Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batortintanyul

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2010.12.13 10:00:00
Raj vs. Howard a Big Bang Theoryból, priceless...
batortintanyul 2010.12.13 13:50:00
Nem nagy meglepetés, de hírnek hír: a Showtime (természetesen) úgy döntött, hogy még egy évad mindenképpen kell nekik a Dexterből, így be is rendelték azt, még azelőtt, hogy a jelenleg látható ötödk évad véget ért volna. A legutóbbi epizód 2,5 milliós nézettsége minden…..
Az eset a Japánban található Kansai International Airportban történt, Steve Jobs épp magángépére szállt volna fel, amikor megállították, és átnézték a cuccait. A vezér nem rejtegethette tovább surikenjeit, és noha a biztonsági őrök sejtették, hogy nem a saját gépét akarja…..
A Hwsw szellőztette meg ma délelőtt a hírt, amit most már mi is meg tudunk erősíteni: a T-Mobile raktárába megérkezett az első iPhone 4-szállítmány. Ez már a miénk, ez már a mi zsebünkben csörög majd, az első kézzel fogható bizonyíték, hogy nem felejtettek el minket teljesen…..
batortintanyul 2010.09.14 09:51:34
@dragi: Megnyugtatlak, hogy a T Mobile árai a 4-re is nevetségesek lesznek! ;)
Én amúgy megvárom a fehéret, addigra úgyis lejár a hűségem a 3G-re.
Az Acer alapítója, Stan Shih egy interjúban mutáns vírusnak nevezte az Apple, amit nehéz legyőzni rövid távon. A szakember szerint a pc-gyártóknak meg kell találniuk annak a módját, hogy az Apple-t izolálják, karanténba helyezzék, és idővel immúnissá kell vállniuk a…..
batortintanyul 2010.09.10 22:50:06
@Antee: Frissítés előtt kapcsold ki a tűzfalat és a vírusirtódat. (persze csak ha windowson nyomulsz). Ha OSX alatt frissítesz, akkor passz :D
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
batortintanyul 2010.09.09 10:00:37
@nicam: Tűzfalat és/vagy víruskeresőt kapcsold ki frissítés előtt.
batortintanyul 2010.09.09 13:30:41
@nicam: Nekem ez a módszer mindig bevált a Windowsos időkben.
batortintanyul 2010.09.09 20:28:20
@nicam: Nahát mondtam én már délelőtt is.
Újabb összeesküvés-elmélet, de figyeljetek csak: tudjuk, hogy a készülék egyre használhatatlanabb lett az elmúlt 12 hónapban. Az utolsó döfést az iOS 4-nek nevezett mobilvírus vitte be, a több száz megabájtos kórokozó jelentősen lassította az Apple kétéves mobilját, a…..
batortintanyul 2010.09.08 19:11:29
Aki letöltötte, átkozza a napot, a kettővel ezelőtti generációt ugyanis rendesen két vállra fektette a legújabb operációs rendszer: az iOS 4 ipari hulladékot varázsolt az iPhone 3G-ből, láttam eleget szitkozódni, dühöngeni Ádámot ahhoz, hogy ne legyen kedvem felrakni az új…..
Sokszor hallani olyan véleményeket - főleg az idősebb generáció felől -, hogy a gépek elveszik az emberek munkáját. Hát most itt egy videó arról, milyen lenne egy irodai dolgozó munkanapja, ha visszaadnánk az emberek kezébe a hatalmat, és egy sikeres gépromboló hadjárat után…..
batortintanyul 2010.07.06 23:32:15
Két napja frissítették a legkisebb Apple-gépet, és az upgrade egész jól sikerült: a processzor ugyan alig változott, de a grafikus gyorsító erősebb lett, a merevlemez megnőtt, ráadásul jobb lett a forma, belekerült a táp a házba, és még sd-kártya-olvasót meg hdmi-kimenetet is…..
A mai Apple-csaj (akár hétfő, akár kedd) elvitathatatlanul Kim Yeo-hee, vagyis applegirl002, a Youtube-on iPhone-os előadásaival ismertséget szerzett koreai szépség. Miss Vagina számát például így adoptálta: Érdemes megfigyelni, ahogy a csaj ájponnak ejti az iPhone-t, és hogy a…..
Egy rakás információ kikerült az Iron Maiden honlapjára az új albumról az éjjel. Azt már tudtuk, hogy a lemez címe The Final Frontier lesz, aki viszont arra is kíváncsi, hogy mit kap pontosan augusztus 16-án, az klikkeljen tovább, ahol dalcímeket és borítót is mutatunk. A…..
batortintanyul 2010.06.08 15:38:37
Appleblog Jönnek az új Mac minik 2010.06.04 07:13:00
Az Appleinsidernek négy különböző forrás is megerősítette, hogy nem nagyon érkeznek a Mac mini rendelések, kitolják a szállítási időket, ami akkor szokott előfordulni, ha új termék várható.Úgy tűnik tehát, hogy a kis halk szavút is kibelezik hétfőn, a korábbi hírek…..
Nem árt vigyázni, mert ellepéték a netet mindenféle csalásgyanús ajánlatok. Most egészen konkrétan arra a hirdetésre gondolok, ami az Expresszen jelent meg. Erre:   A sztori ott kezd gyanússá vállni, hogy az eladó csak 79 ezer forintot kér egy itthon 161 ezer forintba kerülő…..
batortintanyul 2010.04.19 15:03:17
@stockhouse: köszi!
batortintanyul 2010.04.19 21:20:25
@shitgun: micsináltunk? Ööö nem hiszem.
Ezen a héten a dögös, 42 éves, ezáltal még vonzóbb Nicole Kidmant kapjátok, tessék csak marakodni rajta nyugodtan, jut mindenkinek. Ezen a tavalyi felvételen látható, ahogy a tehetséges színésznő _egyszerre_ képes megmutatni a gyermeke fotóját a telefonján, és keresztbe tenni a…..
batortintanyul 2010.01.26 15:26:42
Hunyjuk be a szemünket, és képzeljük el a tökéletes nőt: látjuk az arcát, a melleit, a csipőjét, a combjait. Aztán koncentráljunk a személyiségére: vizsgáljuk meg, milyen tulajdonságokkal kell bírnia ahhoz, hogy hibátlannak nevezzük? A válasz könnyű: a tökéletes nő…..
Kezdjük az új évad első részének vesézgetését két számmal: 14.3 millió és 7 millió. Ennyi nézőt vesztett a Hősök a sorozatpremier óta, és ugyanez érvényes a 18-49-es ratingre is, ami most 2.7 körül áll, de volt 5 felett is. Az első évad aránylag konstans, 13 milliós…..
Aki eddig nem telepítette, ne is tegye: a külföldi oldalak beszámolói szerint a mostani volt a legelcseszettebb update az iPhone-ok történetében. A fórumokról kiderült, hogy a 3.1-es rendszer telepítése után számos mobil akkuideje drasztikusan csökkent, a hívások rendszeresen…..
A T-Mobile közleménye:Pénteken újabb szállítmány érkezett az iPhone 3GS készülékből. Az új iPhone sikerét jelzi, hogy az üzletekben folyamatosan nagy az érdeklődés, sokan jelzik vásárlási szándékukat. A T-Mobile az új készletből igyekszik a várólistára…..
batortintanyul 2009.08.08 01:36:24
@norbi2k: Nyíregyházán már nincs egy darab se.
Az Apcom, az Apple magyarországi képviselete Back to School akciót hirdetett. Ez at jelenti, hogy felsőoktatási hallgatóknak és alkalmazottaknak minden Apple boltban 10 százalék kedvezmény jár a MacBookból és a MacBook Próból, pontosabban azok két típusából szeptember…..
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
Haha, ezt a poént már én is elsütöttem korábban: hogy az Apple munkatársainak valójában baromi könnyű dolguk van, hiszen csak meg kell várniuk a rajongók ötleteit,fantáziaképeit, aztán a listát átbogarászva kell megvalósítaniuk a legjobb koncepciókat. A 9to5Mac posztjában…..
batortintanyul 2009.07.21 14:03:41
Persze, persze, utánacsinálni nem szabad, pedig olyan egyszerűnek tűnik, ahogy a súlypont szép ívet követve repül, a vektorok átsiklanak egyik kerékről a másikra. Öt nap alatt másfél millió ember látta, és valószínűleg a többségnek ugyanúgy leesett az álla, amikor végig…..
batortintanyul 2009.04.28 11:13:36
Napi marhaság Karsai te ökör! 2009.02.17 09:15:00
Már az előző posztban is megemlékeztem a felelőtlen hitelfelvevőkről, de amit most hallottam, az ismét kiverte a biztosítékot.Eddig sem volt kétségem a felől, hogy Karsai József képviselő fejében valami nincs teljesen rendjén, az Indexen látott videó (itt) csak még jobban…..