Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UltraMadame

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem egészen ez a mondat hagyta el annak idején a mára legendássá vált Ford Fairlane száját, de így mégis méltóbb az öreghez: Clint Eastwood megkaphatja... Mondjuk az Oscart.  Szóval filmnézős estéket tartok mostanság. Kényelmes elfoglaltság, nem kell gondolkodni,…..
Vajon honnan ered az a kegyetlenség, gonosz féltékenység, sértett önzés, amiből egyesek erőt merítenek ahhoz, hogy másokat megsebezzenek? S mindezt csak azért, mert úgy hiszik jogukban áll megtenni, csak mert erejükből futja, s mert azt gondolják: hatalmukban áll egy áldozatos…..
Lánglovag Morzsák 2008.12.29 01:40:00
  Már vagy két hete nem kocogtam, de tegnap és ma is leparancsoltam magam éjfél körül. Pedig egyetlen porcikám sem kívánta a dolgot, mentális igényem sem volt rá, nem lebeg semmilyen kitűzött cél a szemem előtt. Nem akarok fitt lenni, sőt biztos, hogy a megfázáson (rosszabb…..
UltraMadame 2008.12.29 23:43:36
Szia!

A Pedofíling vezetett a blogodra. Tegnap este láttam színházban a Quimby-féle Vízkeresztet és annyira megtetszett ez a dal, hogy azóta ez zakatol a fejemben, főleg az általad is kiemelt részek. A darabban Létay Dóra énekli:
rozsalinda.multiply.com/music/item/2469

Nem ismertem ezt a számot és csak annyit írtam be a keresőbe, hogy "Quimby égitestek", erre pedig a Te blogodat dobta ki. Kicsit beleolvastam és átérzem amiket írsz, úgyhogy gondoltam beköszönök:)
UltraMadame 2008.12.30 13:20:22
@Lánglovag: Sajnos én sem találtam a januári műsorban:( Pedig megnézném mégegyszer, meg elvinnék rá másokat is, végignevettem az egész előadást. A Vendégkönyvben olyanokat olvastam, hogy ez volt az utolsó, de azt is írják, hogy februárban lesz még pár. Egyébként előtte én sem hallottam róla, véletlenül csöppentem bele, mert ajándékba kaptam a jegyet.