Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kat.gab

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap lezajlott az országos kompetenciamérés. Két gyermekem révén is érdekelt voltam, az egyik a 4. a másik a 10. évfolyam számára készített feladatlapokat írta. A nagyobbik úgy értékelte, hogy nehéz volt, leginkább azért, mert négy óra alatt olyan sok feladatot kellett…..
Kettős Mérce FC Gárda 2009.01.03 12:50:00
 Amikor megláttam ezt a videót nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevesek. Azon is elgondolkodtam, hogy vajon a subbára küldjem, vagy hozzánk posztoljam-e meg.Tehát a videó:   Egy közlemény is tartozik hozzá, ami felhívja a figyelmet a „honvédelmi…..
killtheradical Jézus él? 2009.01.04 06:10:00
A minap ütötte meg a fülemet a tévéből egy vita, hogy a feltámadást hogyan kell értelmezni? A hivatalos álláspont: szó szerint. Kevés dologban értenek egyet a keresztény felekezetek, de ez egy elég sarkalatos pont náluk. Nem akarok itt hitvitát gerjeszteni (gerjesszen az, aki hisz…..
 Egy gyors lefolyású betegség után kellett ma hozzálátnom a felhalmozódott tennivalóknak, az első dolgom a gáztámogatás igénylőlapjának kitöltése volt, tekintettel arra, hogy december 31-ig postára kell adnunk, ha a támogatás folyamatosságát fenn akarjuk…..