Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gézakékazég

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkor kivesézett Bónusz Brigád pizza-akció után most a Tsoonami állt elő egy igen kedvező ajánlattal: 360 Ft-ért lehet az Allegro Étterem Classico Pizzáiból választani.A 70%-os akció egyetlen hátulütője, hogy nem házhozszállítós - a kupont kizárólag az étteremben lehet…..
Vannak olyan üzletek, amik csak a vevőnek jók, olyanok is, amik csak az eladónak és megesik, hogy a közvetítő viszi el a hasznot. Arra viszonylag ritkán van példa, hogy mindenki nyer, most viszont pont egy ilyen szolgáltatásról szeretnék írni pár sorban. A Bónusz Brigád módszere…..
Ez a bejegyzés most kicsit belterjesnek fog hatni talán, de nem tudok szó nélkül elmenni Barczi Imre (Blumi, illetve hát Sztahanov - vagyis @setalosas) Postr.hu-hoz történő átigazolása kapcsán írt reakciók mellett.Pollner és Doransky véleményeire gondolok. Ami feltűnt: már most…..
Subba Semmi se változott 2010.06.16 21:46:00
Az Apple fanatikusoknál csak az Apple gyűlölőket röhögöm ki jobban, így van ez a következő termékkel is. Kit érdekel, hogy itt a Starbucks és egy páran hisznek abban a rohadt papírpohárban? VIA  ..
A cég nem csak az Internet Explorerre, de a Microsoft komplett operációs rendszerére is be van rágva. A Financial Times összefoglalója szerint az ezzel kapcsolatos direktívát még januárban adta ki a cég a munkatársaknak. Mint emlékezetes, ez volt az az időszak, amikor a kiderült,…..
Győri fejlesztősrácok is elindultak a testmozgás népszerűsítésére kiírt mobilalkalmazás-versenyen. A Move Your App-ot a sztárszakács, Jamie Oliver TED-es előadása ihlette... Röviden az egészséges életmód és táplálkozás hirdetéséről és támogatásáról van szó.Nos, a…..
Szabó Ákos beszólt a fél szakmának. Azt mondja, hogy jó lenne, ha nem tolná le mindenki a gatyáját, azt mondja, hogy jó lenne, ha az egyes hirdetési eszközöket a helyükön kezelnék, és nem mindent kattintásban mérnének. Azt mondja, jó lenne, ha a szakma szakmaként viselkedne,…..
Azt szokás mondani, hogy a kattintás alapú (PPC) hirdetések azért is jók, mert a "long tail" oldalakon is meg lehet jelenni. Vagyis olyan helyeken is megjelenik a hirdetésünk, ahol egyébként nem hirdetnénk, mert túl kicsi, nem is ismerjük, meg olyan sok ilyen van, biztos…..