Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AmN Maestro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ominózus tehetségkutató tovább folytatódik, és egyre ígéretesebb STÁRjelöltek bukkannak fel a porondon. A kérdés adja magát: HOL VOLTAK ŐK EDDIG? Egyes szóbeszédek szerint a fellépés napjáig sivatagi homokdűnékben éltek és mulatós buckalakók néven alkottak…..
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
 Ismét egy hétfő! Nem elég, hogy reggel korán kel kelnünk, de még dolgoznunk is kell. Sebaj! Estére remek ZSkategóriás filmek várnak minket, hogy konzumidiótává válásunk hatékony legyen. Az RTL Klub ma meglep minket egy Eric Roberts klasszikussal: a Veszélyeztetett fajban…..
Ezúttal Sas Józsi kimaradt, de igazi klasszikusok trailerei láthatóak ebben a fantasztikus összeállításban, hiszen tudjuk minden király film a Vico filmje:) Volt.... ..
A gazdagréti Sin City újabb bűneseteket produkált: ezúttal egy lakótelepi punk próbálta Taki bácsi autóját lenyúlni. Szerencsére Sümeghy a panel Pavarotti és hűséges társa Kutya ott volt és megakadályozta a bűncselekményt. ..
AmN Maestro 2009.01.12 16:43:18
Új sorozatunkban annyi ektsön lesz, hogy gyengébb idegzetűek ne nagyon nézzék! Első részünkben Lenke néni bátor , de azért egy kicsit megijed a végén. Még szerencse, hogy a Hadnagy elvtárs ott volt. Izguljunk együtt az ABC sorsáért!..
AmN Maestro 2008.12.29 22:40:00