Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bollinár

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Az IR és a nők 2012.11.30 12:14:38
A következő történet egy nőről szól, akivel személyesen foglalkozom. A programosaimnál már egy ideje, de az új LifeT!lten különösen nagy hangsúlyt fektetek a női betegségek kiszűrésére és azok megelőzésére. Így aki hozzám jelentkezik, annak részt kell vennie egy teljes…..
Bollinár 2012.11.30 13:16:55
Kedves Bence!
Húszas éveim közepén járó nő vagyok.
Évek óta küzdök PCO-val (kb 5-6 éve diagnosztizálták)és a vele kapcsolatos egyéb förmedvényekkel, többek között súlyproblémákkal (nem vagyok vészesen elhízott de nem érzem jól magam a bőrömben meg narancsbőr stb...)
Nagyon sok tünet rám is igaz az itt említettek közül. Rengeteg orvosnál voltam már de az IR-t eddig nem igazán említették, csak utaltak rá, hogy figyelni kell a cukromra... de tanácsokat nem adtak./Még egy vérvizsgálatra sem utaltak be/.
A fehér liszttel és a fehér cukorral nagyon óvatosan bánok, edzek is, amennyit időm engedi, diétákat is próbáltam már de hosszú távon semmi sem segített.
A fogyást a PCO miatti gyógyszeres kezelések is nehezítik - próbáljon az ember hormonok mellett hatékonyan fogyni...

Mivel lassan "benne vagyok a korban" a meddőség lehetőségétől egyre jobban tartok.Mondhatni rettegek... A női lét egyik legfőbb küldetését nem tudni beteljesíteni... alapvetően marcangolja szét a női öntudatot szerintem. Onnan már nekem kb. mindegy kemény-e a seggem vagy nem...nem csak attól lesz valaki NŐ.

Nagyon szeretnék szakértőktől tanácsot kapni étrendre, edzéstervre vonatkozóan.

Lesz itt majd programleírás gondolom, de szerinted érdemes lenne külön személyreszabottan felmérni a dolgokat, ha igen, milyen lehetőségek vannak erre, vagy "jobb híján" elég, ha kipróbálom majd és követem az itteni dolgokat?

Üdvözlettel, további szép napot :-)!
album 100th gig. 2008.12.29 10:00:00
Történelmi visszatekintés, és jubilálási aktus gyanánt, ma egy 64:35 hosszúságú egyveleggel kedveskedünk. A felhasznált irodalom, trackek kivétel nélkül a megelőző 99 poszt által bemutatott albumok valamelyikéről kerültek ki. A 17 nóta összegyógyításában dr. schneidiger…..