Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ablo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cáptatámadás érdekes dolog: sokan rettegnek a halálos fogsoroktól, de a matematika könyörtelenül cáfol minden cápás horrofilmet: évente összesen kb. 70-80 cápatámadás történik világszerte, és ebből csak tíz végződik halállal. Számolja ki mindenki magának, vajon mégis…..
A bíró nem látta, a kamera igen, ilyesmiért szoktak utólag eltiltani. Tiszta szerencse, hogy a szivárványszín portugál szakálla gyűrődési zónaként felfogta a javát. Pedig ellenfele még felsőtestből is rárántott egy cseppet, a biztos hatás kedvéért (lásd pillanatra megugró…..
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
Ablo 2009.01.30 18:10:00
fagzal:
"Amúgy meg ez, hogy Jézus nem evett húst, hát ezt a
f@szságot... olvassál Bibliát figyelmesen! Mondjuk Lukács 22:7 - 22:15. De egyébként is betartotta a zsidó húsvétot, ergo *kötelezően* ennie kellett."

Jól van no, nyugi már.
Nálunk a Lukács a szomszédban 22:7 - 22:15
között a fanszőrrel van efoglalva. Ennyi idő alatt végez is átltalában.