Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leibolmaj

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Most szombaton lesz az RTL KLUB-on a Die Hard első része, avagy magyarul a Drágán add az életed 1988-as klasszikus akció műremek Bruce Willis főszereplésével. A film cirka 21 évvel ezelőtti, azokból az időkből, amikor még Bruce-nak volt haja, és viagra nélkül is állt neki a…..
leibolmaj 2009.03.15 17:19:25
Még le sem csengett a tatárszentgyörgyi gyilkosság, és beigazolódni látszik az a gondolatom, miszerint nincs vége ezzel a leszámolásoknak. Az eset után volt olyan érzésem, hogy ez csak egy fejezet a történetben, amely nagyon régen kezdődött, és nem lehet tudni, mikor, és hogyan…..
Az uzsora-kérdés kezd egyre jobban leszivárogni, ad abszurdum, már a TV2 Aktív is foglalkozott a kérdéssel. Most már csak Mónikát és Joshi Bharat-ot várjuk ... Persze, nem várhatunk komoly, oknyomozó riportot egy bulvárműsortól, de becsületükre szóljon, hogy legalább ők…..
Gratulálunk Miniszterelnök Úr, mindezt egy napon összehozni ... 1, A "jubileumi jutalomról":  Nézzük csak, milyen kreatívak az elvtársak, ha pénzt kell osztani - maguknak. "Jutalom", "céljuttatás", "különjuttatás",…..
Szépen mutatott tegnap a két hír egymás alatt: Századvég-Forsense februári közvélemény-kutatása (a táblázat a Reakcióról):    Összes megkérdezett Biztos szavazók Biztos szavazó pártválasztók…..
leibolmaj 2009.02.26 10:33:42
@zero: na ja, netem még van, mert nem mondok le róla, annyi munka csak akad, hogy legyen egy alap net, de felénk (J-N-Sz megye) lassan már mindenki itt tart. amikor nekünk, fiataloknak azt mondják, hogy próbáld meg máshol (végzettségtől függetlenül, én felsőfokkal vagyok munkanélküli, de a szakmunkás sem kell, mert szó szerint minden bezárt), és amikor nem azt számolod, hogy mit tudsz elérni/megvenni/előteremteni, hanem azt, hogy mit nem, akkor már szerintem kijelenthető, hogy már nincs mit elvenni, főleg morálisan. persze van jó oldala is, nincs hova elköltözni, visszaveszik a lakást, majd visszatérünk a 3 generáció együttéléséhez.... vagy ugye, "el lehet innen menni", sokan mennek is, én is tervezem, és utána mi lesz? mert itt nálunk már most 25-30% a vének aránya... (nem panaszképpen írom, mert van megoldás, kár nyavajogni, tenni kell)
Hozzávalók:25 dkg spenótlevél20 dkg fehérbab10 dkg zsírszalonnasó, borsElkészítés:A spenótot mossuk meg és tegyük fel sós vízben főni.Ezalatt a fehérbabot is főzzük meg szintén sós vízben.A zsírszalonnát vágjuk nagyon apróra és pirítsuk meg.Ha elkészült a spenót és a…..
No, végre Gyurcsánynál is betelt a pohár! Dicséretes, hogy végre nem vagyunk árván, egyedül, így pár millióan ebben az országban. Végre személyesen a Miniszterelnök Úr  is a betelt poharúak táborába állt ... Persze, az okos blogolvasónak lehet egy sanda gyanúja, hogy itt…..
Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események... Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen: Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben…..
leibolmaj 2009.02.09 11:01:53
@zero: én is így értettem...
amúgy van két (vidéki) rendőr ismerősöm (még véletlenül sem felvágásból írom), mind a kettő szerint van cigánybűnözés, sőt ott, ahol ők teljesítenek szolgálatot szerintük csak cigányokhoz kell vonulni.
Azt viszont magyarázza meg nekem bárki, hogy ha mindenki látja a bajokat, mindenki látja, tudja, hogy itt 10 év múlva nem lesz Magyarország (ha minden így marad), akkor miért nem teszünk valamit???
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
Most már tényleg lezárjuk a 2008-as esztendőt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, pofátlan volt, de legalább a spanyolok megnyerték a labdarúgó eb-t ...Majdnem ötezer szavazat érkezett a Nagy Szavazásra, melyben közösen kerestük, hogy vajon kicsoda lesz 2008…..
És eljött a nagy nap! Végigrágtuk magunkat a 2008-as éven, van 12 nehézsúlyú induló és egy plusz vigaszágas. De ki kapja a 2008-as Vastagbőr díjat?Ki vagy mi volt a legpofátlanabb 2008-ban? Melyik sztori okozta Nálad a legmagasabb vérnyomást? Ki vagy mi vágta ki a legjobban a…..
Úgy néz ki mégsem Csifó Dorina és lánybandája a magyar Tatu. Igaz, tökmindegy kire aggatják ezt a jelzőt, a lényeg, hogy beszéljünk az új zenekarról. És kimondhatjuk: óriási ötlet úgy berobbantani egy lányzenekart a köztudatba, hogy azok bizony biszexek és kinyalják egymást.…..
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. És minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp…..
Vastagbőr Visszatekintő: június 2008.12.30 08:01:00
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. És minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp a legnagyobb…..
Már csak napok kérdése, és menthetetlenül 2009 lesz. Ebből az alkalomból egy kicsit visszatekintünk a 2008-as évre, mivel is sokkolta a magyar lakosság önmagát, mivel tömte meg a média a fejeket, és milyen és az élet itt, a Balkánon innen, miközben úgy érezzük, hogy inkább…..
leibolmaj 2008.12.30 08:35:48