Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miescu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
w Eroica I.* 2007.05.14 05:00:00
1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel fogok találkozni. 2003-ban hallottam először Tomcatről. Bár a Revenge on kalandjáték-trilógiát korábban is ismertem, de hogy kiféle a szerző, azt addig nem tudtam. Írt egy mailt, hogy filmet készít…..
w Anyagi jog 2007.05.09 06:30:00
Olvastam nemrég egy kis színest: újféle műkezet fejlesztettek ki amerikai tudósok. Robotikus, idegvezérelt, gondolattal működtethető. Hiperszuper! Csillió dollárba kerül. Mert az egészség nem üzlet persze, viszont a robotika például az. Vagyis a robotkart fejlesztő tudósokat…..
Miescu 2007.05.10 11:17:02
Na írok egy példát a jelen rögvalóság talaján fetrengve (mondjuk nekem Volvóm van és tényleg nagy, meg biztonságos):
adott egy kiskrapek (saját) aki két éve agyvelőgyulladást kapott és ebből kifolyólag azóta napi epilepsziás rohamai vannak (no school, no job, no problem)
Adott egy ország, ahol az ilyen kiskrapekokat SENKI nem akarja sem eltartani, sem iskolába járatni - mer a szünetben nem lehet figyelni annyira - és senki nem tudja meggyógyítani.
Adott egy egészségügynek nevezett rendszertelenség, ahol rendszeresen vizsgálatokat kell végezni. Ilyen neurológiai vizsgálat az EEG. Ezzel nagyjából meg lehet állapítani, hogy az epilepszás roham honnan indul ki, azaz, hol a góc. Akkor jön a sebész bácsi nagy késsel és ha szerencsénk van ugyan kiveszi a gyerek fél agyát ("igyekszünk a minimális állományt eltávolítani" - ezvan vazzeg), de életben marad (BTW: ápolási díj havi 20 rugó).
Nos amikor befekszünk ketten a gyerekkel - mert nem lehet tudni, hogy mikor jön a roham, ezért ott kell maradni éjszakára is, két napig benn vagyunk, és elém tolnak egy számlát, hogy csak úgy végezehtő el ez a vizsgálat, ha egy hetet (7 nap) számolnak el. Az annyi mint hétszáz - mittudomén hányezer forint. Én meg az említett rögvalóság porában simán aláírom és megköszönöm a lehetőséget. ahogy az agysebésznek is jattolni fogok, még akkor is, ha spenótot csinál a kölökből.
Na ezt a rendszert kéne átalakítani. Nem újragombolni a mellényt, mert abból nem lesz semmi. Reformok? Sucks.
Porig az egészet és újra építeni. Aki sír, attól el kell venni. Ez pl a Bibliából van. Tóta rulez.