Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Earl J. Hickey

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Earl J. Hickey 2009.01.07 00:21:45
A kedvenceim azok a levelek, amelyekben az idegileg tönkretett szerző-fogyasztó kedélyesen mikszáthos anekdotázgatással kezd, bőségesen adagolt részletekkel, majd egyszer csak szakad a húr, és tagoltalan káromkodások formájában kiárad a lélek keserűsége. Íme a legfrissebb, igen…..
Earl J. Hickey 2009.01.07 00:03:32
szegény 25e-ért vesz gatyát a nagy seggére. hát b@zmeg de tudom sajnálni. de mivel főszerkesztő ezért meg kell írni a picsogását. aszittem az ájfónos sztori viszi a pálmát, de nem. ez sz@r@bb. nemkicsit, nagyon.
A megtört iPhone kábel kicseréltetésére tett kísérletet UndokBeka, ebből az alkalomból sorbaállt, majd szívott a T-Mobile ügyfélszolgálatán. A kábel garanciális cseréjéhez a készüléket is le kellett volna adnia, hiszen azon van egy sorozatszám, ami szükséges a garancia…..