Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fairyprincess

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszopott a régi pultos csaj, de elég furcsán sikerült… Ugye, mint mondtam, leszerveztem estére. Érte mentem, egy kúton vett cigit, én meg egy bombát, mert elég fáradt voltam, vagyok...Aztán megálltunk egy park mellett, még ki is szálltunk lipityókázni, vagy aki ezt nem…..
Kezd egyre kiábrándítóbb lenni ez a blogírás. Alapvetően nem célom a minél nagyobb olvasottság, úgyse lenne belőle hasznom, meg nem is tudnék akkora olvasótábort fenntartani, ami már hirdetési szempontból célközönséget jelent. Nem mondom, hogy néha nem esik jól a…..
Tündérmesék Csak egy mese 2008.12.31 15:37:00
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy mesés ország. Ebben az országban mindig ragyogott a nap, sosem volt hideg. Nem ismerték a hóesést, az esőt. Az emberek békében éltek egymással, nem tudták, mi a harag, mi a háború. Nem ismertek mást csak békét, boldogságot és szeretetet. Ennek…..
-Nem, én nem megyek sehová nélküled! -Magadat kell mentened, nem sodorhatod magad is veszélybe. -És nézzem, ahogy szenvedsz? -Inkább, minthogy te is szenvedj. -Azt mondtuk, hogy egyek vagyunk. Te és én. Mindörökre. Minden körülmények közt! -De én nem szeretném, hogy bajod essék.…..
Tündérmesék A herceg távozása 2008.12.31 15:30:18
-Hagyjatok minket magunkra!-parancsolta a hercegnő a szolgáinak. -Végre kettesben vagyunk-szólt a herceg a hercegnőhöz. -Mit szerettél volna mondani? -El kell mennem. -Micsoda? Miért kéne? Neked itt a helyed mellettem. -A királyságom romokban, a népem éhezik. Meg kell őket…..
Tündérmesék A halál kastélya 2008.12.31 13:21:50
Egy fiú és egy lány rohan a sűrű, éjjeli erdőben. Elől a fiú maga után vonszolva a lányt. A fiú magas és büszke, arca kemény, szeme zord. Látszik rajta, hogy nem risztják meg az erdő kísérteties hangjai. Megy előre bátran és sietve. A lány törékeny, riadt szemű. Léptei…..
Tündérmesék Reggel 2008.12.31 13:19:57
Reggel felébredt a lány, és kicsit ijedten nézett körül. Hol van? Hová tűnhetett? Mi lett vele?   -Hiszen tegnap még itt volt...-suttogta.- Még vele aludtam el. Végigsétált a szobán, keresett valamit. Emlékeket. Valamit Tőle. Bármi kézzel foghatót. -Nem álmodtam és…..
Tündérmesék Koszorú 2008.12.31 13:17:53
A fiatal pár egy sziklaparton ül, a morajló tenger fölött. A fiú egy fának támaszkodva fűszálakat tépked, a lány égszínkék virágokból köt koszorút. Nem néznek egymásra, még egy pillanatra sem. -Nagyon szépek, igaz?-kérdi a fiú a lány felé fordulva, a virágok felé…..
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány. Nem volt hercegnő, nem volt kastélya, mégcsak szép sem volt. Egyetlen kincse volt: a szerető szíve. És nagyon vágyott arra, hogy egyszer szerethessen valakit. Nem tudta pontosan mi is az a szerelem, de azt tudta, hogy a világ minden…..
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy királylány. Nem volt olyan szép, hogy a napra lehetett nézni, de rá nem. Nem volt, olyan szép, hogy mindenki szeme megakadt volna rajta. Nem ő volt a legszebb hetedhét határon. De azért királylány volt, igazi királylány. A haja olyan szőke…..
Tündérmesék Az Idő és a lány 2008.12.31 13:03:00
A lány ijedten ment a fiú háza felé. Kicsit ideges volt. Nem, azt hiszem félt. Mitől? Maga sem tudta, Valami rossz érzés kerítette hatalmába. Lassította lépteit, hogy minél később érjen oda. De valahogy ilyenkor olyan rövidnek tűnik az út, hiába ment lassan, hamar odaért. A ház…..
Tündérmesék Három kívánság 2008.12.31 12:51:00
A lány csodálkozva nézte a tündért, aki előtte állt. Könnyes szemeit törölgette, hogy meggyőződhessen róla, hogy jól lát.   Jól látta. A csodálatosan szép női alak hozzá beszélt. -Töröld le a könnyeidet. Olyan keservesen sírsz, hogy Tündérországig hallatszik a…..
Tündérmesék Az örök kedvenc 2008.12.30 11:29:12
A kis hableány Messze kinn a tengeren kékséges kék a víz, akár a búzavirág szirma, s átlátszó, mint a legtisztább üveg. És mély, nagyon mély, a leghosszabb horgonykötél se ér le a fenekére; sok-sok templomtornyot kellene egymásra állítani, hogy a tengerfenékről a víz…..