Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Báttya

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legényélet Nem harap a pina!? 2009.05.09 11:47:00
Megboldogult Józsi bá, utcánk nagy öregje a legváratlanabb helyzetekben mindig beszólt valami jópofa szófordulatot. Az élet nagy dolgaiban sem rejtette véka alá bölcsességét a maga joviális stílusában. A cím is tőle van, evvel próbáta rávenni vénlegény fiát, Jocót a…..
 Bor, koton, masszázsolaj az ágy mellé kikészítve - mindenki elégedett volt.Modellnek látszó tárgy...Tavaly nyáron két haverom elrángatott bulizni. Jómagam nem rajongok a manapság trendi tuctuc zenéért, de (nem kevés) alkohol hatása alatt ideig-óráig elviselem.Bementünk a…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Báttya 2009.02.10 20:31:57
 A legőszintébb szerelmeslevél a legnehezebb helyzetben lévő sráctól, aki a barátjába szeretett bele. Fiúszopat, fiúszív.Innen loptukA történet már évtizedes, a helyszín egy kisváros, ő L., meleg gimnazista fiú (18), én K., hetero pályakezdő fiú (24). Röviden: homokos…..
Báttya 2009.01.10 13:47:12
@RUSZKIBAKA: Úgy látszik, félreérted a posztot. Így utólag olvasva talán szerencsétlenül fogalmaztam meg a körítést. Nem akartam senkit se megsérteni. De értsd meg, hogy az ominózus kisvárosban még 10 év után sem tudja rajtam kívül senki erről a srácról, hogy meleg. Nagyon tisztelem őt, mert nagyon jó barátom. Az eredeti levelet alaposan át kellett fogalmaznom ahhoz, hogy tényleg titok maradjon az, amit a levélben rám bízott. Ma ő "köztiszteletben álló személy" lett ebben a városban és vigyázok az inkognitójára. Akár annak árán is, hogy engem rohadék homofóbnak gondolsz.

Kiegészíteném még egy privát vallomással a posztot:

Az ügy pikantériája, hogy mielőtt a levelet megkaptam volna, már sejtettem, hogy ő meleg. De ez a szerelmi vallomás megdöbbentett. Mi több, meginogtam. Hiszen két ember közül választhattam: vagy L barátságát, vagy V szerelmét áldozom föl. Nekem se volt könnyű, higgyétek el! De a srác látni se akart, s végül külföldön számolt le az érzéseivel. Máig is távolságtartóan viselkedik, azóta nem tudtunk komolyabb dolgokról beszélgetni. De most már én sem akarom feltépni a sebeit. A legjobb a kutyaharapást szőrével gyógyítani. Egy másik meleg sráccal boldogok és ez a lényeg.

Üdv.

K.