Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Bandit

57 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre ismét négytagú lesz a Corrosion Of Conformity, árulta el Reed Mullin dobos. Ez azt jelenti, hogy a Downnal eddig nagyon elfoglalt Pepper Keenan énekes-gitáros visszamegy a csapatba, szóval ismét Black Sabbath alapú stoneres southern rock lesz előtérben náluk zeneileg. Lemez és…..
A tavalyi év során a skandináv death metalosokat is elérte a lehető legméltatlanabb sors, hiszen a zenekar gyakorlatilag kettészakadt. Alex Hellid gitáros távozott, és vitte magával a nevet is, amit utólag nem teljesen értek, hiszen a Clandestine lemez szimfonikus előadásától eltekintve az…..
Az indonézek annyira nem lepődnek meg, mikor az 53 éves Joko Widodo feltűnik egy-egy metálkoncerten, fesztiválon a tömegben, velük együtt lökdösődve. Widodót, vagy ahogy Indonéziában hívják Jokowit most választották Indonézia elnökévé, és soha nem tagadta, hogy rajong a…..
The Bandit 2014.07.24 09:52:59
The Bandit 2014.07.24 11:48:50
@Nihil_AK: hagyd abba a gitárt és előre a mikrofonhoz stand up-ozni...
A shortlist.com-on találtunk egy összeállítást a 30 leghíresebb betiltott lemezborítóról, amit érdemes megnézni. A lista az Appetite for Destruction eredeti ötletével kezdődik, és van rajta híres album bőven, például a Stonestól a Sticky Fingers, az RHCP-től a Mother’s Milk,…..
The Bandit 2014.06.23 14:31:09
Egyszerűen nem tudom eldönteni. Hallgatom itt ezt a lemezt (lentebb bárki megteheti ugyanezt), és legtöbbször az az érzésem, mint például a Them Crooked Vulturesnél volt. Nagy zenészek kiráznak a kisujjukból egy ötből három és fél csillagos lemezt. Jó, jó, de valami hiányzik,…..
14 évvel ezelőtt egy rakás magyar zenekar gondolta úgy, hogy jó ötlet készíteni egy AC/DC-tributelemezt. Bihari Balázs és Vörös András irányításával fel is vettek 17 dalt, ezt rápaszírozták egy lemezre, és ki is adták. Az elmúlt napok AC/DC-s történetei miatt mi úgy…..
The Bandit 2014.04.17 15:08:38
@dr. mesterseges szinezek: és ha nyilvánvaló hülyeséget mond az ember, azt is meg kell becsülni? Bár tökmindegy, a Young tesók életműve igazolja önmagát....
  A videó eleje és vége a mai kor tinijeinek megfelelő vizuális ökörködés, de ez egyáltalán nem meglepő, mivel a tagok a mai kor tinijei. Közben meg köröket vernek a mai Metallicára a tökös thrash metaljukkal. Minden bizonnyal csak én vagyok lemaradva, pár hónapja…..
  A South By Southwest (SXSW) az Egyesült Államok, és talán a világ legfontosabb showcase eseménye, ahol a többezres tömeg mellett egymáson taposnak a menedzserek a következő nagy dobást keresve a zenében, filmben, startupban és rengeteg más szórakoztatóipari szegmensben. Járt…..
Múltkor bemutattuk a Grand Mexican Warlock második nagylemezét, most pedig bemutatjuk az első klipet róla. A választás talán kissé szokatlan, ugyanis a Fisherman's Tale az egyik legcsendesebb dal a Hell Sweet Hell albumon. A forgatás egy rettenetesen hideg februári éjszakán,…..
The Bandit 2014.03.14 14:32:04
Van a Coathangers nevű punkzenekar, ami egy atlantai csajbanda. 2011 után idén márciusban új lemezzel jelentkeznek, de ez a tény maga nem biztos, hogy megmozgatná a világsajtót. Viszont forgattak hozzá egy klipet. Ebben pedig Atlanta igazi híressége (persze Ludacris után) és személyes…..
<a href="http://hawsongs.bandcamp.com/album/soundtrack-of-our-friendship" data-mce-href="http://hawsongs.bandcamp.com/album/soundtrack-of-our-friendship">Soundtrack of Our Friendship by HAW</a>..
Némileg váratlanul bejelentette kilépését a Downból Kirk Windstein gitáros, aki alapítótagja volt a New Orleans-i doomzenekarnak. Némi előszele volt csak a dolognak azzal, hogy Pat Bruders basszusgitáros meg azt jelentette be, hogy kilép a Crowbarból, és csak a Downra…..
Van a Hands Of Doom blog, ami, ha valaki nem találta volna ki a névből, alapvetően doomzenével, és annak leágazásaival foglalkozik. Ráadásul csak magyarokkal. Ők adták most ki azt a válogatást, amit ingyenesen le lehet tölteni (vagy meg lehet fentebb hallgatni), és amin 16 magyar…..
Csak, hogy tudd, aki nem lúzer az félrekúr. Legalábbis Varga Zsuzsa szerint ez a helyzet, aki új videójában egy egész dalt szentel a félrekefélésnek. Ráadásul teszi ezt egy masszív elektronikával megtámogatott rockos alapra. Fogalmunk sincs arról, hogy a dalszöveg mennyire alapul…..
The Bandit 2013.09.05 17:19:09
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
A legutóbbi Snoop Lion-szám hallatán végleg lemondtunk mindenki kedvenc füstölgő előadójáról, az ehhez készült videóban viszont bravúros módon sikerül alulmúlnia magát. Snoop az apokalipszis apostolaként tetszelegve imádkozik a világhoz, hogy tegyük el a fegyvereket, ezt pedig…..
The Bandit 2013.04.03 13:18:12
Az a helyzet, hogy akkor is tudjuk mi történik Justin Bieberrel, ha nem akarjuk, de az utóbbi hetek történései kapcsán érdemes észrevenni, hogy a popénekest mennyire szívatják mostanság Európa szerte. Az egész február vége felé kezdődött, amikor az előadónak szórakozni támadt…..
Ha egyszer a sors úgy hozza, hogy egy börtönbe zárják Gene Simmonst és a Linkin Parkos Chester Bennington, akkor létrejöhet a rocktörténelem legcukibb rács mögötti love storyja. A Linkin Park énekese ugyanis egy rádiós interjúban azt mesélte, hogy első találkoza példaképével,…..
A Neurosis kedden közleményben tudatta rajongóival, hogy többé már nem láthatják az elmúlt 20 éveben megszokott vizuális körítést a koncerteken. A kaliforniai post-metal zenekarhoz szervesen hozzátartozott a fellépéseiken látható vetítés, amiért először Adam Kendall,…..
Egyre több a vendég az új Queens Of The Stone Age-lemezen. Először Dave Grohlt jelentették be, majd rögtön utána Trent Reznor neve is biztossá vált, most pedig, ha nem is akkor a sztár, mint az előbbiek, de Nick Oliveri is csatlakozik Josh Homme-hoz a stúdióban. Oliveri zenekarának,…..
A Max Cavalera Soulfly-főnök vezetésével új metál supergroup alakult, amiben rajta kívül még Greg Puciato Dillinger Escape Plan-énekes, Troy Sanders Mastodon-énekes-basszusgitáros és Dave Elitch volt Mars Volta-dobos szerepel. Cavalera egy rádióinterjúban azon örvendezett, hogy…..
The Bandit 2012.11.06 09:19:11
Fiona Apple, a Misfits volt énekese, Snoop Dogg és Willie Nelson után újabb zenészt kaptak el droggal a texasi határon. Az áldozat most a rapper Nelly, akinek turnébuszában 36 csomag heroint, 5 kiló füvet és egy töltött pisztolyt találtak. A Sierra Blanca-i határőrök azonnal…..
Valószínűleg már több olvasónk tisztában van vele, hogy Pálinkás Tamás Isten Háta Mögött-frontember mostanában inkább a Tej nevű popformációjával van elfoglalva zeneileg, amiben eredetileg az IHM-ből, a Volkova Sistersből és még számos más zenekarból ismert Sándor Dániel…..