Regisztráció Blogot indítok
Adatok
resz2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 28-án (hétfőn) 13:00-kor a SOTE Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében fogok előadni Közösségi média az orvoslásban címmel.Lesz egy bevezető a közösségi médiáról, aztán számos orvosi web kettes példával készülök az orvosi blogok világától, a virtuális…..
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
resz2 2010.05.20 14:21:40
@omg_wtf: Az nagyrész azzal magyarázható, hogy az ilyen oldalakhoz csak "lájkolók" szólhatnak hozzá, így a megmondóemberek emiatt csatlakoztak.
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
Te is nyomkodtad a buszon a szürke féltéglára hasonlító KGST-Gameboyt, az általános iskolások coolsági versenyének a Koh-i-noor radír és a Méta csuklószorító melletti legfontosabb kellékét, a csipogós Tetrist? Mennyi volt a rekordod a hetes pályán? Ha imádod a kockapakolós…..