Regisztráció Blogot indítok
Adatok
entos (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokan használnak ma ingyenes vírusirtót és azt kell mondjam, hogy meg is van a helye a piacon, de nagyon fontos, hogy ismerjük azokat a paramétereket aminek a teljesülése mellett érdemes, sőt szabad ilyen termékeket használni.   Ma a fertőzött gépek közel 70% -a…..
Ha marad a négyéves ütem, 2030 is választási év lesz. Vajon hogy fogunk szavazni akkor? Nem arra gondolok, hogy lesznek-e egyéni jelöltek, meg listák, vagy hogy ezek milyen arányban szerepelnek majd, esetleg átgondolatlan jogszabályok miatt kell-e akkor is sorban állni hajnalig.…..
Drága Bloggerek!Tapasztalhattátok, hogy gőzerővel dolgozunk tartalmaink okostelefonokra optimalizálásán; az Index után a Blog.hu blogjai is elérhetők már mobilsablonnal az arra alkalmas készülékeken.Most viszont a mobilos applikációk pionírjaiként akár ti is legyárthatjátok…..
entos (törölt) 2011.02.21 10:13:51
Egy érdekesen antipatikus ember beszélt, önnön fontosságának meghatározó tudatában, a reggeli TV műsorban. Olyan feltűnően szar volt, hogy egy percig azt hittem, egy tréfáról van szó. De nem. A kanapén gyakorlatilag hanyatt ülő ember olyan gesztikulációval bírt rendelkezni,…..
A Magyar Köztársaság Párt megvalósítani látszik a már fogalmilag is kissé zavaros politika nélküli pártpolitizálást.A párt vezetője Haffner Roland, aki legutóbbi posztjának tanulsága szerint egyet ért, de kettőt már nem biztos. Jól látszik, hogy a nemzettudat önmagában nem…..
Mi már tegnap felhívtuk a figyelmet a Magyar Köztársaság Pártra, azt azonban nem gondoltuk, hogy ez az izé körül ennyire felgyorsulnak az események. Azt pedig pláne nem, hogy egy ilyen friss kezdeményezés egyetlen nap alatt képes megoldani a magyar politikai élet egyik legsúlyosabb…..