Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webGóbé

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában a szokásosnál is kevesebbet vagyok itt, ennek az az egyszerű oka, hogy egy túrabalesetben mindkét kezemet sikerült eléggé eltörnöm és egy darabig nehézkesen gépeltem. Már jobb, de az egyéb feladatok elviszik az időt.Arra viszont muszáj volt időt szakítani, hogy az…..
webGóbé 2013.11.07 19:24:00
Hajrá Sport Club Fradi-HSC 2012.11.18 13:54:14
Ezidáig már öt pontot csent el tőlünk a zöld-fehér alakulat, jó lenne, ha ez a mai meccs után is ennyi maradna. Dobos Tamás legénysége eléggé foghíjas, mert bár a kapuba visszatérhet Meravy, deréksérülés, orrtörés és vírusos megbetegedés miatt nem játszhat Roczanov,…..
A pénteki Újpest elleni hosszabbításos győzelem után a fiúk ma is Budapesten léptek jégre, ezúttal a zöld-fehér alakulattal kellett megküzdeni a 3 pontért. A legutóbbi 2 pont nehéz szülés volt, itt értelemszerűen ismét a győzelem lehetett a cél, aminek érdekében Góga tesz…..
webGóbé 2012.11.20 13:16:14
@Mónikaaa: nekem is elküldheted a fotókat, felteszem a honlapra. Eddig is feltettünk mindent, ami használható volt. És meg is köszöntük - és ismételten meg is köszönjük.
Mellesleg a honlapon MINDIG van élő szöveges közvetítés :)
Vége az interregnumnak, pénteken 11 órakor sajtótájékoztató a klub protokolltermében. A sajtótájékoztatón elhangzottakról IDE kattintva olvashatnak...
Hajrá Sport Club Örökrangadó 2012.10.31 08:39:49
  Ma, szerda este 18:30-tól lép jégre csapatunk a román bajnokság keretein belül, az ellenfél pedig nem más, mint az örökös rivális bukaresti katonacsapat. Legyünk ott minél többen, hogy a fiúk érezzék mellettük van egész Csíkszereda, és szurkoljunk ki egy jó…..
Megkésett beharangozóval adtunk hírt csapatunk háza tájáról. Kedvenceink ezen a hétvégén nagy erőpróba előtt állnak, ugyanis a mai nappal meg is kezdődött a Kontinentális Kupa küzdelmeinek második fordulója.  Nem nagy titok, hogy rettentő kemény ellenfelekkel hozott…..
webGóbé 2012.10.19 16:56:55
sportclub.ro/component/hockey/report/248?tmpl=component Mikor ezt írom, a második harmad 5. percében járunk. És a honlapon ott lesz a mi meccsünk eredménye is, élőben.
Hatmeccses eltiltással sújtotta Papp Szabolcsot a Mol szövetsége. A múlt pénteki, Újpest elleni mérkőzés alkalmával Papp leütötte botjával Meretei Márkót (állítólag előtörténete is van a dolognak, miszerint az újpesti "kierőszakolta" Pappból a durvábbik oldalát). Az…..
Azért nem maradt minden következmény nélkül az átigazolások körüli hercehurca: a versenybíróság három mérkőzés végeredményét változtatta meg, a Miskolc elleni büntetőkkel elveszített meccset, a Fradi elleni 4-5-öt és a Brassó elleni 2-0-át veszítettük el a zöld…..
webGóbé 2012.10.10 18:15:10
@Dinó: Köszi. Most jön meg a hangunk... Már kezdett idő és energia lenni ilyesmire is!
A jó hír az, hogy a MOL ligás meccsek videóit úgy néz ki, most már megkapjuk, 2-3 nap késéssel ki is tudjuk tenni. A képcsere is lassan beindul. De azért minden ilyen tippet - és minden beküldött infót - külön megköszönünk mindenkinek!
webGóbé 2012.10.10 19:19:50
@wa1907: Egyetértünk, én is a jól elvégzett munka híve vagyok. Mail ment, remélem, hamarosan meglesz a hivatalos e-mail cimunk is, ahová a honlap karbantartásával foglalkozó csapat minden tagjához eljutnak az ilyen üzenetek, addig is lehet küldeni a webgobe - kukac - sportclub -ro - ra.
webGóbé 2012.10.10 20:07:26
@bakoelod87: Ahogy felkerul a MOL Liga szerverere a video, atvesszuk. Ma delben meg nem volt fent.
Annyi biztos, nem akarok jékorong nélkül maradni, mondta a blogunknak Csató Kovács Imre, a HC Csíkszereda egyik legnagyobb szponzora, aki a hírek szerint magánszemélyként 150 ezer euróval támogatta a csíki csapatot a szezonban. Nem titkolja, több játékos, köztük Mihály…..
Teljesen kiszállok, a jövőben egyáltalán nem kívánom a jégkorongsportot támogatni – mondta a jégkorongblognak Kurkó János, a HC eddigi fő támogatója. Az üzletemberrel folytatott beszélgetésünk során igyekeztünk tisztázni azokat a kérdéseket, amelyek felmerültek a HC…..
webGóbé 2009.05.19 19:08:46
@emlékező: Azért ne feledd el, hogy ez a fellángolás valamivel több, mint tíz évet tartott... testvérek között is több, mint szalmaláng. És jópár embert megégetett, rendesen. (mellesleg többségük megérdemelte).
Senki sem áll oda hideg fejjel millió eurókat beleverni valamibe, amiról tudja, hogy belátható időn belül nem hoz nyereséget. Oda kell egy adag szenvedély. A hoki, ma, itt, kelet-európában még nem befektetés. Még egyelőre csak módszeres pénzkidobás.
Ergo: nem lehet elvárni attól, aki ezt megteszi, hogy svájci bankár lelkülettel viszonyuljon ahhoz, ami vele és körülötte történik.
Mellesleg kicsit jobban kell ismerni az elmúlt tíz év csiki hoki- (és nem csak) történelmét, hogy előkapjuk a címkézőgépet és mindenféle jelzőket aggassunk emberekre.
És, apropó: a pénz, köszöni szépen, szerintem megvan. Nem fogyott el - legalábbis nem annyira, hogy amiatt be kellett volna dobni a törülközőt. Aki kicsit is ismeri Kurkót, az tudja, hogy nem ez történt. Ha az lenne a gubanc, talált volna arra is valami megoldást.
Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült.…..
webGóbé 2009.05.19 15:01:10
@csiki hokis: Én nem azt mondtam, hogy helyes hogy feladja. Én csak azt, hogy emberileg érthető, hogy elszakad a cérna. Mondjuk, sokan rágták azt a bizonyos cérnát.
És nem lehet, nem szabad mindent jóelőre az ő nyakába varrni. Mi lett volna, ha bele se száll a hokiba? A HC úgy esett volna szét, mind az oldott kéve - tulajdonképpen már szét volt esve, amikor Kurkó beszállt komolyabban a buliba - Pana elvtárs lenne még mindig a szövetség elnöke, és a Clubnak néha megengednék, nyerjen meg egy-egy bajnokságot. Néha látnánk a Fradit egy barátságos meccsen Szeredába, s oszt annyi...
Na, persze erősen túloztam, de a lényeg az, hogy ez nem az a műfaj, ahol ilyen elvárásaink lehetnének, nem mondott holtomiglan-holtodiglant Kurkó meg a hoki egymásnak.
Az csak az Tamási "Ábel Amerikájában" van, hogy ha valaki az utána következő vénasszonynak ad egy pohár vizet, akkor már elvárják, hogy megitassa az egész hajórakomány bevándorlót, és megverik, ha ellép a vízcsap mellől.
Megszületett a döntés a HC Csíkszereda ügyében. A Fegyelmi Bizottság 15 pont levonással sújtotta a következő szezonra a HC-t,  800 lejes büntetés rótt ki rá, valamint nyolc fordulóra eltiltotta a válogatottban meg nem jelent játékosokat.A büntetett játékosok: Fülöp…..
webGóbé 2009.04.23 07:51:52
Érdekes, hogy senkit sem izgat pl. hogy Timaru miért nem volt behívva se a keretbe... pedig azt nyilatkozta a Gazeta Sporturilorban, hogy türelmetlenül rágja a körmeit otthon Balánbányán, hogy hívják már be őt is...
Tudott volna ő is olyan hokit produkálni, mint bármelyik másik kerettag.

Mellesleg várható volt, hogy ilyen se nem hal, se nem hús döntés születik. Van ott vaj mindenkinek a fején, épp elég. Ha tényleg az lenne az igazság, hogy egyedül Kurkó és a HC a hibás, akkor rendesen meghegedülték volna mindkettőt. A HC-nek van - és lesz - olyan kerete, hogy a tíz játékos 8 fordulós eltiltását fel se vegye, mint a macska a vasárnapot. Legfeljebb játéklehetőséget kapnak a pad végén ülők is, úgyis jópáran azt szorgalmazták külömböző fórumokon. És a tizenöt pont levonása... hát nézzétek meg az idei tabellát, tizenöt pont levonása után is simán döntősek lettünk volna, alig 3 (három) ponttal lemaradva a Clubtól, úgy, hogy voltak meccsek - főleg a vége felé - amiket nyilvánvalóan ellazsáltak a fiúk. Morogtunk is miatta.
Az egész úgy néz ki, hogy kellett valamit dönteni, ha már a port felverték, eleget halogatták a döntést, de nem mertek úgy istenigazából odacsapni. Az okokról lehet vitatkozni, de ez tény.
Mellesleg a döntés nem végleges, ezt még meg lehet fellebbezni, és egyébként is, ha meg sem fellebbezi senki, akkor is jóvá kell még hagyja a Szövetség bürója.

UI. Román fórumokon olvasom, hogy többek szerint azért nem volt pénz a tisztességes biztosításokra, mert, mint rendesen, megint sok volt a "turista" a delegációban, arra kellett a pénz. Még névsorok is napvilágot láttak. Pedig szerintem jól fogott volna az a plusz lóvé pl. Antal Istinek. Apropó, tud róla valaki valami közelebbit? Mennyire súlyos a sérülése?
webGóbé 2009.04.23 18:10:00
A kommenteket is érdemes elolvasni, ha már belinkeltétek a cikket.
Na meg tényleg érdekelne Isti válla.

Mellesleg nem a játékosokat, hanem a klubot büntették meg 800 lejre. És az elmúlt szezonban a 8 fordulós letiltás nem másfél-két hónapot jelentett, ha már elfelejtettétek, elég sok meccs van egy szezonban, és nem csak az RB-ben számító meccsek vannak. A játékosok ettől a jövedelemkieséstől még nem lesznek kénytelenek koldulni.
Az igazán kemény büntetés a HC-t mint klubot érte. Ha meg akarja őrizni az esélyt a rájátszásba kerülésre egy olyan helyen, ahonnan legalább matematikai esély van a döntőbe jutásra, akkor igencsak zsebbe kell nyúlni és felpumpálni a csapatot, hogy olyan keret legyen, amivel a letiltások érvényessége alatt nem szed össze behozhatatlan hátrányt. Mert ha azt az időszakot sikeresen kibekkeli, akkor nincs vész.

Ha meg elgondolkozunk azon, hogy kinek jó ez, akkor a végkövetkeztetés egyértelmű. A román hokinak, úgy általában egyáltalán nem jó. Se most, se a közeljövőben ebből nem nyer se a bajnokság színvonala, se a válogatott semmit. Kétlem, hogy ezentúl ijedtükben letörnék a kilincset a játékosok a válogatottba, és ott megennék, só és bors nélkül az ellenfelet, csak nehogy a Tánczos összeráncolja a szemöldökét. Aki eddig is el akart menni, és hívták, az lehet, hogy ezután is elmegy. De az is lehet, hogy nem. Dobbal nem lehet verebet fogni. (Mellesleg pont a tavaly volt a cirkusz Ovecskinnel, aki addig nem ment a válogatottba, amíg le nem perkálták a biztosítást érte. Rá lehet keresni, ott van a sztori a neten. Ezt se Kurkó találta ki.)

Tánczosnak sem jó, ezzel a húzással a saját szavazóbázisát, hátországát verte szét. Ne feledjük, hogy a Szövetségben nem csak a legfelső osztályban lévő csapatok képviselői szavaznak, és, hála Pana elvtárs örökségének, van ott épp elég olyan, aki nem őt támogatja, zsigerből. Aki elfelejtette, emlékeztetem, hogy kemény háttérmunka kellett ahhoz, hogy anno Kurkót megválasszák, előbb alelnöknek, majd elnöknek, és miután ő lemondott, csak úgy lehetett Tánczos az új elnök, hogy minden magyar érdekeltségü csapat képviselője egységesen támogatta. Ennek ezennel lőttek.
A HC-nek nem jó, ez nyilvánvaló. A Progym, a Steaua, a Galac vagy a Sportul helyzetét sem oldja meg ez a döntés. Nincsenek abban a helyzetben, hogy egy ennyivel meggyengített HC ellen látványosan többet érjenek el, mint az idén. Ráadásul ezeket a játékosokat a következő szezonra leigazolni sem érdemes.
Maradt két csapat, amelyik profitál(hat) a helyzetből, a Fenestela és a Sport Club.
A Fenestela helyzete világos... csak el kell olvasni a honlapjukon, kik vannak-voltak a vezetőségben.
És maradt a Sport Club.
Minden valamire való krimiből megtanulhatta bárki, hogy ha fel akarsz göngyölíteni egy cselekményt (szándékosan nem írtam bűntettet), a legjobb vezérfonál az, hogy megnézem, kinek használ. Qui prodest? vagy Cui bono? - alapelv az igazságszolgáltatásban, úgy kábé Marcus Tullius Cicerotól errefelé (nem, ő nem volt a FRHG elnöke, annál a sajnálatos ténynél fogva, hogy kábé két századocskával Decebal előtt élt
en.wikipedia.org/wiki/Cui_bono).

No, innentől lehet mondani mindenfélét. És főleg lehet gondolkozni, mielőtt azt a mindenfélét elmondja az ember. Néha érdekes dolgok jönnek ki...
webGóbé 2009.04.24 18:47:19
@csiki drukker: Nem ártatlan itt senki... még az sem, aki csak hallgatkozott szép csendben. Mindig legalább kettőn áll a vásár, egyedül pofozkodni elég nehéz.
Ami meg a jövő évadot tekinti, én nem vagyok elkeseredve a HC esélyeit illetően. Megírtam egy kicsivel fennebb. Sokkal jobban el vagyok attól keseredve, merre tart a román hoki... és főleg a szövetség.
Nincs itt semmi Agatha Christie krimi. Tények vannak. Volt egy kérés, több, mint féléves dokumentált múlttal. És volt egy helyzet, ami már régóta érett, amiről mindenki tudott. Le kellett volna ülni tárgyalni, és megoldást, kompromisszumot keresni, de erre pont a szövetség (akinek pedig ez az egyik létjogosultsága) nem volt hajlandó erre, nem akarták megoldani a problémákat, hanem inkább olajat öntöttek a tűzre, mert ki akarták használni a helyzetet. Ráadásul tették ezt a maguk személyes javára és nem a sportág érdekében, sőt inkább az egész román hoki kárára. És aki nem vett ebben részt (a felszínen vagy a háttérben) az pedig hallgatott, és várta, mi lesz. Vagy azért, mert úgy gondolta, számára előnyösen alakulnak a dolgok, vagy azért, mert előre élvezték, mi lesz ennek a kimenetele (keresztapám szerint máséval verték a csihányt).

És ez itt a baj. Így nem jutunk soha, sehova. Előre semmiképp sem, inkább vissza. Ha még legalább olyan sebességgel kapcsoltak volna lükvercbe, hogy visszaérnénk a hetvenes évekbe... de nem, nem az a cél. Akkor még volt magas színvonalú román hoki.

UI. Lehet, hogy a sztori legnagyobb vesztese pont a Sport Club lesz, ha elesik a BL szerepléstől. Nehogy már azt mondjátok, hogy az se számít...
Öt győzelemmel, 65-2-es gólkülönbséggel nyerte tavaly a divízió 2-es világbajnokságot a székely–román válogatott. Leggyengébb eredménye egy 5-1-es siker volt. Öt vereséggel, 1-38-as gólkülönbséggel végzett a divízió 1 toruni csoportjának utolsó helyén idén a román…..
webGóbé 2009.04.24 07:31:04
@csik city: Van a HC-nak weboldala. Lehet használni. Még soha senkit sem utasítottunk el, akinek épkézláb ötlete és értelmesen megírt pár sora volt, esetleg egy feltenni való képe, véleménye, akármi.
Azért vagyunk, hogy hozzájáruljunk egy közösség kialakulásához, formálásához. És mindennek, ami előre visz, helye van a honlapon!!! Nem hiszem, hogy szükség volna egy alternatív honlap felállítására. Persze, ha úgy látjátok, csináljátok nyugodtan, de mi mindent megteszünk azért, hogy ne érezzétek úgy, hogy erre szükség van.
  Szombaton, április 11-én kezdődnek a lengyelországi Torunban a Divízió I-es felnőtt férfi jégkorong világbajnokság B csoportjának küzdelmei, ahol Románia válogatottja Olaszországgal, Ukrajnával, Nagy-Britanniával, Hollandiával és a házigazda lengyel válogatottal…..
Hajrá Sport Club Válogatott 2009.04.01 08:47:00
 A HC Csíkszereda vezetősége feltételekhez kötötte játékosainak válogatottban való részvételét. Ma kezdődne a felkészülés, a válogatott április 11-17 között vesz részt Torunban a  divízió 1.-es világbajnokságon- adta hírül a Hargita Népe.  Tegnap este…..
webGóbé 2009.04.03 13:23:17
@scsziv.urfi: Szerintem pontosan a fejlődésről van szó. Ki kellene nőni azt a korszakot, amikor például az Akarat bajnokcsapatát egy-egy fél kiló cukorkával díjazták, nem csak csapat szinten - ott már megtörtént az előrelépés - de magasabb szinteken is. És ha valaki a korlátokat feszegeti, akkor lendületet kell venni. Kell legyen tárgyalási alap. Nagy lendületet kell venni, hogy sikerüljön. Ezzel nincs baj. Csak a körítéssel meg a konkrét megvalósítással.
Mert az igencsak hazai. És az eredete, mind a népmeséknek, meglehetősen ködbe vész.
Mert mi is foltik itt?
Elmagyarázom: Pesta bá ha mondjuk el akarja adni a pityókáját legalább két lejért a piacon, tuti, hogy legalább kettőötvenet kér érte indulásból. Ha valaki komolyan gondolja, hogy kell neki, akkor megalkusznak, és ha ügyes és jó a pityóka, megkapja érte a két lejt. Az is lehet, egy kicsivel többet. Ha a vevó csak kíváncsikodik, nincs rá pénze, esetleg ő is árul valamit, vagy csak szórakozni akar, kínál érte egy lejt - és akkor mindenki tudja, mi az ábra. Ha a vevő csak kötekedni akar, akkor még az is lehet, hogy egy miccre lesz kalap a fődön, s kinyílik a bugylibicska a lájbi zsebibe. Ismerős, mi?
Ez zajlik most. Csak mi vagyunk szereptévesztésben. A pityókavásárban nincs arctalan kórus, hogy hűgedezzen minden beszólásra, kacagjon vagy sírjon, ahogy a helyzet megkívánja, tépje a haját, esetleg fetrengjen a földön nagy kínjában. Az a görög tragédiákban van. Ez nem tragédia. És nem görög, de közel van hozzá: balkáni. Ez egy sajátos helyi alkudozásnak a nyilvánosságra került része. Ismétlem, mert nagyon fontos: a nyilvánosságra került része!!! Ami előttünk zajlik, arról akár azt is mondhatnám, hogy hagyományőrző lájbitépés, ami úgy kezdődött, hogy a koma visszaütött. Echte Hungarische Grossartig Folkspiel. Veresegyházi asszonykórussal: ÓoooÓ, hankitankvumen!!! Ezek vagyunk mi.
Riszáljátok!!!
webGóbé 2009.04.03 14:14:03
@scsziv.urfi: Ettől félek én is. Amit viszont tudok, az az, hogy az ügy számos részlete nem világos, kisebb-nagyobb mértékben mindenki manipulálni próbál minket, szurkolókat, csapat-preferenciától függetlenül, mi meg marakodunk a semmin, és nem tudjuk, hogy valójában, egészen pontosan mi is folyik a háttérben. De jól megvagyunk a magunk kis belháborúival, esszük egymást rendesen és sokszor azt sem tudjuk, miért. A kutya ugat, a karaván meg halad... többnyire nélkülünk.
@szereda: Nekem nincs felesleges eszem. Ami kevés van, azt használom, arra szükségem van, nem szoktam kiosztani. Remélem, azért még elmondhatom, mit gondolok egy olyan esetről, ami sokakat foglalkoztat. Ha nem, szóljatok, nem zavarom többé becses köreiteket. Én, a marha, azt hittem, itt ez egy nyílt társaság, ahol az ember civilizáltan elmondhatja, mi a véleménye - ha van neki. Legfeljebb más nem ért vele egyet. És akkor elmondja az ellenérveit - ha vannak. De lehet, itt nincs helye más véleményeknek, más meglátásoknak. Akkor meg ugyanvalóst nincs mit idejárnom.
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
Jégkorong Mol Liga 2008.09.01 12:02:00
1. forduló (2008. szeptember 12.)2. forduló (2008. szeptember 14.)3. forduló (2008. szeptember 19.)4. forduló (2008. szeptember 21.)5. forduló (2008. szeptember 26.)6. forduló (2008. szeptember 28.)7. forduló (2008. október 3.)8. forduló (2008. október 5.)9. forduló (2008. október…..
webGóbé 2009.02.06 08:18:28
@felsh: A HC-NZStars elődöntő meccsei teljes terjedelemben megnézhetók a HC honlapján.
Hurrá, hurrá! Rock me Amadeus archivátori munkájának hála, elérhető a dokumentumfilm Dave Bidini csíkszeredai utazásáról. Köszönjük! Antal István emlékének ajánlotta a feltöltést. Nyugodjék békében! A hokirajongók sokáig fognak emlékezni rá.Az írott riport hat…..
A magyarországi hokirajongók lemaradnak a Mol Liga-döntő első két mérkőzéséről. A HC és az SC Csíkszereda január 31-én és február 1-jén kezd, de ezeket a csatákat csak a romániai Sportklub Tv közvetíti. Hesz Máté magyarországi főszerkesztő azt mondta, nem fértek bele a…..
webGóbé 2009.01.30 16:57:14
@bdan: Miért nem lehet streamelni?

Lehetni lehet, de nekünk, mint hivatalos csapat-onlapnak csak akkor, ha megengedi a közvetítési jog tulajdonosa.
Ez az, amit most még nem tudunk. Ha meglesz az engedély, lesz közvetítés a HC honlapján. Ugrásra készen állunk.
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Kedves olvasóim! Befejező részéhez ért Dave Bidini kanadai rockzenész, hokibolond, világjáró riportjának közreadása a csíkszeredai hokikultúráról. Végre elkezdődik a mérkőzés, képet kapunk egy kilencvenes évek Steaua - Sport Klub derbijeinek hangulatáról. Az előző részek…..
webGóbé 2009.01.07 07:25:28
Igen, én voltam. De nem csak kísértem, én hoztam össze az egészet, a kapcsolatfelvételtől kezdve.
Két utazás, egy könyv, egy dokumentumfilm és számtalan újságcikk lett a dologból, meg egy rakás egyéb, mint például kapcsolatfelvétel az NHLPA csúcsvezetésével (Dave barátja ugyanis az NHL játékosszakszervezetének -
www.nhlpa.com/ - akkori alelnökének a személyi titkára volt), sikeres pályázat az NHPLA Goals-And-Dreams alapból, 25.000 dollár értékben az - akkor még a Sport Club kötelékébe tartozó HC számára meg ilyesmik. Csak nem szoktam villogni ezzel...
Hosszabb szünet után folytatódik a Bidini úr csíkszeredai élménybeszámolója. Végre felvirrad a döntő napja. Elindul a szurkolás. Vasárnap, 16-án - különben - jön az Sport Klub a Megyeri útra. Jó meccsnek ígérkezik, aki kedvet kapott jöjjön! A játéknap tiszteletére…..
webGóbé 2008.12.30 21:32:26
@quitz: Persze, használd egészséggel. Van a hátulján valami copyright szöveg - egy bécsi fotósé, aki anno készítette, de nem hiszem, hogy hiszti lenne a dologból :)