Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apalka

15 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szelidgesztenye 2011.03.15. 2011.03.15 19:57:00
Ami idén eddig történt.Létrehoztam egy honlapot a szelídgesztenyéről:langatti.huEzen elég sok mindent összeszedtem. Elküldtem egy pár kollégának, hogy szakmai szemmel nézzék át. Kíváncsian várom a visszajelzéseket.A múlt hétvégén leszedtem az oltóvesszőket. Szerencsémre…..
..
Néhány videó időrendben.   Még a hümmögős időszakból :-) Önzetlenül Fontos mondanivaló Örök mosoly Csak szépek... "megnézni azt!"A végére egy bónusz kép:..
       "Elindul újra a mese! Fényt porzik gyémánt szekere! Minden csillag egy kereke! Ezeregy angyal száll vele! Jön, emberek, jön, jön az égből Isten szekerén a mese!Karácsony készűl, emberek! Szépek és tiszták legyetek! Súroljátok föl…..
 Vaj van a füle mögött?MeditációHörcsög pofi :-)Persze hogy vicces :-) ..
2009.10.10.                ..
  Mi hiányzik a képről? Hát perszehogy az ágyam! A veszprémi állatkertben jártunk. "Gyere Öcsi bemutatlak a macinak ;-)" "Anyaaa, toljuk kicsit gyorsabban!" "Nicsak, tapsifüles!" "Hát ez meg elég bizarr állatka."   Egy kis bemutató…..
Az álom hamarabb jött :-)Megyek dolgozom egy picit. "szovjet munkás emlékmű"Úgy szeretek a földön aludni, mert apa megszakadhat, hogy betegyen az ágyba.Végül egy sorozat válogatás nélkül. Mindegyiknek megvan a maga varázsa :-)Hordóhasú Nimródka és vicces Hunorka…..
Jut itt hely kettőnknek isDJ Hunor munkábanJóllakottan anya nyakába büfögve ..
"Rajzolok valami szépet Anyának a névnapomra kapott krétáimmal. Nyugi, lemosható!" "Szétszedem ezt az ágyikót, hogy átvihessük Nimródnak" "...De nehezen jön ki ez a csavar!" "Ő itt a kisöcsém - most még békésen alszik..." "Kukuccs, csak…..
Megőrülök ezektől! Szándékosan nem akartam eddig írni róluk, főleg így konkrétan megnevezni, de már mindent megpróbáltam, és nem lehet tőlük megszabadulni. Ez a leggusztustalanabban nyomuló cég, akikről valaha is hallottam.A "jó viszony" már több évre nyúlik…..
Apalka 2009.08.17 22:27:41
@totya01: Ezt inkább ki sem moderálom. :D Hihetetlen, hogy manapság senki nem akar dolgozni. Minden esetre jó számolgatást Neked!
Benő Blog Mohács 2009.07.31 23:03:00
Idén már harmadjára utaztunk a rokonokhoz a déli határhoz. Az első két alkalommal távolsági (na, ez tényleg az) busszal, de most kocsival. Kis utánaszámolással ugyanis kiderült, hogy az üzemanyag-költség kevesebb mint két felnőtt oda-vissza jegy. Inkább a kényelmesebb és…..
Benő Blog Almapréselés 2009.07.31 22:26:00
A telki almákat tettük el, gyümölcslé formájában üvegekbe.A két kép önmagáért beszél :D ..
Apalka 2009.08.01 13:34:36
Benő Blog Bálványosi kiruccanás 2009.07.31 20:24:00
Bááár már nem most volt, de azért ha valamit megígér az ember akkor azt be kell tartani. Egy hétköznap lett kiszemelve az utazásra, mert csak ekkor értünk rá. Ami persze egy kívülállónak furcsa lehet, de megvannak a váltóműszaknak is az előnyei. Például ez is, hogy…..
Apalka 2009.07.31 21:00:27
Lassan már kezdünk ráállni erre a brutális munkamenetre. Itt a cégnél kora délutánra már elviselhetetlenné kezd válni a hőség. Nekem, mint munkáltatónak, lépéseket kellene tennem ennek enyhítésére. Szellőztetni azonban nem nagyon lehet, forró levegő ömlik be a nyitott…..
Ma ismét fürödtem munka után, csak annyi volt a különbség, hogy ma az izzadtságban. Tekintettel a közelgő frontra (holnapra jósolják), nekiestem a maradék területeken is lenyírni a füvet. Mondjuk kevés unalmasabb tevékenység van, mint a fűnyírót taszigálni a dzsindzsában.…..
Apalka 2009.07.18 15:41:49
:D
BagodTimes July Morning 2009.07.02 21:59:00
Az elmúlt éjjel arra vetemedtem, hogy aludtam. Este hét óra körül leültem a tévé elé, valamit meg akartam nézni. Kilenc óra után arra ébredtem, hogy alszom. Aztán ezt a helyzetet az ágyamban véglegesítettem egészen reggel nyolcig. Az elmúlt napokban a rengeteg meló és a…..
Múlt hét előtti szombaton végre eljutottunk egy jól megérdemelt kis fürdőzésre. Mivel szakszervezet által meghirdetett programról volt szó, ezért igen jutányos áron hozták-vitték a hátsónkat, és nem is egy lerozzant busszal. Pedig Kehidakustyány nem 2 km Pesttől. A lényeg,…..
Apalka 2009.07.05 13:16:26
@Benö: Hehe. De az érzés olyan. :D
Reményik Sándor: Szól a cenzor  Szól a cenzor: Vétó; megtiltom ezt. E hasáb üres marad és fehér! S az üres lapon gyúlnak lángbetűk, Betűk: mint a tűz, betűk: mint a vér.  Szól a cenzor: Vétó; hatalmam nagy; A semmiségbe vetlek vissza…..
Benő Blog Éljen május elseje... 2009.05.01 17:51:00
A tavalyi majálishoz képest az idei annyiban tért el, hogy beugrottunk a BKV rendezvényére is, ahol bár sokan voltak mégsem találkoztam senki ismerőssel. Így gyors terepszemle után mentünk is a Városligetbe, ahol a szokásos cukor, csoki, grillezett husok meg egyebek vártak minket. Nem…..
Apalka 2009.05.01 20:43:50
Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked. Az első 6 hónap - az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad. - a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor. - úgy tűnik, az egész…..