Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1888. Fridtjof Nansen norvég felfedező csapatával Grönlandon. Nansen nemcsak sarkkutató, hanem oceanográfus, diplomata, nagykövet, fotográfus, feltaláló és gyorskorcsolyázó is volt egy személyben. 1888-89-es grönlandi, majd 1893-96-os északi sarkvidéki expedícióinak köszönhetően emelkedett Norvégia…..
gbr 2021.11.07 11:43:18
@Gazz: Szerintem se váltó, se fék nem volt akkoriban. Fixivel nyomták végig a Tourt.
   A profitéhség folyamatosan igyekszik valami olyan új dolgot kitalálni, amivel nagyobb haszonra lehet szert tenni.  Jó esetben ez lehet egy olyan termék, melyben az innováció, a minőség és a megjelenés színvonalas egysége ötvöződik. Azonban a legtöbb esetben mindössze egy csillogó-villogó…..
Mától a légiközlekedésben is rendkívüli helyzet van. A Wizz Air bevállalta, hogy durván reagál a koronavírus-fertőzés terjedésére: tisztán üzleti alapon, a csökkenő foglalások miatt három hétre lényegében leállítja a járatait az olaszországi útvonalain: annyi gépet reptet, amennyit a máig jeggyel…..
Idén a nyuszi hozza az olcsó nyaralójáratokat felsoroló mustránkat, van lehetőség bőven. Igaz, a legjobb ajánlatok nem Budapestről vannak, leginkább azok örülhetnek, akik közel laknak Bécshez vagy Debrecenhez, illetve vállalják, hogy onnan induljanak. Triviális, hogy a nyári szünet idejére a…..
Aww, yisss B)..
gbr 2018.02.26 17:23:35
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Vastagbőr Olajat találtunk! 2008.10.14 13:45:00
Íme, az "ecseri I-es számú lelőhely", ahol ma délelőtt fellövellt a fekete arany: Sajnos a valóság: "Az M0-ás autópálya 44-es kilométerénél a bal pálya mellett húzódó Barátság kőolajvezeték megsérült és folyik belőle az olaj,…..
Fiatalok a kínai mobilgyártók, de már most királyok akarnak lenni. Ha hihetünk az Engadget beszámolójának, a LionKing 800 nevű készülék egy éven át türelmesen várja a bejövő hívásokat, és egy huzamban három-öt napon át telefonálhatunk vele. Megszakítás nélkül, amíg le…..
Na, kérem szépen, most tessék felkötni a gatyát, mert egyrészt elkezdődik a tévétörténelem akár legerősebb évadbefejezésének is tekinthető etap, azaz a Lost harmadik évadának utolsó négy epizódja, másrészt jövő héten NEM szerdán jön vissza kedvenc sorozatunk, hanem…..
Számtalanszor elhangzott már a korábbiakban, hogy az ember néha nem azt kapja a Teszkóban, amit venni szeretne. Ez mondjuk bocsánatos bűn, abban az esetben, ha az amúgy L-es méretű otthonkába XXL-es címkét varrtak. Tessék felpróbálni (habár ezzel sok esetben komolyan kitesszük…..
A balázsok és mónikák tengerében sírós szemmel halászó egyszeri tévénéző már annak is örül, amikor véletlen klikkolgatással olyan, hazai gyártású műsorra akad, ami hat perc alatt nem kergeti az őrületbe, hát még annak, amikor olyanra talál, amiről esze ágában sincs…..
Mai első ajánlatunk Bob és Bobek, a két x-szájú nyuszi a Duna TV-n (18.45), „-De miért? - Mert a munka nemesít!”. Aztán maradjunk csak a Dunánál, mert érdekes kérdez-felelek zajlik két csatornája között. 19.30-kor megtudhatjuk, hogy van-e esélyünk az agyvérzés ellen?…..