Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timur69

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érti a Homár, hogy a telefontársaságoknak csak nyűg ez a sok vacak kínai telefon, de ha már ők is árulják ezeket, és képtelenek megjavítani, tényleg csak az ő érdekük lenne, hogy ügyfeleik tudjanak is velük telefonálni. Ja, nem, még az ügyfelek érdeke is lenne! Tavaly…..
timur69 2011.08.28 10:36:25
@chocolatepuma: Így igaz! A honlapon nincs ilyen gyors válasz. A telefonon a menüben meg semmi logika nincs!
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
timur69 2011.07.31 18:04:44
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Én szóltam. Nemrég felvetettem, hogy a MÁV-ot meg kéne szüntetni, bevállalva a rövid távú káoszt, a szebb jövő érdekében. Legalább azok a nyomorultak is szenvednének, akik nap mint nap olyan színvonalú munkát végeznek, amiért egy éves kényszeregyüttlétet érdemelnének az…..
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..
timur69 2009.10.27 08:43:20
Tel-Aviv-2, egy nagy sz@r az egész! Olyan színvonaltalan műsorokkal állnak elő folyamatosan és mind bukta. A ReTekLub legalább próbálkozik! Nem veszi észre senki, hogy NEM vagyunk kíváncsiak ezekre a teljesítmény nélküli "celebekre"!
Főleg nem szombat este, főidőben. Távkapcsoló van, ezért a Spektrum és a NGC, a Discovery stb!!!!
Amikor először sétált be valami buzi a tévé jobb sarkába a Doktor House kellős közepén, akkor azt gondoltam: "ejj... mi a picsa..."Aztán elgondolkodtam azon, hogy a FOX milliókat költ arra, hogy minél drámaibban adja elő az egyre unalmasabbá váló sztorikat, erre ez a kis…..
Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elég sokat veteránozok, meg ami…..
A kakucsi versenypályára indultam, hogy a mai Totalbike tesztmotorunkat fotózzam és kicsit megmozgassam a kanyarokban. A létesítménybe Újhartyán községen át vezet út. Aki figyelt az iskolában, tudja, hogy V. Ince pápa 1276. május 20-án keltezett bullája már megemlíti a Kiskunság…..
timur69 2009.05.19 20:26:11
Forrás: nem emlékszem.....
Ma megjött az Autocar legújabb száma, ránéztem, és kiesett a kezemből. Tesztelték ugyanis a Mégane Coupét ők is, csak nem dízelmotorral, mint mi, hanem kétliteres turbós benzinmotorral.Az eredmény: 2 és fél csillag. Szóval nem szerették túlzottan.Olvasom a szöveget,…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..