Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NikA

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első meccsüket még Rog nyerte 2005-ben a bangkoki döntőben, és akkor igen komoly jósnak kellett lenni ahhoz, hogy valaki megmondja, hogy így alakul majd kettejük párharca, ahogyan alakult az elmúlt egy évben.Vagy nagyon kellett érteni a teniszhez.Majd egy évvel később, amikor…..
NikA 2009.03.21 20:56:35
@arcsike: Hű, a betyárját ! Nem is tépem magam tovább emiatt, ennél jobbat úgysem találnék ki !
Roger apa lesz! És ez szerintem nagyon sok mindent megmagyaráz az elmúlt hetek történéseiből. Roger honlapjáról:Dear Fans, I arrived in Indian Wells earlier this week and I am eager to get back out on court. My back is feeling much better and I am ready to go.  I also have…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Gáz 2009.02.16 09:55:00
Kezdjük a szigorú tényekkel, bár ez már ilyenkor nem sok jót sejtet. Az izraeli Shahar Peer nem kapott vízumot az Egyesült Arab Emirátusokba, így nem tudott elindulni a Dubai tenisztornán.A játékosok sajnálkozásukat fejezték ki, Larry Scott a WTA igazgatója pedig bejelentette, hogy…..
Petra folyamatosan frissíti méltán népszerű posztját a félmeztelen pasikról. Kis híján jómagam is bekerültem, de váratlanul magas zsírszázalékom miatt, az utolsó pillanatban kihullottam a rostán. A képanyag fokozatosan bővül, ha ráakadtok jó képekre, nyugodtan…..
Sokan, kik sok meccset láttak, de sosem tapasztalták meg milyen a tenisz belülről, hajlamosak azt gondolni, hogy értenek hozzá.És értenek is.Csak nem annyira.Ilyenkor kell hallgatni a legjobbakra.Roger és Nole megmondta: Andy Murray nem közülük való.Még nem.Csak sokan nem hittek…..
Ana out, a tavalyi döntőst Kleybanova ejtette ki, csúnyán sok pontot fog bukni. Lehet, hogy át kellett volna gondolni ezt a Fernandós dolgot:)Ugyanakkor az is lehet ám, hogy itt mutatkozik meg, mennyire profi teniszezők ők. Ana Fernando előtt is gödörben volt, utána sem javult fel, ezek…..
NikA 2009.01.23 21:43:27
@Caedy: Én meg azt nem értem, hogy Verdascon mit esznek.
Jó teste van. Ennyi. Az meg múlékony. A tekintete viszont maradékony :-).
Hát azt csak a jó ég tudja.Meg Marat.Bár szerintem ő se. Pusztán arra szerettem volna célozni, hogy a meccsnek -esetleg- létezhet egy olyan lefolyása, hogy Szafin gyenge, Federer meg besétál. De ha jobban belegondolunk, ilyen lefolyása mégse létezhet. Mert bár Marat tényleg nem áll…..
NikA 2009.01.22 19:22:43
@stanzi17:
Csakis és kizárólag ezzel a végkifejlettel egyeznék bele 5 szettbe :-)
 ..
NikA 2009.01.21 21:28:09
Ahogy azt reméltük, holnapután Marat-Roger, már a harmadik körben.Reméljük, hogy este, már ottani idő szerint persze, mert azt érdemelnék.Akkor is ha Djoko még nem játszott az esti programban.2004-ben döntőztek itt, akkor a hullafáradt Szafin kikapott simán, egy évre rá az…..
Roger érezhetően biztosra akart menni abban, hogy ma is felkerüljön a blogra, ezért rögvest két egymást követő labdamenetet nevezett a nap pontja rovatunkba. ..
Kevés az olyan Grand Slam, ahol a világranglista 34. nem kiemelt. Ehhez ugye az kell, hogy vagy mindenki eljön, aki előtte van, vagy csak egy nem.Hát most ugye Davy visszalépett, így aztán Seppi a legmagasabban rangsorolt nem kiemelt, őt kapta meg Roger az első körben. Aztán ugye jöhet…..
NikA 2009.01.20 21:58:35
@stanzi17:
Úgy legyen!