Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehérszakál

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas halogatás után a Fidesz végül kirukkolt a költségvetési hiánycéljaival. A 7,3%-os adat kiverte a biztosítékot az IMF-nél."Az IMF nem tolerálna a 7 százalékos államháztartási hiányt jövőre - mondta újságírói kérdésre James Morsink. "Találkoztunk a Fidesz…..
fehérszakál 2009.11.28 18:28:36
@Medvegyev: 1-etértek :)
fehérszakál 2009.11.28 18:31:39
@Noxin: Én is szívesebben adóznék vagyon tipusú adóban meg helyi adóban, de ezt nem fogja a fidesz meglépni, mert akkor sok lé kiesik a zsebükből amiből sokkal kevesebbet lehet majd lenyúlni, elsikkasztani.
fehérszakál 2009.11.28 18:41:32
@Medvegyev: "A Magyar Nemzetnél eziránt érdeklődtél már? " Lol :))))))))))))))))))))))))
Különösen az ünnepek előtt szeret szívni az ember fia, mint ahogy József is tette csak azért, mert körültekintő próbált lenni, hogy véletlenül se taszítson a másvilágra önmagát is beleszámítva húsz lelket. Rájött erre a siófoki műszaki vizsgabiztos is és mindenképpen…..
fehérszakál 2008.12.30 17:12:01
Nemrég voltam vizsgáztatni a kocsimat Nagykátán a kpm-nél. Eszméletlen hosszú sorban várakoznak a kocsik hajnal óta. Dél felé kijön a vizsgabiztos és közli a sorban állók egy részével hogy aki innen hátrafele van a sorban az jöjjön vissza holnap. szerencsére én még belefértem.
Beállok a viszgára az OT-re felkészített teljesen restaurált öreg járgányommal amin 18 hónapot dolgoztam. Szépen körbecsodálják, hogy milyen pöpec, meg milyen szép. Megmérnek mindent, minden tökéletes. Kijön egy főmufti közben és flegmán kérdezi hogy hány éves a kocsi. Mondom neki hogy 30 éves és OT vizsgára van felkészítve. Kérdezi a vizsgáztatót hogy hogy áll a vizsga. Az meg feleli, hogy minden tökéletes. Erre a főmufti beszól, hogy az első lámpák fényereje kevés. A viszgáztató mondja, hogy ezen a tipushoz már nem lehet kapni sem utángyártott sem eredeti fényszórkat. (Megjegyzem, hogy felújított fényszórók voltak a kocsiban azaz vadi új foncsorral voltak ellátva) Ezekutána a 2 fószer elment, majd kb 10 perc múlva jön vissza a vizsgabiztos hogy rendben, és megkaptam a papírokat.
Másnap hív telefonon a vizsgabiztos, hogy elfelejtettem valamit. Kérdem tőle hogy mit felejtettem el? 5000Ft-adni azért mert átengedte a kocsimat a vizsgán, és én ezzel tartozom neki, meg 5000-el a főmuftinak. Vigyem be nekik a pénzt. Mondtam neki, hogy ezt felejtse el, mivel nekem tökéletes a kocsim, a lámpáim is. Másnap is hívott és fenyegetődzött hogy fizessek mert elvetetik a forgalmimat meg rámküldik a rendőrőket akik majd jól meg fognak büntetni.
Mondtam neki, hogy ezt a telefonbeszélgetést felvettem, és ha bármi problémám támadna akkor fel fogom jelenteni ezalapján. Na azóta nem hivogat.