kritika helyett most kaptok kettőt, méghozzá azoktól, akik a legjobban egymásnak mentek a témát illetően. Most kiderül, hogy a 21st…..
RayBan 2009.05.23 15:46:29
@WITCH: ez most a rettenetesen szánalmas "csinálj jobbat" duma egy kifordított változata?
RayBan 2009.09.13 13:36:15
@WITCH: hát nem győztél meg.

az értést milyen fokon kell művelniük? csak akkor írhatsz zenei kritikát, ha tudsz zenélni? mert a szavaidból az tűnik ki, hogy amíg nem gitározol jobban satrianinál, addig egy büdös negatív szót nem szólhatsz rá. nem mondhatom rá valamire, hogy szar, mert én nem tudok olyat csinálni?

nem mondhatom egy motorversenyzőre, hogy szar időt ment motoron, mert én nem tudok annyit sem menni?

nem mondhatom egy házra, hogy hú de ronda, mert nem vagyok kőműves?

csak akkor véleményezhetek bármit is a világban, ha értek hozzá?

te tudsz ilyen kritikát írni, mint az a kettő, ami itt fentebb van? mert ha nem, akkor kérlek szépen KUSSOLJ!
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Július elsején a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a progresszív metal legnépszerűbb zenekara, a Dream Theater. A koncert apropója az új, Black Clouds & Silver Linings című nagylemez, ami pont egy héttel a buli előtt jelenik meg. Mindezek miatt kezdtünk el…..
RayBan 2009.06.18 09:47:47
@potter: mi a kedvenc blogod?
A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot. Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999…..
RayBan 2009.06.07 18:58:01
@astbury: Azon kívül, hogy kevés pénzt adnak, egész pontosan NEKED mi a bajod a pankkkizével? Merthogy csak azt hajtogatod, hogy ízekre kéne szedni mert szar, de mért szar, azt nem árulod el. Ráadásul mindezt minden egyes alkalommal offtopik módon teszed. Nagyon bekeseredett ember lehetsz te, ha itt éled ki magad.
RayBan 2009.06.08 08:38:04
@astbury: ja, mellé. mellébeszélsz. megint nem mondtál semmit, ahogy sosem szoktál a kommentjeidben. mi is a baja a pankkk programnak? csak szórod itt az átkaidat, és egy fikarcnyival nem vagy jobb, mint az ide posztoló fikázó bloggerek. mért nem írsz nekik egy posztot a pankkk programról, ha már annyira értesz hozzá? biztos szívesen kitennék.
Örülni sajnos nem kell, nem alakul újjá a rockzene gyökerét jelentő formáció, valószínűleg csak arról van szó, hogy Mr. Osbourne vagyona számolgatásának végére ért és hogy kitöltse fennmaradó idejét szüksége van még további pénzre unalma elűzése végett. Ehhez a…..
RayBan 2009.05.31 20:34:18
@devilh: még helyesebben: Sepulturát ;-)
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
RayBan 2009.04.21 23:33:43
@Lord Multifilter: azért ahhoz képest, hogy egyfolytában szarozod ezt a blogot, képes voltál csak ehhez a poszthoz több mint negyven kommentet tolni, ami ugye matematikai számítások szerint lassan eléri az összes komment egyharmadát. szóval amikor számolgatsz, hogy hú csak így érnek el sok kommentet, meg magas látogatottságot, akkor vedd bele a te hathatós segítségedet is.
A béna Dave Gahan-klónból az egyik legtöbb embert megmozgató művész úrrá vált Ákos nyitja majd a VOLT Fesztivált idén. A buliban az lesz különleges, hogy szemben az összes többi koncerttel, Ákos a fesztivál korábbi helyszínében, a Soproni Sportcentrum nagytermében tartja…..
Pink, Raygun @ Budapest Sportaréna 2009.03.24. Az előző nap az AC/DC-vel zárult, ez pedig AC/DC-vel kezdődhetett volna az Arénában, ha a szerencsétlen Raygun zenekar bele nem zavar a képbe. Odafelé még meg is jegyeztem, hogy amilyen mázlim van, beteszik a Lovegunt előzenekarnak, de…..
Tegnap még csak ízelítőt tudtunk mutatni az új Mastodon-klipből, ma már az egészet "levetítjük". A Divinationst nézve egyébként nem tudjuk sírjunk-e vagy nevessünk. Egyrészt a videó jól néz ki, bár a digitális effektek kissé fapadosak (oké, tudom, csak egy klip),…..
Samael - Above (2009 Nuclear Blast) A Samael egy új svájci black metal zenekar. Mint derült égből villámcsapás, úgy érkeztek a srácok ebbe a kicsit (?) megfáradt szcénába, ha jól tudom, még demót vagy EP-t sem adtak ki az Above előtt. Mit várhatunk ilyenkor? Természetesen…..
RayBan 2009.03.06 21:23:47
@repattila: hát a harmadik bekezdésben minden le van írva. kb. csak a hülyék nem értik.
Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg…..
RayBan 2009.03.01 14:43:31
@AntonCorbijn: ez a huligenszes izé honnan jön? volt már a lángoló gityón róluk írás? vagy a hozzájuk hasonlókról? mutimár, mert a keresővel nem találom!
RayBan 2009.03.01 15:07:42
@Lord Multifilter: mondjuk a u2 fanok meg épp a quartot szidják, mint a bokrot, tehát mindig az a szar lap, ahol éppen fika van az ember kedvencéről. érdekes, hogy egy jó véleménynél nem kommentelnek a rajongók, hogy hú de klassz ez a blog, magazin, mindegy.
mellelseg ez a depes szám jó, meg a klip is.
Ezen a héten nem ajánljuk, hogy a kedves olvasó este hallgasson Petőfit, hiszen ma Jamie Winchester és Hrutka Róbert egyik koncertjét adja a rádió, mi pedig senkit nem szeretnénk arra buzdítani, hogy hallgasson egy zenekart, amelyiknek minden száma olyan, mintha valami mobilreklám…..
RayBan 2009.02.27 14:38:53
@Chrys: úgy csinálsz mintha meghalt volna valakid.
RayBan 2009.02.27 14:55:59
@Chrys: basszus csak egy zenekarról van szó. miért ne örühetne valaki annak, hogy egy több ezer főt érdeklő banda, ami neki kifejezetten nem tetszett, feloszlott. szíve joga megvan hozzá. nem halottról beszélünk, még egyszer hagsúlyozom, csak egy együttesről. te amolyan "halottgyalázásnak" állítod be a posztóló feloszlás feletti örömét, bármit is írsz. mert "a rengeteg emberre való tekintettel" szöveget nem tudom másképpen értelmezni.
Talán annyira nem is meglepő, de azért mindenképpen esemény, hogy a budapesti Scorpions-koncerten megjelennek majd az Omega zenekar tagjai is, mint speciális vendégek. Mondjuk ez nem az egész együttest jelenti, de Kóbor János énekes és Molnár György gitáros biztos, hogy játszanak…..
RayBan 2009.02.26 17:11:39
@mista: valszeg sonny úgy gondolja, hogy egy szerkesztőségen belül véleményegyezésnek kell lennie mindenben.
Hamarosan új Idoru-lemez jelenik meg, ezért kissé talán furcsa, hogy még az előző koronghoz készítettek klipet a srácok. Mentségükre szolgáljon, hogy már több mint fél éve készül az alkotás, és ők már a forgatásnál megtettek mindent az ügy érdekében. Ennyi idő után…..
RayBan 2009.02.16 12:54:30
@KopaszMercis: tudtommal az idoru az nem bprnr zenekar. amúgy mi bajod az említett "szervezettel"?
Az idei Grammy-díjkiosztó legizgalmasabb momentumát sajnos már kapásból az elején kiherélték. Történt volna ugyanis, hogy Joe Satriani ügyvédje mindenki szeme láttára akarta leégetni a Coldplay zenekart, mikor átnyújtja nekik azt a bírósági keresetet, amiben a legendás…..
RayBan 2009.02.07 13:36:55
@tompus: kb mint az itthoni fonogram.
Nem szeretnénk átmenni Fehér Ház blogba, mi csak a léggitározáshoz értünk, de azért nem mehetünk el szó nélkül az Obama beiktatási ceremóniája alkalmából tartott, nagyszabású koncert mellett, ami nagyjából olyan volt, mint egy jól sikerült Old Boys-koncert egy kisvárosi…..
A Los Angeles Times összeállította melyik előadó/együttes kereste a legtöbbet a tavalyi évben kizárólag zenéléssel. Tehát a számolásnál ezeket nézték: a fizikai lemezeladásokat, a digitális letöltéseket és a koncertbevételeket. Ezek szerint idén, ahogy általában minden…..
RayBan 2009.01.14 14:52:25
@grigorij: talán csak nem sérti az önérzetedet?
Itt az ideje, hogy bejelentsük: február 3-án jön az új Cannibal Corpse-lemez Evisceration Plague címmel. Ennek örömére meg is hallgathatjuk az egyik új opuszt a csapat myspace-oldalán, de hogy picit tovább vigadjunk, összeraktunk egy kis klipválogatást is alább, hogy mindenki…..
RayBan 2009.01.11 08:59:51
@the_truth: hát itt már csak a dal hiányzik.
Az alábbi zenekarokról/előadókról olvashattok egy-egy rövidebb kritikát itt alább: Mafia, Szeg, Horda, Darkane, Fennesz, Gallon Drunk, Harcsa Veronika, Mr Oizo, The Bronx, Omar Rodriguez Lopez. Erre: Mafia – Aki mindent lát... (2008 Edge Records) Alany: A Mafia nem ismeretlen…..
RayBan 2009.01.05 15:51:32
@SzegPisti: minden szavad igaz!
RayBan 2009.01.05 16:11:00
@_fá_: a magyar metál undergroundban szinte senki nem képes a negatív kritikát elviselni.
Most még nem látszik, hogy milyen év lesz ez a klipek tekintetében, de semmiképpen ne ítélj elsőre, mert van itt most megint ultraszar és nagyon jó is. Azért, hogy ne bízd el magad, mindjárt a női vokál és nyál keveréke ül arcunkra a Namesea segítségével, akiket Lily Allen…..
Mint ismeretes, a fenti két zenész pár hónapja lezuhant egy repülővel, minek következtében súlyos égési sérüléseket szenvedtek. A hat utas közül ők ketten élték csak túl a szerencsétlenséget, igaz mostanra már teljesen fel is épültek, olyannyira, hogy mindenkit…..
RayBan 2009.01.02 11:47:29
@Döglött Guminyúl: de baszki! akiket perelnek, azok már meghaltak!
Év vége van, ilyenkor gyakoriak az értékelések, összegzések, az év legfontosabb eseményeinek összefoglalása. Ebbe a trendbe passzol egy olyan hír, melyre egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmet, mi pedig megosztjuk veletek. Szóval van ez a Kaukázus nevű zenekar, akik nagyon…..
Tankcsapda @ Főnix csarnok 2008.12.27Amikor 1989-ben a Szfinx nevű debreceni formációnak roadoltam haveri alapon, nem gondoltam volna, hogy egy berettyóújfalui bulin, aminek a tétje, ha jól emlékszem egy ORI-engedély volt (ennek híján annak idején nem lehetnett csak úgy fellépni), egy…..
RayBan 2008.12.31 16:29:24
@>--fish-->: nem is nagyon ír úgy vettem észre. amúgy bántott téged?
Alább látható az első Locust On The Saddle klip, amit a Burn Outra készítettek a srácok. A legérdekesebb az egészben, hogy a videó főszereplője (természetesen a zenekar mellett) Hámori Gabriella színésznő, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Szezon, az Állítsátok meg…..
RayBan 2008.12.31 11:27:05
A szilveszter általában egyet jelent a fekvehányással, ellenkező nemű barátok közötti szexszel, az először látott házigazda bútorainak összetörésével, meg egy csomó király dologgal. A probléma az, hogyha abban a kiváltságban részesül az ember, hogy jó zenéket szeret…..
RayBan 2008.12.31 11:20:37
@johnplayer: akkor neked nincs jó ízlésed.