Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy Izlandon élö

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
egy Izlandon élö 2012.09.13 20:27:08
@tableno:
Hogy mondana hülyeséget????Ugyanezt elmagyarázták már rég angol nyelvü hírcsatornákon is hosszan.Pontosan ettöl van a válság!Ezt érzem a saját börömön is.Nem hinném,hogy Drábikra kéne gyanakodni,nem ö $ billiomos,hanem a Bilderbergek,a Rothchildok meg az ezekhez hasonlók.
egy Izlandon élö 2012.09.13 21:10:05
@tableno: Csak a bankok disznoságait közvetlen érzem a saját börömön,az ufók dolgait meg egyáltalán nem. :D
egy Izlandon élö 2012.09.13 22:39:17
Csak hogy ez az egész körfolyamat.A Bilderbergek nem csak léteznek,hanem igen effektíven alakítja a válságot.Amerikában és EU-ban teljesen tönkretette a gazdaságot.Nem véletlen tartanak állandóan titkos találkozót.Ezek a billiárdosok kitelepítik a gyárakat Ázsiába,és ott szinte rabszolga,munkával megtermelnek mindent.Az ott dolgozók csak annyit kapnak,hogy éhen ne haljanak,napi 14-16 órákat dolgoznak azért,hogy vehessenek egy kenyeret,de így is el vannak adósodva.Mivel nálunk be van fagyasztva a gazdaság,ezért mindent onnan hoznak be,mert az ugye olcsó.Így veszítenek az ázsiaiak is,mi is,mindenki csapdában van,csak a szemét billioner gazdagszik.A szomorú,hogy a legtöbben még mindíg vakok,és nem látják.Hidd el,én nem az egész zsidóságot utálom,csak azt a párat közülük,akik a világot irányítják.Van zsidó barátom.Meg Bilderbergeket,akik szintén nem mind zsidók.Ott van a georgiai emlæekmü,amibe 8 nyelven van belevésve,hogy 500 millió alatt kell lenni a népességnak a Földön.Ott vannak az Új Világrend ezüst érméi,rajta beszámozva a Földrészekkel,hogy milyen sorrendbe igázzák le,meg a szabadkömüves jelekkel.Az a rengeteg kölcsön,amit fedezet nélkül adnak ki...Egyszerüen nyomnak pénzt,és odaadják rengeteg kamatra.Annyi tartozás halmozódott így fel az országokban,hogy azt képtelenség valaha is visszafizetni.Így van az,hogy cserébe megkaparintották Mo földjeinek 80%-át.Most te vagy az ö oldalukon állsz származásodnál fogva,vagy meg nem magyarázom mért nem látod ezt.Azt is látom,hogy egész nap ugyanazzal az emberkével csevegek más nick-kel.
From Iceland with Love Valós... 2008.11.01 20:28:00
Mindenképpen szerettem volna Nektek belinkelni egy újságcikket, amit egy ide ellátogató magyar újságíró publikált. Személy szerint találkoztam én is Vele, és ahhoz képest, hogy csak egy pár napot töltött el Izlandon, azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon reális képet adott vissza…..