Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bátornyuszi

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nemrégiben jól öltözött diákokkal fényképezkedett, akik még véletlenül sem tűntek romkocsmatöltelékeknek - milyen véletlen, hogy mindezt mégis egy romkocsmában tette. Micsoda horrorisztikus vízió: a miniszterelnök és néhány Fidelitasos mintagyerek…..
bátornyuszi 2012.12.22 13:58:00
@bátornyuszi: Persze mi magyarok szeretjük másokra kenni a felelősségt. Török, labanc, orosz, zsidó...ennek nálunk hagyományai vannak.
bátornyuszi 2012.12.22 13:59:04
@stim: Na, ez egy igazi szocializmusba való hozzászólás volt! Nesze semmi fogd meg jól!
bátornyuszi 2012.12.22 14:00:10
@stim: sehol nem írtam, hogy tőled teszem függővé! Pusztán azt írtam, hogy ha olyan ez az ország, amilyennek Te szereted, akkor nekünk nincs itt mit keresni.
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
bátornyuszi 2012.04.27 10:30:51
@h.kovacs: Szerinte4d van ennek jó oldala?
bátornyuszi 2012.04.27 10:32:46
@anyósnyelv: 150 millióig adómentes a "csapatépítés". És még Zusclag Jani ül börtönben! Ezekre hány évet kéne kiszabni???
Akár örülhetnénk is, hogy végre valaki nem a benzin jövedéki adóját akarja tovább emelni, mint az összes eddigi kormány, hanem sokkal kreatívabb lehúzásokat eszel ki. Az adópolitika még őszintébb is lett, hiszen az eddigi szlogent (Ne a Zemberek fizessék meg) cseréli le és…..
bátornyuszi 2012.04.24 18:21:25
@Idefyt: egyetértek
bátornyuszi 2012.04.24 18:23:52
@Mr. Rustical: nem bátorság hiánya ez, hanem érdek. Egyik poltikusnak sem érdeke, hogy tiszta viszonyok legyenek, meg hozzáértők üljenek a megfelelő székekben, mert akkor még jobban kitűnik az ő pancserságuk + nem lehet a zavarosban halászni. Mindíg azt mondják, hogy azért van korrupció, mert nincsenek eléggé megfizetve. Mégis mennyi kellene még????
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
A KARD Ne bántsátok 2012.03.31 20:42:00
Ne bántsátok. Ő is csak közülünk való. Ő is csak addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér. Az persze más, hogy az ő takarója címeres, és nem az óvodai jele van belehímezve, pedig talán az volt az utolsó dolog amit helyesírási hiba nélkül le tudott rajzolni. Ne bántsátok, ő…..
bátornyuszi 2012.04.01 11:33:46
@marosy: szerinted ez érv?
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
bátornyuszi 2012.03.29 15:50:38
@ananda123: Smitt nem olyan okos, hogy le tudjon buktatni másokat. Egy mondatot nem képes egyedül megfogalmazni.Már csak ezért is le kéne mondania! tegnap többször bejátszották a tv-kben amikor azt mondta, hogy bizonyára egyéb "kvalitásaiért" lett köztársasági elnök. Na mondjon párat....!
A SOTE Doktori Tanácsa döntött, és kezdeményezi Schmitt Pál kisdoktori cimének visszavonását! A végső döntést az egyetem szenátusa hozza meg, valószínűleg igent nyomva - de a legvégső döntés Orbán Viktor kezében van, hiszen nem lehet egy tolvaj, csaló a Magyar…..
A jelenlegi kormánypártok számára az alkotmányozó többség elnyerése felé vezető rögös úton fontos állomás volt a 2008-as „szociális népszavazás". Talán erre is figyelemmel - ahogyan azt már korábban megírtuk - a népszavazás eredményességének feltételeit…..
bátornyuszi 2012.03.22 13:22:43
@kissiú: mert szerinted most ingyen van?
Nekünk, a hatalom nélkülieknek, civileknek, állampolgároknak kell megállapodnunk egy nemzeti minimumban. Egy olyan nemzeti minimumban, amit számon kérünk minden olyan politikuson, mozgalmon, párton és pártszövetségen, amelyik a szavazatunkra ácsingózik. És nem csak a…..
bátornyuszi 2012.03.18 16:52:35
Nem lehetne egyszer jobb meg baloldali pocskondiázás nélkül a lényegről beszélni? Annyi itt a fölösleges szócséplés hogy kiráz tőle a hideg. Nincs is türelmem végigolvasni!
Viszont a "nemzeti minimumban " igenis meg lehetne egyezni. Nem is kéne nagyon mást csinálni csak elő venni a 12 pontot és aktualizálni! Abban is benne van a "törvény előtti egyenlőség", a szabad sajtó+ a felelős magyar minisztérium (és itt a "felelősségen" van a hangsúly).Aztán nem kéne mindent újból kitalálni! Meg kéne nézni hogyan csinálják nálunk fejlettebb országokban és minden olyat átvenni ami jó és működik.Legyen az adózás, nyugdíj, oktatát vagy egészségügy. Nem szégyen másoktól tanulni! Ja, akkor nem kellenének hivatalok ahol nagy pénzekért folyton kitalálnak valami "újat" amitől egyre inkább nem működik semmi. Hát legyen ez az első módja az államon való spórolásnak. Egy ismerősöm Skóciában dolgozik és azt mondja, hogy ott nincsen APEH! (hogy is tudnak így élni?) Nincs egyáltalán készpénz forgalom mindent bankokon keresztül intéznek és azonnal levonják amit kell.Így aztán nincs fekete gazdaság és nem tud működni a korrupció sem. Esetleg meg kéne vizsgálni hogyan működik ez?A probléma az hogy ezek a dolgok egyetlen politikusnak sem érdeke. Ezért kéne bevezetni a visszahívhatóságukat. Mert szavazni sajnos csak pártokra lehet. De miért ne lehetne sok kis párt is a parlamentben? Akkor lenne igazi demokrácia. Ne kelljen az embereknek azt gondolni, hogy a kis pártokra adott szavazatuk úgyis elvész. Persze ehhez meg kellene változtatni s választói rendszert (de nem úgy ahogy most változtattak rajta!)+ a pártfinanszírozást, ami a mostani politikusoknak megint csak nem érdeke.Pillanatnyilag nem látok más lehetőséget csak a népszavazást. Na erre lenne jó a milla!
bátornyuszi 2012.03.18 16:58:02
@Szántó Imre: nem szálnál már le erről a "komcsizásróL"? Legalább annyira unalmas, mint a "fideszbérencezés". Jó lenne már tudomásul venni, hogy ebben az országban több vannak jobb, meg baloldaloak, meg még nagyon sok másként gondolkodó is. És egyik sem különb, vagy alávalóbb a másiknál.(amennyiben tesi a dolgát és nem bánt másokat).
A Milla tavaly október 23-án, a Szabad Sajtó útján rendezett tüntetésen jelentette be, hogy alternatív köztársasági elnököt választanak. A szavazás az interneten zajlott. Az álomfőválasztás csütörtöki döntőjébe végül heten kerültek be. A jelöltek között szerepelt…..
bátornyuszi 2012.03.09 10:56:01
@DrCinizmus: szerintem ti nem értitek az íróniát...Dopeman direkt sakrítja ki ennyire a dolgokat. Amúgy miért mondjátok rá, hogy bűnöző? Szerintem semmilyen eljárás nem folyik ellene. És mi az, hogy "megélhetési celeb"? Ha nem vennék a cd-it, nem lenne jövedelme.A megélhteésiek a politikusook, mert ők még ennyire sem kell megméressék magukat. Bejutnak pártlistán oszt onnantól jön a kánaán.
bátornyuszi 2012.03.09 10:57:16
@Lencsés István: ki az a "nép"? Aki azta akarja, hogy maradjon a Smitt Pál? Én nem akarom, sőt, azt se akartam, hogy ő legyen! De nem kérdezték meg.
bátornyuszi 2012.03.09 10:57:57
@Anti Anyag: nem értem, miért baj az ha valaki liberális? És ha baloldali?
Bizony mondom én, és ezt el kell hinnünk.El kell, mindannyiunknak, mert bár lassan 2 év telt el az elsöprő forradolom kezdete óta, olyan érzésem van, mintha nem történne semmi olyan, ami előre visz. Ezt pedig azért érezhetem, mert nem értek én semmihez sem.Az a tény, hogy…..
bátornyuszi 2012.03.07 13:01:06
@is: és nem lehetne valahogy hogy egyszer a magyar igazság egyezzen a nemzetközi joggal?
bátornyuszi 2012.03.07 13:01:52
@Frizuravarjú: miért? Mást vártál?
bátornyuszi 2012.03.07 13:03:16
@lyia: nagyon jó lenne ha végre a másik oldal megmutatná, hogy ők vannak többen!
Kifizetődő foglalkozás a kormány médialakájának lenni. Legalábbis Bencsik Andrásnak és a Széles Birodalomnak bejött a biznisz, annyira mindenképpen, hogy amikor Orbán nyakán szorult a hurok akkor kisegítse őt egy békemeneteléssel. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a menetben…..
bátornyuszi 2012.03.02 10:38:28
@Dr. simonmondja.: Remélem, hogy nekik még jó a memóriájuk. Mármint a fiataloknak, legalább kitart 2014-ig.
bátornyuszi 2012.03.02 10:40:46
@Interlock: a felsoroltakból "LMP- drogosok" ez az ami abszolut hülyeség és nem igaz. Én azért bennük még látok fantáziát.
Ezer helyen. Most nem a mindenki által ismert fekete lyukakra gondolok, mint a BKV, a MÁV, a látványsportok, az egészségügy vagy az egyházak. És nem az a legnagyobb baj, hogy az egykulcsos adó onnan vesz el, ahonnan alig van mit – elvégre a társadalmi szolidaritás elve nincs kőbe…..
bátornyuszi 2012.02.29 12:48:32
@p6tdlx: IGEN! Akarjuk, IGEN!
bátornyuszi 2012.02.29 13:03:19
@Nzoltan: Igazán? És hova menjen? Gondolom elmúlt már min 40.Szerinted felvennék valahova? Amúgy a versenyszférában sem fizetnek jobban.Vagy ki sem fizetik esetleg. (Lányom szállodában diplomával 120-at keres 6 év gyakorlattal) Ahhoz nagyon nagy mázli kell (vagy valami rendkívüli tudás)de leginkább jó kapcsolatok hogy valaki kifogjon egy zsíros állást
Mi jut eszünkbe a Magyarország, szeretlek!-ről, az október 2-a óta vasárnap esténként az M1-en játszott vetélkedőről? Fideszes propaganda? Vagy egészséges országimázs, ami manapság úgyis kevés van? Kevéssé burkoltan jobbos műsor a köznép szoftfideszesítése…..
Három határozati javaslat közül azt fogadta el csütörtökön az Európai Parlament, amely egyértelműen elmarasztalja Magyarországot, az Orbán Viktor vezette kormány mély aggodalmakra okot adó politikáját. Az első kormánypárti reakciók szerint a jobboldalt mintha az előjelek…..
bátornyuszi 2012.02.16 17:47:52
@gazell16: Gondolom a politikai rendőrség bevezetését és a másként gondolkozók bebörtönzését is támogatnád.Megérdemelnéd, hogy így legyen és ha változik a kurzus akkor legyél te is egy picit üldöztetve. Meglátnánk akkor mekkora lenne a szád?
bátornyuszi 2012.02.16 17:53:42
@immortalis: jót röhögnék, ha a határon túliak nem ar5ra szavaznának a végén, akire várják. Akkor minek neveznék őket? Egyből leköpködnék???
Ha feldobjuk reform, köztársaság, lárifári, ha leesik "karakteres pasi", "konfliktusos csávó" de "nem szűzlány" - ki az? Gyurcsány Ferenc a mai eszével se mondana le 2006 őszén, a pártok körüli gyanús pénzügyek miatt tiszta a lelkiismerete,…..
bátornyuszi 2012.02.13 10:45:46
@béla a görög: szerintem is jók a kérdések és elfogadható válaszokat is adott. Persze egyik politikus sem őszinte, de azért ez elképzelhető, hogy így történtek a dolgok. Végigolvastam az "ellenkommnetelőket", semmit sem mondanak, csak, hogy "dögöljön meg", "börtönben a helye"...szerintem ez nem vélemény, pusztán indulat. (Rossz indulat.)
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
bátornyuszi 2012.02.01 15:44:40
@Modor Tibi:
Az örökös spórolásba bele lehet betegedni. Én is folyamatosan ezt teszem és általában sikerül is, de szerintem az ember jó közérzetéhez hozzá tartozna az is, hogy néha vesz magának olyat ami nem "létszükséglet", neadjisten elmegy moziba, vagy színházba. (Nem csak kenyéren él az ember). Ráadásul az is egészségromboló, ha éjjelente nem alszik, mert azon töpreng, hogy fog kijönni hó végéig a pénzéből. miből vesz a gyereknek cipőt...nem véletlenül van nálunk annyi agyvérzés+ infarktus, és ezért születik kevés gyerek is. Felelős ember nem szül bizonytalanra. Szerintem nagyon sok család is emiatt hullik szét. Amikor nincs pénz, általában egymásnak esnek az emberek.
bátornyuszi 2012.02.01 15:45:54
@Twoshed: a lányomék kimentek...sajnos kicsit későn 30 évesen. Eddig próbáltak a diplomás szakmájukkal valamit kezdeni: de szeretnének haza jönni....csak nincs hova!
bátornyuszi 2012.02.01 15:48:40
@RemekElek: na épp az ellenkezője felé haladunk...az állam egyáltalán nem akarja,(kormányzattól függetlenül) hogy te önállóan meg tudj élni, mert akkor nem tud manipulálni, egymás ellen fordítani...nehogy már!
Zavarban van Európa politikai elitje, mit kezdjen velünk. Gondoljuk végig, foglaljuk össze, mi ennek az oka. A feladat egyszerű is, meg nem is. Elvileg minden mozaikkocka előttünk van, csak össze kell rakni őket, megfelelő sorrendben, s kialakul a (szörnyű) kép. Magyarországon az…..
bátornyuszi 2012.01.27 13:43:15
@bekaphattyuk: nem az a lényeg, hogy "nincs szüksége rá", hanem hogy érdem nélkül szerezte. Miattam jöhetne akár többszörös milliárdos is csak tenne már valami jót, ennek a népnek!
bátornyuszi 2012.01.27 14:12:22
@Hertelendi: Egyetértek. És minél később látják ezt be sokan, annál nehezebb lesz a dolga.
Orbán Viktort aggasztja, hogy Magyarországon ma egyre csökken az Európai Unió népszerűsége. Ezért megfontolásra javasolja, hogy milyen eljárásokat indít ellenünk az Európai Parlament (forrás: közszolgálati tévéhíradó). Némileg meglepő, hogy az EP elnöke elfogadta ezt az…..
bátornyuszi 2012.01.25 13:30:41
@g0d: semmi sem változott Eötvös és Móricz óta...tudod mire gondolok.
Nem is tudom ki mondta, hogy a "magyar ember olyasmire büszke, ami soha nem volt, olyasmit mond, ami nincs és olyasmiben hisz, ami soha nem lesz." Én egyetértek.
bátornyuszi 2012.01.25 13:34:22
@Amatőr: és még a saját szemének sem hisz. (ezt én teszem hozzá). Sajnos olyan népség vagyunk, akinek fontosabb az utálkozás, mint a saját boldogulása.Nem véltetlenül vannak ilyen mondásaink, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is" Normális esetben nem ezt kivánnánk, hanem azt, hogy elljen egy borjút, amit megvehetünk tőle akár hozomra is!
Sajtóinformációk szerint a Jobbikból decemberben kizárt Pősze Lajos országgyűlési képviselő új radikális mozgalmat indít a hétvégén, melyhez reményei szerint az "anarchikus rendszerű" Jobbikból is csatlakoznak majd tagok és képviselők. Mindez csak tetézi a…..
bátornyuszi 2011.01.21 12:42:42
@loláb: azokhoz képest sem!