Regisztráció Blogot indítok
Adatok
görény02

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..
görény02 2009.01.06 19:35:12
@Koori: Szerintem nem asszociál semmit semmivel, csak harapós kedvében van.
görény02 2009.01.06 19:37:26
@Borsószem: Ott kellett volna kezdeni a keresést. Második a mélyhűtő, harmadik a szennyestartó!
görény02 2009.01.06 19:40:31
@Koori: Annyira én sem, sőt, semennyire nem ismerem, még csak nem is láttam egyszer sem. De ez a benyomásom. Amit akár meg is tarthattam volna magamnak, a megalapozottság hiánya miatt.
@Borsószem: Ja, a legfontosabban kihagytam, előbb a kezeidet kell megvizsgálni, nincs-e benne. Egyszer ugyanis 1 órán keresztül kerestem a tv távirényítót és csak azért nem sikerült megtalálni, mert végig a kezemben volt. :-)
Napi betevő:"Az élet könnyebb, mint gondolnánk: csak annyi kell, hogy elfogadjuk a lehetetlent, meglegyünk anélkül, ami nélkül nem lehet meglenni, és elviseljük az elviselhetetlent."(Kathleen Norris) ..
görény02 2008.12.31 10:45:21
@flymazs:
Jó reggelt!

Ellenséges talán azért nem vagyok én sem. Csak enyhén gúnyos. Keresem a kultúra legmagasabb fokú megnyilvánulásait. Hiszen a kommentjeid nagy része itt születik, ez nyilván jelent valamit.
Nem állítom, hogy megsértődtem, vagy feszült lettem volna, mindössze kíváncsi voltam, hogy aki markáns véleményt fogalmaz meg a kommentelők egy részévek kapcsolatban, az mennyire tűri ő, saját maga, a kritikát vagy az ugratást.

"Főleg, mert nem vágtad, mit akartunk mondani többen is, görény. "

Ezt a mondatot külön kiemelném.
Mindenki a saját véleményét írta le és engem a tied érdekelt, hogy gondolatban el tudjalak helyezni valahová. Nem szimpátia alapján, félre ne érts, hanem hogy mennyire fogalmazol pontosan, precízen. (A jelenleg kommentelők közül Letíciát kiemelném példának, mint aki választékosan, precízen, szabatosan megfogalmazza amit gondol, és azt gondolja amit leír. Legalábbis a benyomásom ez.)

Miután leírtad elítélő véleményed az újakról, viszakoztál, de az azt követő kommentjeid már nem voltak meggyőzőek. Pontatlanul fogalmazol vagy nem írsz igazat, esetleg csapong a véleményed? Végülis oly mindegy.

Dehogy akarlak én téged baszogatni, csak kíváncsi voltam, hogy egy egészen apró nyomás (parányi ugratás, mert ez nem volt több) alatt milyen ember vagy.
görény02 2008.12.31 12:28:33
@flymazs: Egyelőre ott még nem tartunk, hogy fél szavakból is értsük egymást :-)
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli. A kép innenLepke voltam, táncoló,Az ô lénye: napelem.Fájt az élet. Neki fájtam én.Így lekoptatott…..
görény02 2008.12.31 12:26:47
@Nard: Jó a blog, nekem is tetszik :-)
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli. A kép innenÉrtékellek, mint embert, de te túl jó vagy hozzám,nem érdemellek meg, ormótlan a formám.Maradjunk barátok,…..