Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenin

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lenin 2013.02.21 14:34:03
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Irigyellek.
Rém egyszerű életed lehet.

Komolyan
Az elmúlt hetekben tetőzött Nagy-Britanniában a lóhús-hamisítási ügy, ami az utóbbi idők legnagyobb élelmiszer-ipari botránya lehet. A marhahúskészítményekben talált lóhús több nagy áruházláncot is érint, az illetékes miniszter pedig nemzetközi maffiacsoportokat…..
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
Lenin 2010.08.24 14:47:11
@Patrick Bateman:
Igen csak ha a tanár úrnak legalább esélye lett vola 16-ot közzülük ártalmatlanítani esetleg megölni lehet hogy szétszaladt volna a csürhe és lett volna ideje elmenekülni neki is.
Lenin 2010.08.24 15:21:42
@Patrick Bateman:
Olyannak aki reszkető kézzel veszi elő és 5 perc alatt biztosítja ki majd hagyja hogy elvegyék tőlle nem kell fegyver.
Ezt pofázzuk már régen. Utcán csak olyan viselje aki gyorsan határozottan és könyörtelenül használni tudja.
Ezért nincs nállam csak ha pénzt viszek a bankba,mert annyira képzett én sem vagyok. Viszont érdekes hogy azért hogy a pénzt mentsem én sem tudnék lelőni senkit.Akkor meg minek? Kérdezhetnénk jogosan.
Ezért támogatom csak a tartást és nem a viselést.
Minden bizonnyal emlékezetes nap lesz Kósa Lajos számára a június 3-i, csütörtöki nap. Szavak helyett beszéljen inkább az alábbi grafikon:   Nem tudtam azonosulni a forradalmi helyzettel és biztos ezért állok értetlenkedve Szijjártó Péter szavai előtt, amikor azt…..
Belsőség Uraim, nyomozzunk! 2009.10.22 13:00:00
Autódoktorunk küldte be az alábbi képeket erről a Mercedes E-osztályról. Elsőre feltűnt a már jók ismert, fekete maszkolószalag- és borítás. Egy nem-is-annyira-új Mercedesen? Puhatolózott, kérdezett, de nem sikerült megtudnia sokat. A benzines E-osztályt a ThyssenKrupp…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
Lenin 2009.05.08 12:02:06
Elvtársak.
B@sszunk meg mindenkit aki idejön fesztiválozni.
Ez már csak elég emlékezetes lessz a sok túristának.
A TIMES vezércikkben fogja hozni :
Pécsen egy 36 tonnás póklábú kómás Szili Kati megb@aszott 500 Német túristát.
Ráadásul ingyér van.
Rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett Pálffy István Friderikusz Sándor ellen - írja a Blikk. A pirospozsgás arcú Pálffyt Friderikusz könyvének állításai háborították fel, miszerint a Tv2-s időszakában rendszeresen illuminált állapotban vezette a Jó estét,…..
Lenin 2009.02.02 13:24:06
Lenin 2009.02.02 13:47:09
@giannoni:
Solohov-Csendes Don
Rejtő Jenő: Csontbrigád
Norman Miller :meztelenek és holtak
Hamingway Öreg halász ...

És folytathatnán.
Na ezek könyvek !
Olvass inkább egy kis irodalmat
Bár ez lehet megerőltetőbb lenne de megérné
Nem ilyen szarokon művelődnél.