Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elhaym

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Elhaym 2014.12.10 19:22:06
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Elhaym 2014.12.04 18:37:43
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Elhaym 2014.11.28 19:09:56
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Elhaym 2014.11.21 18:30:10
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
Elhaym 2014.11.13 22:14:24
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
Elhaym 2014.11.12 15:51:08
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Elhaym 2014.10.14 18:26:30
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Elhaym 2014.08.29 23:08:57
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
Elhaym 2014.08.13 15:21:27
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Elhaym 2014.08.08 18:57:22
Az aktuális hangulatunk és az illatok sokszínűsége sokszor észrevétlen összefüggésben vannak egymással, csak lehet, hogy éppen még mi nem vettünk róla tudomást. A mindennapjaink tele vannak programokkal, feladatokkal, amik behálózzák az egész életünket, de ha egy pici…..
Elhaym 2014.08.08 18:54:26
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
Elhaym 2014.07.12 16:18:34
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
Elhaym 2013.09.10 22:19:06
MacKayla Lane már nem az a naiv, idealista, divatbolond lány, aki Írország földjére tette gondosan pedikűrözött lábát. A Dublinban töltött néhány hónap megváltoztatta, de még mindig hajtja a bosszúvágy. Tudja, hogy a nővére gyilkosa közel van, de a gonosz még közelebb.Macnek…..
Elhaym 2013.08.08 08:54:30
Engem nem lep meg a 8. hely, mivel én ennek a kötetnek a hatására lettem a Tündérkrónikák sorozat rabja. Ebben a részben még több izgalom, humor és nem várt fordulat van mint eddig. Ebben a kötetben végre sok mindent megtudhattam a Sötét könyvről, jobban megismerhettem V’lanet és a MacKeltarokat, Barronsról és a Nagyúrról is kiderült egy-két érdekes infó. Emiatt a szereplőket is jobban megszerettem. De még mindig sok a megválaszolatlan kérdés, még mindig nem lehet tudni, hogy ki a jó és ki a gonosz. Megtudtam érteni Macet, hogy nem bízik senkiben, én sem tudnék. Könyvre a vihar előtti csend jellemző, ami kellett is, mert így ütősebb lett a nagy fordulat. Vége nagyon megdöbbentett, el sem tudtam képzelni, hogy innen, hogyan lehet majd folytatni a sztorit. Könyv erőssége az is, hogy ebben a részben műfajt vált a történet. Misztikus krimiből disztópiává.
Ha Mac mindent úgy csinál, ahogy elvártuk volna, az unalmas lett volna és kiszámítható. Ő is ember, vészhelyzetben természetes, hogy hibás, rossz döntéseket hoz.
Barrons legnagyobb erőssége, hogy egy két lábon járó kérdőjel, egy olyan karakter, aki betölti a lapokat, könnyen megmarad az ember emlékezetében. Nem azért, mert egy álompasi, hanem mert különleges, ijesztő, egyedi, férfias, nincs olyan szereplő, akihez hasonlítani lehetne. Ő a negatív tulajdonságaival is rabul tudja ejteni a női szíveket,
Ő egy imádnivaló seggfej.
Nekem az is pozitívum, hogy egyre több az elvarratlan szál, ezzel Moning csak jobban fokozza a feszültséget, még jobban lehet várni a folytatást, hogy megkapjuk a válaszokat.
Gruppen az nekem sem tetszett, de mivel nem rózsaszín jelenet volt, ezért kellett.

Spoiler

Nem hiszem, hogy lenne még olyan író, aki a könyvébe bele mer olyat írni, hogy a hősnőt négyen is megerőszakolják. Merész lépés nagyon.

"észrevettétek már, hogy Írországban nem létezik ronda pasi?"

Unseele hercegek azért nem valami vonzóak. :)
Tavaly még úgy volt, hogy a szombati napon meghallgathattuk az összes versenyzőt, és vasárnap tudtuk meg, hogy kiket választanak a mentorok, az élő showba. Idén ez (is) máshogy van, Geszti Péter és Malek Miki versenyzőit, azaz a lányokat és a fiúkat szombaton hallottuk és a…..
Az alkonyaton túl..... .... 2011.02.13 14:07:45
Halihó!Elég régen írtam gondoltam pár gondolatot megosztok.rengeteget kell tanulni azt hiszem ezzel semmi újat nem mondtam... már várom a szünetet de ezzel sem vagyok egyedül.ez a hét mondani sem kell borzalmas volt idegességgel telt... a sok köcsög csak húzza az ember agyát annyira…..
Csak beugrottam egy villámpostra, hogy kicsit megkésve bár, de Boldog Új Évet kívánjak minden kedves olvasómnak és erre járónak! :)Valamint ki szeretném tenni azt a képet is, amit Umi küldött nekem Újév alkalmából. Köszönöm, neechan! :3 Kiválasztottad a kedvenc Love*Com…..
Elhaym 2011.01.05 15:18:47
Az alkonyaton túl..... ezmegaz 2010.10.08 21:05:00
Sziasztok!Nem történt ma semmi érdekes igazából,de gondoltam írok azért pár sort,nehogy hiányozzak...Nem voltam ma suliba,nem is érdekel őszintén szólva. Ma egésznap egyedül vagyok itthon mivel anyu pesten van,talán éjfélre hazaér. Ma főztem,takarítottam. Szokásos.Mikor a…..
Elhaym 2010.10.27 13:29:54
@BloodSaya: Remélem kinövik az ilyen viselkedést. :(
Szerdán a végére értem a Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch első sorozatának. Ma készülök kezdeni a Pure-t. ^^ Tetszett, mondjuk ez nem is csoda, mert engem a zenei témájú művek mindig levesznek a lábamról, úgyhogy a maga 10 pontjával bevonult a kedvenceim így is már népes…..
Elhaym 2009.02.21 16:10:07
Satella nevének kiejtése nekem is fura volt. Hangja azt hiszem ő volt, de nem 100 %. Ő hangját mindig könnyű összekeverni.

szinkron.gportal.hu/gindex.php?pg=9832585

Nálunk nem volt szöveg az 5. részről, de jó tudni, hogy kiírták, hogy vasárnap jól leadják. Vehetem majd fel.