Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lasagne

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szelíd Olajfa Mi az üzenet? 2009.01.06 15:07:00
Tegnap a Klubrádióban szóba került az egyházak karácsonyi üzenete:"Úgy tűnik, a karácsony és újév között senkinek nem lehett egy percnyi nyugta: egyházi emberek gondoskodtak arról, hogy jószerivel mindenki megkapja a magáét. Kaptak a romák, kaptak a melegek, kapott…..
lasagne 2009.01.12 12:41:14
@tommygun: Hát úgy, hogy a pénz helyett majd a Gondviselésnek kell betöltenie azt a 20%ot
@Nádori Gergely: Igazad is van, meg nem is, szerintem, mert bár már megint pénzről van szó, de gyanítom, hogy az a pénz elsősorban nem önös érdekeket szolgált volna, tehát jogos, ha kiemelik azt, hogy már megint lejjebb húzták meg azt a bizonyos határt. És azt sem ártalmas kiemelni, hogy nem annyira egyházbarát módon működnek a dolgok minálunk, ami nyilván egyik legkönnyebben a pénzkérdésekben érhető tetten.
Szelíd Olajfa Karácsony 2008 2008.12.23 18:17:00
Kedves olvasók, barátok!Engem sok évvel ezelőtt azért kezdett el foglalkoztatni a kérdés, hogy van-e Isten, mert ha nincs, akkor az ember élete végső soron teljesen magára hagyatott.Az absztakt Isten-eszme a sehová-, senkihez sem tartozás szorongását nem tudja feloldani.Jézus…..
lasagne 2008.12.30 10:36:05
@tommygun: Jaaajnemááá! Komolyan? (Vagy én értek valamit félre?) Akkor biztos én tudom rosszul... :( Én nem érzem magamat (a lelkemet) végesnek (csak ami földi képességeimet illeti) és pláne nem érzem magam életét hiábavalónak, magamra hagyatottnak. Ez lenne a cél? Nemhiszem.
Én azt hittem arra lettünk kitalálva, hogy Istennel közösséget vállaljunk (na persze ehhez kell egy kis szenvedés is) és végül részt vegyünk az Ő végtelen boldogságában, bizony már itt a földön is. És hát aztán ha feldobjuk a pacskert akkor aztán már igazándetényleg.
Ez lenne hiábavaló, ez lenne elhagyatottság? Nemá, olvassatok egy kis páli leveleket könyörgöm!
Kedves olvasók, azon belül kommentelők, hogyan érint benneteket a blog.hu újfajta kommentelési szabályzata ("csak belépett felhasználóknak")? Érzékelem, hogy a blog.hu egyre szorosabbra húzza a kliensei körül a hurkot. Ha van olyan, akinek a véleményével emiatt az új…..