Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andriska_J

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Andriska_J 2010.07.16 17:00:35
"Nem igazán értem a mondandód, a magyarország hivatalban lévő kormánya, mögötte 2,7 mllió választó akarata érvényesül."

Egy kis gyors mtek: választásra jogosultak száma kb 8 millió fő (a
www.valasztas.hu szerint 8 074 382 fő).

Ennek a 65%-a - ennyi volt a részvétel az 1. fordulóban - 5,2 millió fő. Na és akkor itt jön z amir rá akarok világítani: a Fidesz jelenleg 2/3-os kormánytöbbséget szerzett a választási rendszer jóvoltából úgy, hogy a szavazóknak csak alig több mint 50%-a áll mögöttük ténylegesen. (5,2 millió fő 50%-a 2,6 millió fő)

A közvéleménykutatók meg elmehetnek a francba... A szavazás a lényeg, azon pedig ez volt...

Amúgy meg ezt nem szabadna politikai oldalról vizsgálni: gyanitom ha egy népszvazáson szavazni lehetne a "legyen Air Race 2010-ben budapesten?" kérdésre akkor ott rohdtul nem az döntené el az egyén döntését hogy ő korábban az MSZP-re a Fideszre vagy épp a piripótsfalvi független jelöltre szavazott...

Nekem kvázi pl mindegy hogy lesz vagy nem lesz: aug 20-án dolgozni fogok szóval ez a cumi...
  Tegnap nekiesett a Jobbik az LMP-nek a Twitteren. A vita az LMP ajánlószelvényeinek szabályossága körül bontakozott ki. A Jobbik ugyanis, több választási bizottságban, azzal golyózta ki az LMP jelöltjét, hogy érvénytelennek minősítette a két különböző színű tollal…..
Andriska_J 2010.03.15 17:07:18
HM... de érdekes hogy feltettem egy jobbikot védő felvetést, nem szidtam senki, meg semmit... és... NEM REAGÁLT RÁ SENKI...

persze rám nem tudták rámhúzni hogy erőszakos meg stb... csak kérdeztem logikusan és ennyi...

Amúgy a kopogtatókkal kapcsolatban: miért nem lehet a kopogtatókra rányomtatni a címzett adatait, és csak azt a részt szabadon hagyni ami a jelölt nevét és pártjának a nevét jelenti?

Mert ugye most úgy van hogy megkapod a kopogtatót meg mellé a cetlit amin rajta van a cuccod. Na most az emberek nagy része szerintem arról a lapról másolta át a személyi számát elvégre mért kereste volna elő a személyijét. Rgo rá lenne nyomtatva a páciens neve cime, és csak alárini meg a pártot ráírni kéne - utóbbit persze csak ha van, akkor máris nem lenne ilyen két tollal írt dolog...

Amúgy az tényleg cink hogy egy híroldalon, aminek elvileg nem a tömeghülyítés lenne a feladata hanem a tényszerű közlés, mindig csak egyirányból hallani dolgokat, a másik irányból meg semmit se.

Amúgy aki nem hiszi, higyje el nekem: a Jobbik alapítói között nagyon sok korábbi Fideszes van, olyanok akik csalódtak az agyon istenített Fideszben, volt is miért csalódniuk... Persze TÉNY: az MSZP-ben több oka volt mindenkinek csalódni... De bocsássanak meg nekem de NEM TUDOK OLYAN PÁRTRA SZAVAZNI ELLENZÉKBEN KIVONULT A PARLAMENTBŐL CSAK AZÉRT MERT NEM TETSZETT NEKIK GYURCSÁNY POFÁJA, EZZEL TERET ADOTT AZ MSZP 2006 ÓTA TARTÓ ÁMOKFUTÁSÁNAK.

Vajon hány másik ember van köztetek kedves fórumozók aki nem bírja a "főnökét" mégis bejár dolgozni...

Mindenki iránt tisztelettel: Andriska_J
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Andriska_J 2010.01.25 16:17:00
@Kis Hableány: Van benne valami. De a probléma nem oldódik meg. Pl. ettől nem biztos hogy többen fognak dolgozni, abban már inkább biztos vagyok hogy segélyért többen fognak sorba állni...
Illetve nem verték meg őket. Pontosabban egyet megvertek, a másik meg - mondjuk úgy -  kiprovokálta az inzultust. Az Index is beszámolt róla, hogy a múlt hét vége nem volt sikeresnek tekinthető az ellenőrök számára, egy nőt fellöktek, egy másikat meg leütött egy…..
Andriska_J 2009.01.21 14:38:18
@Lunitari: Ne gondold hogy ez ilyen egyszerű.

Az emberi szabadságjogok korlátozása bűncselekmény. És itt bibi! Amíg te bármilyen rosszaságot csinálsz X ezer ft (pl azt hiszem lopásnál ez 20 ezer ft már), addig az egész csak szabálysérétsnek minősül. Viszont egy állampolgárnak csak a bűncselekmény megakadályozására van joga. Vagyis ha kitépsz a könyvből egy lapot okoztál pár száz forinttól pár ezer forintig terjedő kárt, az még nem számít bűncselekménynek, szóval ha te fülön csiped a garázdálkodót, utána a rendőrök fognak téged fülön csípni.

Hát igen, ez egy érdekes probléma mi kis országunkban...

Amúgy meg a biztonsági őr meg az ellenőr nem ugyanaz. A bizti őr védi az ojjektumot meg az ellenőrt és kész, az utashoz addig amíg az utas nem kezd el csapdosni ész nélkül semmi köze nincs... Nem állhat elé... Amúgy az hogy elé állnak és fellökték... így járt, miért állt elé.

Elém is állt már ellenőr pedig volt bérletem, de hát épp úgy volt kényelmes beszélgetnie a kollégájával. Kicsit odébb is került, aztán beszólt, én meg vissza, hogy máshol kéne beszélgetni. Ennyi.

Amúgy még 2 dolog:
1. BKV kurva sok pénzért ad lófaszt a seggedbe tény. DE nem tetszik... jó... ne használd ennyi! és ez így tök jó lenne: BKV megy csődbe jön másik cég aztán majd lesz rend. De jó is lenne nem? Csak hát állambácsinak bele kell nyúlnia, mert miért is ne... állami támogatást megvonni aztán csókolom. Majd lesz másik cég aki normális áron normális szolgáltatást fog nyújtani.

2. Ellenőrök jó része amúgy kegyetlen tapló. Szó szerint vadásznak a pótdíjasokra és itt bizony sokszor túllépik saját hatáskörüket, ami viszont már nem jó. Az ilyet igen is fel kell lökni ha eléd áll, elvégre ő kezdte. Mindenkinek joga van saját magát megvédenie. Szóval ha valaki jogtalanul eléd áll azért hogy ott tartson, akkor neked jogod van arra, hogy akkora erőt fejts ki ellene amekkora ahhoz kell hogy az illető ne legyen az utadban. És itt van egy kényes határ: csak akkora erőt fejthetsz ki, tehát az ellenőrt félre lökheted, de csak úgy hogy sérülést már ne okozz... Van erre valami jogi megfogalmazás nem emlékszem már rá...

Na jók legyetek :D
Vegyünk egy egységsugarú brüsszeli energiapolitikust. Átlagos munkanapján eddig különböző erősségű vitákon, előadásokon, konferenciákon, workshopokon vett részt, olyan témakörökben, mint a Társadalmi egyeztetés a károsanyag-kibocsátás csökkentésének…..