Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NkdGn

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Az a helyzet, hogy igazából nincs nagy problémám a munkahelyemmel, normális munkatársak, normális vezetőség, amennyire ez lehetséges, nem akarnak kirúgni sem, nem terrorizálnak bennünket. Ellenben most, az Olimpia alatt megszaporodtak a leb..ások, a kisebb…..
Bejegyzésem címe furcsán hathat első ránézésre, de valójában csak egy újabb magyar „sajátosságra” próbálja meg felhívni a figyelmet. Ez pedig nem más, mint hogy nem tudjuk kellően kamatoztatni a ránk bízott kincseket. Magyarország bővelkedik csodálatos adottságú…..
Ügyvédi felszólítást kaptunk, melyben Mészáros András ügyvédi úton kéri a 2011. július 20-án megjelent, Ingyenes nemzetközi utak a MÁV Utasellátó egykori főnöke barátainak című, átvett cikkünkben közölt valótlan tartalmak helyreigazítását.Mivel nem célunk más…..
A MÁV Sajtóosztálya egy sajtóközlemény juttatott el hozzánk, melyet én most egy-az-egyben leközlök. A közlemény arról szól, hogy üzembe helyezték a Közép-Európában egyedülálló TTR rendszert. Nekem speciel két mondat nagyon megragadta a figyelmem: Az új…..
autózz! Sokkterápia 2010.07.12 11:40:40
A tegnapi poszt hatására küldte egy olvasó az alábbi videót, az abban szereplő idióta BMW-s baromnak ajánlom figyelmébe. Meg persze mindenki másnak is. A teljes hatás kedvéért nem árt a hangszórót is bekapcsolni hozzá. Szeretünk nem belegondolni és nem venni tudomást róla, hogy…..
NkdGn 2010.07.13 21:12:06
@TH: Na ez a baj látod...
Kicsit segítek: magyarázd mit érsz azzal, hogy indexelsz egyet balra a körforgalomba belépés előtt (azon felül, hogy megzavarsz másokat)?
NkdGn 2010.07.13 21:23:52
@TH: Jobbra indexelve is csak akkor szabad belépni, ha az első kijáraton ki is mész.
Tényleg nagyon remélem, hogy semmilyen módon nem veszel részt a közlekedésben, kívülállóként meg hagyd szépen az elméletgyártást.
NkdGn 2010.07.13 21:30:43
@Aabroncs: Sajnos nem erre gondol...

"fejtsd ki kérlek, hogy mi a probléma azzal, ha az ember a körforgalomba belépés >>előtt<< jelzi, hogy merre fog onnan kilépni!"