Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FG

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
FG 2009.02.11 12:38:39
Nagyon jól mutatja a többségi társadalom türelmének fogyását, hogy az utóbbi időben az MTV-től a HírTV-ig mindenhol CIGÁNYoznak kérdés nélkül, kínosan kerülve az eddigi ROMA jelzőt. Úgy érezzük, ezzel jobban nevén van nevezve a dolog. Valószínűleg helyesen. Romát mondunk, ha a társadalmi különbségekről akarunk beszélni. De nincs romazene, cigányzene van. És nincs romabűnözés, cigánybűnözés van. Mert mindkettő olyan jellegzetes. Magyar is hazudik, kötekszik, lop, sikkaszt, esetenként még öl is, példa az van mindenre. De a cigány sajátosan esik bűnbe- ha sikkasztásról van szó, ha gyilkosságról. Ez az, amit a magyar lélek sosem fog tolerálni, jobb, ha felfogják a cigányok is. A veszprémi eset -egyre világosabb részleteit illetően- olyan sztereotip módon történt, ami nem csak Bayer Zsoltnál veri ki a biztosítékot. Ha merdzsós-tetkós nagypofájú cigányok részegen csoportosan szurkálnak egy rendezett magyar kisvárosban, az nem egy a sok diszkóbalhé közül. Azzal a cigányokkal kapcsolatos rémálmaink válnak valóra.
Az ő dolguk ezzel elszámolni felénk. Kb. úgy, ahogy Bayer leírta. Ehhez képest tegnap az ATVben Mohácsi Viktória (meglepően -hangosan és idegesítően- magabiztos- EP-képviselő azt mondja a monoki polgármesternek (aki személyesen hordja autóval a cigány gyerekeket iskolába meg színjátszókörbe), hogy, idézem: "..képzeljünk el egy világot, ahol mindenki vak, így nem látják a bőrszínt. Sokkal boldogabb lenne a világ." Meg jön a statisztikákkal. -Elhiszem, drága, hogy ebből él, de itt a pillanat, amikor lehetne tenni valamit a fajtájáért, sőt-jobbat mondok- önnön karrierjéért, miért nem tetszik egy kicsit gondolkodni? Az Önök felelőssége, hogy a fordulópont ez legyen, ne az, amikor valahol elpattan a húr, és meglincselnek egy közösséget nyilvánvalóan ártatlan cigányokkal együtt. Bátorság és erő kell a szembenézéshez, meg szándék és ész. Én meg megígérem, hogy igazi európai módjára ehhez minden segítséget megadunk.
Sárdobáló Rasszista pokol 2009.02.04 16:00:00
Igazából ez a Pásztor Albert-féle cigányozós ügy elég undorító. Amiről beszélt az egyszerű, tapló rasszizmus, amire nem mentség az, hogy a statisztikák szerint jó rendőr, hogy Miskolcon lényegesen csökkent a bűnözés. Hogy miért is rasszista? Azért, mert nem a tényeket…..
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...
FG 2009.01.14 17:48:44
@Rocko-: igaz az 50%-os benzin hatásfok(mondjuk ez elég modern motor), én arra gondoltam, hogy mennyi könnyen felszabadítható energia van 1 kg benzinben, hát elég sok.
Egyébként utópisztikusan közelítve a dologhoz, lehetne ugyanilyen mennyiségben tömegközlekedni jóval hatékonyabban/olcsóbban, de arra sem vagyunk alkalmasak, mióta összekeverték a nyelveket Bábelben...