Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MacskoszKarrambosz

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7. Jamie Foxx – Sawyer elnök (Az elnök végveszélyben) Ellentétben a bajba esett elnök csontig rágott toposzával, melyet az azonos éven debütáló Támadás a Fehér Ház ellen elnökénél láttunk, Jamie Foxx és Channing Tatum kémiája működik. Sawyer elnök meg tudja magát védeni, hisz az…..
Ha Báthory Erzsébet és Irma Grese génjeit valahogy kereszteni lehetne és a végeredményt klónozni, majd hagyni, hogy reinkarnálódjon, akkor megkapnánk egy mintegy három és félkilós, fekete-fehér, orrán hitlerbajuszt viselő, első ránézésre cukipofának tűnő nőstény macskát,…..
MacskoszKarrambosz 2009.06.03 21:41:32
A Miskolci Állatkertben az európai szürkefarkas utolsó képviselője eddig Nils volt. Ő, a maga tizennégy évével már bizony komoly veteránnak számít. Mellé érkezett Fanni a Plzeni Állatkertből. Ez nem csak azért fontos és érdekes, mert az állatkert szakemberei utódokban…..
MacskoszKarrambosz 2009.04.04 23:00:21
@caeiro: Okes, részben igazatok van, nem akarnám a tanárokat bántani (én is az lévén, 18-20 éves fiatalokat tanítok), de azért némi felelősséggel tartozunk a fiatalokért mi is, sőt tapasztalatom szerint igenis lehet hatni rájuk... De inkább térjünk vissza Fannihoz, akit én változatlanul nagyon szépnek találok:-).
Cukiság: Minden, Ami CukI Babacica 2009.04.03 13:33:00
A cicák a képen éppen tíz naposak, és bár a szemük még nincs kinyílva teljesen, már szinte lehetetlen elkapni őket egy nyugodt pillanatukban - írja a kép készítője...
"Ez itt Samu. Egyik este így találtam a fürdőben. Neki rögtön két tálba kell bemászni" - írta nekünk Zsu. ..
Judit nem kommentálta a képet, amit egy "aaaaaaaalszik" tárgyú e-mailben küldött nekünk. De nem is kell, a párnás-puha tappancsok önmagukért beszélnek.  ..
És akkor most elkezdjük törleszteni egyik régi adósságunkat (van még, tudjuk, mindenre sor kerül, ígérjük, hamarosan Mötley is felbukkan), következzen az első beküldött cukinapló, Ritától. "2008.06.17. Itt kezdődött minden. Egy gyümölcs nevét kapta, úgy mint Áfonya. Ez…..
Imádjuk Kiefer Sutherlandet, mert olyan hangja van, amilyen senki másnak Hollywoodban, és színésznek sem utolsó (most nem a kissé egydimenziós Jack Bauerre gondolunk), és tulajdonképpen semmi közünk ahhoz, hogy mivel tölti a szabadidejét, de sajnos az amerikai bulvárlapokban most…..
Egyrészt kifulladt, másrészt néhányan rángógörcsöt kapnak attól, ha egy általuk látogatott blogon olyan tartalom jelenik meg, amit ők nem szívesen látnak, a "nem olvasom el, mert nem érdekel, épp ezért nem fűzök hozzá kommentárt" alapelv meg nem ismerős számukra...
A West Wing zsenialitását nem csak a humoros pillanatok, hanem a drámai, bár néha túljátszott jelenetek is jellemezték, itt van menten négy belőlük, melyekben Josh, Bartlet, Sam és Toby áll a sarkára.       ..
Mr. Wilson, a skót postás egy elárvult vidrakölyköt vett fel az autópályán.A kölyökvidra gyengének és ijedtek tűnt, de a jószívű postás melegen tartotta, és megetette, írja a BBC. „Először a táskámba tettem, az kellőképpen melegen tartotta.” - számolt be Mr…..
2007. január 24.-én, vagyis éppen ma két éve írtuk meg a Cukiság blog legelső posztját, abból az alkalomból, hogy megszületett Layla, a világ első lombik orrszarvúja. Köszönjük, hogy azóta is folyamatosan kattintanak ránk, tegyék ezután is, még a korábbinál is nagyobb…..
Ismét itthon Mötley, kissé megviselve és idegesen, de legalább egy darabban. A kórházban nagyon jókat mondtak róla, bár "virnyíkolt állandóan", persze, hogy virnyíkolt, be volt zárva egy kis ketrecbe, én is üvöltenék. A csajommal mentünk érte, és egycsapásra…..
Égyi macskás képei között találtuk ezt a különösen kifejező darabot egy szimpatikus kaméleonról, a környezetbe olvadás folyamata közben:..