Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujradikalis.info

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
John for Ferencváros Kampánycsend 2009.01.09 18:00:00
Kedves Látogatók, Kommentelők!A kampánycsendre való tekintettel, ma este lezárjuk a kommenteket. Hétfőn természetesen ismét lehet írni. Már amennyiben nem dől el a választás vasárnap este. Barátsággal: johnforferencvaros... azaz én, johnmse..
ujradikalis.info 2009.01.17 13:37:49
Bizonyára sokan hallották, hogy csütörtöki közgyűlésén a Fővárosi Önkormányzat elfogadta az olimpiatörvényt és döntött egy olimpia lehetséges helyszíneiről is.. Ez a téma, és most a döntésünk is rengeteg vitát váltott ki eddig is, ezért szeretnék külön írni erről.…..
Rasszista, szélsőséges párt nem lehet harmadik erőKedd, 2009. január 6. 18:08 - Frissítve: Kedd, 2009. január 6. 18:10Zoom Ma Magyarországon, Budapesten nem lehet a harmadik politikai erő egy szélsőséges, rasszista, cigányok ellen szlogenekkel élő, hajléktalanokat a…..
Nem csak azon néhány barátom miatt, akik már bejelentkeztek "kapcsolatuk hivatalossá tételére", hanem azért is mert az AB múlt év végi döntése nem csak magánemberként, politikusként is mélységesen felháborított. Miklósi Gábor az én véleményemet is megfogalmazta.Ma…..
ujradikalis.info 2009.01.04 18:58:27
@Rózsa Misi: "...családot, egy papír alkotja és nem két ember egymás iránti érzelme..."
Egyszerű gondolatmeneted akár igaz is lehetne, csak az élet sója hiányzik belőle a hagyomány. A házasság közel az emberiséggel egyidős, mint az istenbe vetett hit.
Hagyomány erejét, misztikumát remélem, nem kell részleteznem, hiszen ezt már Tevje is megénekelte nektek.
sasolda Próba 2008.12.29 21:52:55
p r ó b a ..
Két hónapja eldöntöttem, hogy elvállalom a jelöltséget Gegesy Ferenc helyén és állapotosan megbirkózom ezzel a kampánnyal. Persze ehhez kellett egy stáb, bíztató szavak és a csapat hite abban, hogy sikerülhet jó eredményt hozni január 11-én. És kellett nekem jónéhány…..