Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abile

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előretolt helyőrség Annyi minden 2012.03.05 21:58:00
Annyi mindenről akartam mostanában okosakat írni (többek között arról is, hogy mit csinálok jódolgomban, amiért nem jut időm az emelkedett témákról való elmélkedésre a blogon).Például, hogy pár hete Zazáleával arról levelezgettem, hogy mi kell az elégedettséghez. De mielőtt…..
.::Rallysokk::. Mostanában 2011.05.01 13:39:00
 Az elmúlt bő másfél hónapban nem igazán volt kedvem írni ide, de most újra van lelkesedés. Április 20.-án egy nagyon kedves, régi barátommal Marcival vettünk részt az 500. Sz. Angster József Szakképző Iskola nyílt napján, ahol járműtalálkozó volt az egyik program.…..
Már régóta érik bennem ez a gondolat, de a Meskán tett mai látogatásom megadta az utolsó lökést ehhez a poszthoz. Kényes a téma, viszont annál több készítőt érint, és ezt első kézből tudom, hiszen néhányukkal beszélgettem is erről, sőt különböző fórumokban is…..
...de azért gondoltam, megosztom veletek tegnapi vidám élményemet, hogy láttam egy költőt, költés közben. Egészen konkrétan a 2-es metrón, és Varró Danit, aki egyik kezében tollal, másikban kicsi spirálos jegyzetfüzetkével ült, és erősen koncentrált, majd időnként sorokat…..
Abile 2009.01.23 11:37:26