Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.Marci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy tartozásom egy kedves barátom felé…A bejegyzés persze erről fog szólni, de egy kicsit messzebbről kezdem. Egy kicsit nosztalgikus lesz, de utána rátérek a lényegre!Mikor kezdő evezősként a Danubiusba kerültem, úgy 9 éve, egy kicsit más volt a csapat, mint most. Egy…..
 Eljött augusztus vége, túl vagyunk már a fixűléses OB-n, a vizitúrák nagy része is lezajlott, szóval itt az ideje, hogy tekintetünket a tv képernyőkre szegezzük, és végig böngésszük az eurosport műsorát a jövő hétre (segítek, csütörtöktől lesz érdemes), hisz a…..
Túl sok minden történt az elmúlt két hétben, ahhoz, hogy akár csak egy témáról is normális bejegyzést tudjak írni, így most kvázi összefoglalom az elmúlt másfél-két, de inkább két és fél hét történéseit.Országos Bajnokság - Szeged újratöltveElőször is a korábbi…..
A 2009-es magyar bajnokságnak vége lett. A második és harmadik nap eseményeit szeretném röviden összefoglalni a következő néhány sorban – leginkább az eredményekről szól most ez, hisz elmaradtunk vele, az elmény beszémoló, pedig a hétvégén felkerül.Ha bárkinek van…..
Ezúton is megszeretnénk köszönni minden támogatonknak, hogy felajánlották az szja 1 százalékát egyeletünk részére és ezzel is segítik a klub fenntartását.Csak röviden: Gratula a ks négypárnak az essen-i görögverő telejsítményért, bővebben is jelentkezünk erről…..
 Az idei év második versenye Szegeden volt, az ergométer bajnokság, ahol mi is részvettünk és örömmel írhatom le, régen nem szerepeltünk ilyen jól. Maximum tavaly. Persze minden év más. Az idei ergobajnokságot Szegeden rendezték, és emiatt nagyon sokan (nem csak a…..