Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danny McCoy

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben javában zajlik a farkasemberes/vámpíros/lápiemberes Supernatural negyedik évada, a sorozat készítője és két főszereplője óvatosan elkezdte kiszivárogtatni, hogy ha esetleg a CW újabb évadok berendelésében gondolkodna, akkor az ötödiknél messzebb ne nagyon tervezzenek,…..
 Mennyire jó szöveg! Medúzás lett a bugyija egy öleléstől! Kedves Szakítós! Lájtos, régi aranyos kis történetet kaptok, persze krokodilkönnyekkel: Az a lány nagyon aranyos volt, máig jóban vagyunk, pedig nagyon összetörtem a kis szívét. Ő 17 éves gimis volt, én 25-ös…..
 Balek srác falszövege: felhívott magához megmutatni az új ágyát. Sziasztok, Pár hete akadtam rá a blogotokra egyik barátnőm segítségével, akkor még nem sejtettem, hogy lehetséges, hogy hamarosan én is írásnak adnám a fejem. És előre is szeretnék tisztázni pár dolgot…..
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
Ma este folytatódik a Lost eddig szenzációs új évada (április 6-tól az AXN műsorán is látható lesz, és jönnek a hogyvoltok is, még jó), van három jelenetünk az új részből, de csak az ugrás után. Addig is Sawyer, aki egyben napipasink is.     ..
A netes társkeresők lényege az alkalmi kúrás, semmi más. Ne ott keressétek az álom pasit, könyörgöm. Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy teljesen friss történetet, vagy nevezzük szakításnak. 3hete nagyon unatkoztam és regisztráltam egy társkereső, beszélgetős,…..
Danny McCoy 2009.03.31 15:01:11
@Cooper82: a férfiakban sincs, kettőn áll a vásár. Nincsen gond a szex-el, felelősségteljes szex-el, de nem ehhez kell kötni a dolgokat...
Danny McCoy 2009.03.31 15:06:46
@enndee87: jah, az nagyon sok száz poszt, annyíira nem unatkozom :-)
Danny McCoy 2009.03.31 15:24:33
@Cooper82: Ugyan, férfiak, küzdeni? ne már...ebben a sztoriban is küzdeni akart, nem? Próbálta magáról lelökni a nőt, de az erősebb volt, vagy hogy képzeled el?

Dehogy akarnak a férfiak küzdeni, hyóagyjuk már. A mai világ arról szól hogy mindent gyorsan, könnyedén..és cserélhetően...

aki belemegy az amgára vessen, hibáztatni nem a másik nemet kell, ketten kellene a játszmához...
A keddi Obama-hakni miatt szerdára kerül át az Idol éneklős műsora, és annak rendje és módja szerint leverte az ellent mint ideges óvodás a kolléga szemüvegét (25.6 millió, 9.1/24). A Fox 18-49-ben és 18-34-ben jobb eredményt ért el az estét tekintve, mint a többiek összesen,…..
Török tévéműsor, a bajuszos állítólag a jövőbe lát és tud repülni. Nem hisznek neki, erre... ..
Danny McCoy 2009.03.27 10:28:20
Danny McCoy 2009.03.27 10:50:21
@terasz9: De a többiek azért menekültek. A csóka hogy verte már magát a földhöz :D
Egy régi, egy évadot (sem) megélt vígjáték pilotjából ollóztam ezt a négy képet, tessék szépen nekem megmondani, hogy melyik sorozatból származnak a képek, az ábrázolt színészeket hogy hívják, most milyen sorozatban játszanak, és melyik karaktert. A leggyorsabb helyes…..
Danny McCoy 2009.03.26 15:26:08
Danny McCoy 2009.03.26 15:27:52
Danny McCoy 2009.03.26 15:34:14
@spamdog: én is onnan puskáztam aztán :-)
Az utóbbi pár évben magánéletem fő csajozási helyszíne a virtuális tér volt, alanyai pedig a különböző társkereső oldalak által felvonultatott leánysereg tagjai. Volt lehetőségem és időm is, hogy körülnézzek odafent és saját bőrömön tapasztalhassam, hogyan is…..
Danny McCoy 2009.03.15 11:52:21
@hangászsün: Régen fotó nem volt. Helyette az volt kb. a nyitó kérdés, hogy szia hol laksz, hogy nézel ki cm/kg? (férfiak kérdezték ezeket, nekik sokkal fontosabb). te leírod és elképzelik az álomnőt, ergo tuti bukta. A fénykép persze az is tud csalóka lenni, de mégis szab a képzeletnek egy határt.
Egy újabb hölgy osztotta meg sztoriját velünk:Véget ért a legutóbbi kapcsim... Természetesen nem miattam, hanem azért mert emberem nem merte még vállalni a "kötöttséget". Kérdem én milyet, ha egy héten 2-3-szor taliztunk, akkor meg tök jól éreztük magunkat és…..
Újabb olvasói levél - egy hölgytôl -, aki az adatlapokról és minden egyébrôl írt:Szóval a bejegyzések többsége természetesen udvarias köszönet válasz az illető úr pontjaira vagy minősítésére. Ez utóbbiról kicsit ambivalens érzéseim vannak, ha akarom jópofa marháskodás,…..
 Ha még valaki nem hallotta volna ezt a hírt:Egy zalaegerszegi nőtől az interneten keresztül összesen 1,6 millió forintot csalt ki egy magát kanadainak valló férfi, közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A nő a világhálón megismerkedett egy…..
Danny McCoy 2009.02.25 18:56:37
@nemsissi: a társkereső irodák így működnek szerintem, nem?

Mondjuk oda meg kell sok pénzt fizetni mint regisztráció. Ahhoz is kell egy nagyfokú lúzerság, fizetni, és még nem is ismerkedtél, csak beregeltél.
Danny McCoy 2009.02.26 07:54:13
@nemsissi: najó, de attól még lehet az illető egy link tróger, az iroda gondolom nem követi figyelemmel a minden napjait...

Szerintem a hitelesítést bizzuk az emberekre, ki kit választ, mivel semmi sem kötelező, ezért nem jó az áldozat szerep, mert olyan nincs. A fényképes dolog jó, de a kép, bármennyire is te vagy rajta tényleg nem ad vissza sok mindent. Nem egy ismerősöm teljesen máshogy (nem rondábban/szebben) néz ki élőben mint képen és ugye egy találkán ez mehet negatívba vagy pozitívba is, megint egyéne válogatja.
Végre egy pozitív kicsengésû levél következik, ami nem a virtuális társkeresés árnyoldalait részletezi, hanem úgy mesél el egy megismerkedést, hogy közben nem csöpög a sziruptól és nem akarja rózsaszínû ködbe vonni a metódust.Nem tudom hogy egy sikertörténetnek is van-e…..
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
Danny McCoy 2009.02.14 11:35:27
@Nietzsche: talán ne mindenki a királylányt akarja...
Danny McCoy 2009.02.14 13:25:35
@232323: Ha ez a tendencia akkor hol a gond? A ronda vagy átlagos lányok úgysem kellenek senkinek, maximum csak elkeseredettnek ha nincs ló...alapon. :-)
Danny McCoy 2009.02.14 14:26:23
@232323: Persze, lehetne írni mókás megfigyeléseket a netről, mennyire tud torzulni egy ember és társai. Itt sokaknak kurva nagy a szája, nőket lekurvázzák (csak mert nekik is vannak igényeik) vélt sérelmeiket másokba törlik, aztán életben meg egy légynek sem tudnak ártani.

Mókás dolgok ezek, bár ahogy az életben is átnézek ezeken a jelentéktelen figurákon úgy itt is, na jó, néha beléjük törlöm a szaros csizmám, ha olyanom van.

Bár nem szaros a csizmám.
"Nem ébreszt vágyat bennem, nem kivánom… Nem az esetem.. ez és ehhez hasonló véleményeket hallok a pasiktól duci nő ügyben. Ugye ezt ti se gondoljátok komolyan???? Nézzetek előbb tükörbe és ha kb olyan paraméterrel rendelkezel, mint amit elvársz egy nőtől, akkor…..
Danny McCoy 2009.02.14 11:10:41
@avejoe: Szerintem képeket nem kéne kitenni, pláne így, aki LB-s az egyből megtalálja a reget. Vagy akkor a sajátodat is told ki, mert így gyökérség mindenképpen.
Danny McCoy 2009.02.14 11:11:14
@232323: legalja :D csak keményen, remélem azért visszakapod ezeket. :-)
Danny McCoy 2009.02.14 11:17:40
@Jichak Kolompár: Mondjuk szerintme az egyik oka a kudarcnak az ilyen hozzáállás. Hogy aki a neten van az lúzer, annak már semmi sem jött össze, utolsó mentsvár.

Oké, van ez a kategória, elég csak olvasni pár ideírót, dühöngenek, őket már maximum csak lelőni érdemes. Akik kiakadnak hogy a frappáns egysoros sablonra nem jön válasz, a görcsös kereső, nah nekik tényleg reszeltek.

De azért van aki mondjuk munka mellett fel megy, egy közösség tagja és ott ragad, és sorolhatnám...

A net nem csoda, az is csak egy csatorna, és jól írta az egyik posztoló, nem ott kell megismerni a másikat, ott csak találkozót kell megbeszélni, élőben fog úgyis eldőlni minden. Ezért sokáig nem szabad neten lenni, halálom ha levelezés után MSN-t kérnek, nincs, nem az a következő fok.

Szerencsére már nem is aktuális a keresés.Jobb így kívülről szemlélni a sok szerencsétlenkedést.
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
Hogyan készül egy szívatós, tulajdonképpen a kudarcot önmagában hordozó férfi adatlap. Vagy lehet, hogy ez a sikeres, a mai irányzatoknak megfelelő? (Nem kell feltétlenül komolyan venni!)30-as magányos férfiként rászántam magam, hogy teszek valamit magánéletem rendbehozásáért,…..
Elég már a nyavalygásból - jövőre együtt bulizunk! :-)A kommentelők nagy része, akik már próbálkoztak a netes társkereső oldalakkal, ócsárolják a rajta lévő férfiakat, - mert csak a szexre mennek,- mert csak a külső érdekli őket,- mert nem őszinték,- mert randevúznak,…..
Danny McCoy 2009.01.04 20:49:07
@falusufni: akkor meg mit nyavajogsz?
Danny McCoy 2009.01.11 14:34:08
@Rékuc: nyilván, de valamilyen szinten mindenki belövi, magát is. Persze mindenki ott keresgéljen ahol akar, csak talán nem kisgyerek módjára kéne az asztalt verni ha nem jön össze...
Danny McCoy 2009.01.11 14:35:02
@Atro: de nem a rendszer hibája hogy több a férfi. És a férfiak azok akik magukat leértékelik, azzal hogy pincsikutyaként ugranak minden nőnemű reglapra...