Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flúgosRob

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez ugyan Magyarországon vagy tíz embert, ha érdekel, de azért elmondjuk, hogy a Kamchatka zenekarnak februárban megjelenik az ötödik nagylemeze The Search Goes On címmel. A svédek bele vannak teljesen őrülve a hatvanas évek végének, hetvenes évek elejének blues rock zenéjébe,…..
flúgosRob 2013.12.28 12:22:50
Nem mondanánk, hogy túl kedvesek szoktunk lenni a Limp Bizkittel és ez a helyzet a nemrég megjelent új számuk után sem változott. Még tavaly szerződtette a zenekart Lil Wayne kiadója, a briliáns fantáziáról árulkodó Cash Money Records, ahol idén megjelenik a Stampede of the Disco…..
Nem csak Magyarországon tartották március másodikán a nemzeti Eurovízió-döntőket, és nem csak nálunk sokkolta az eredmény a nézőket. Igaz, Örményországban magával a dallal nem volt bajuk az embereknek, sőt, igazából semmivel, ott csupán az okozott meglepetést, hogy a nyertes…..
gitar.blog.hu Kinek jó ez? 2008.09.12 14:24:00
Mindenkinek.Már aki gitározik, valaha gitározott, vagy szeretne gitározni. JamVOX-ot mindenkinek. Az eszközről már írtam ezen a blogon, de gondolkoztam a fenti kérdésen, és a követvezőkre jutottam.Miért? Azért!Gyakorolni. Mert azt kell. Meg amúgy is.Kirúghatod kedvenc zenekarod…..