Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ParanoidAndroid

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már megvolt a vadvízi evezés, a bungee jumping, meg a közösségi sziklamászás, és már mindenki ugrott mindenki karjába becsukott szemmel a bizalompróba kedvéért. Ha már szerveztünk vállalati karácsonyt, ahol mindenki könnyes szemmel állta körbe a cégjelzéses fenyőfát, vagy…..
ParanoidAndroid 2006.06.09 08:56:58
Ez a pasi asszem szinkronizált South Parkot is... Egyszerüen nem tudtam tőle elvonatkoztatni. Hallgassátok meg még egyszer, úgy hogy közben azt gondoljátok hogy a South Parkot nézitek! Na úgy jó!!! :-D

Amúgy rühellem a PR fogásokat! Ha a bármelyik kereskedelmi TV hatást akarna gyakorolni rám, akkor:
1 a nézhető filmeket nem 22:00+ kezdéssel tennék adásba
2 nem szinkronizálnák újra a filmeket, csak azért hogy 12-es karika kerülhessen a képernyő sarkába
3 túlzás lenne azt kérni hogy ne legyen reklám a filmek közben, de én szeretem az utópiát.
4 minden rohadt valóság show-t száműznék a csatornákról, mert nem csak agyrohasztó, hanem aggasztóan rosszak is ezek a müsorok.
5 ez a reklámnál is nagyobb utópia én tudom, de esetleg meg lehetne próbálni hogy 1 hétig nem játszanának Jackie Chan filmet?? Tudom hogy ez rettenetesen nagy utópia, de én meglennék nélküle.
6 a "bulvár" világot heti 6-7 müsorról le kéne szorítani 3-4-re, és a közéleti magazinokat heti 1 késő estiről be kéne iktatni 2-3-ra. Ehhez fennmaradnék még este is.
7 Agyzsugorító, lélektelen, kiszámítható, betegesen rossz, ízléstelen, unalmas, sótlan és SZÁNALMAS maratoni sorozatokat én végleg száműzném, bár tudom hogy ezek az adások hozzák a legnagyobb nézettséget, és ez azért a legnagyobb reklámértékkel ezek bírnak, az utópisztikus énem fürödne a gondolatban hogy ezek eltakarodnak a képernyőről... Jah és még csak nem is a brazil szappanoperákról beszélek, (mert ha nézek is TV-t este fél 7 és 7 között kapcsolom be) hanem a remek saját készítésü müanyag sorozatokról.
8 egy utolsó utópisztikus megnyilvánulás, engem az idegbaj kerülget ha a képernyőre kerülnek az emeltdíjjas sms-es kérdések: "Ki írta Arany János, Toldi c. művét és mi a mű címe?
a) Arany János, Toldi
b) Petőfi Sándor, Anyám tyúkja"
Ha ezek nem lennének szebb lenne a napom!
8 non plus ultra: néhanapján egyszer-egyszer csak a poén kedvéért, esetleg a műértők világáért a 22:00+ -os szekcióban lehetne vetíteni feliratos filmeket? (ez nem is annyira utópisztikus, bár nem tom)

Én ezt várnám el egy TV-től, és lehet hogy ha így zajlana egy kereskedelmi adás, akkor talán visszamennék néha TV-zni, de tudom hogy utópiában élek!