Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jfe

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sírásók naplója Jégemberek 2009.01.19 04:00:00
Hideg földből, fagyott kézzel, töredezett csontokat, cserepeket kibontani igazi rémálom minden régész számára. Aki egyszer is részt vett téli feltáráson, az tudja, hogy milyen a hajnali ködben végigbotorkálni a göröngyös felületen, munkára ösztönözni a mogorva munkásokat,…..
jfe 2009.01.19 16:35:45
@xszolixxx: ez aranyos :) De ha tudni lehetne, hogy most is egy 1001-ik ugynolyan lelet jon-e elo, akkor nem kene asni. De ugye van rajta nemi fold :)
Éppen a márciusi Critical Mass napján történt, egy napos kora délutánon. Magam sem értem, miért voltam annyira bolond és figyelmetlen, bár meglehet, éppen az volt a baj, hogy tavasz volt, a fene sem érti, hogy ez a tény ilyen idős korára még bármit is jelentsen az embernek,…..
jfe 2009.01.19 16:19:13
@Kóser Malac: "letarolnak a bicikliuton"... ja, a bunko autosok meg ott jarkalnak az uttesten! Micsoda vilag, mi...? Es a gyalog, plane a gyerekevel mi a pocsomert nem a JARDAN megy? Azert van... ha ott a bringas, lehet szidni. De a bringauton ne osszon mar a puhatest, hogy "nema, biciklista, wazze!" Amig Pesten eltem, ott laktam, ahol megosztott bringaut/jarda volt. 10-bol 1szer lattam bringast a jarda reszen, de a babakocsit richtig a bicajuton toljak, meg a nyannyer is csak ott bir menni a cekkerrel. Es akkor meg az en anyam a kurva...
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..
Szombat van és szombat a rövid postok napja. A történet megdöbbentő és elkeserítő... Én meg még mindig beteg vagyok... Kellemes hétvégét Mindenkinek, legközelebb hétfőn jelentkezünk.Én 30 éves koromig 'szingli' voltam, ez a munkahelyemen azt jelentette, hogy reggeltől estig…..
Ma este sem kerültek el a májerkedő kis lófaszbuzogányok. Jövök haza kocsival. Az egyik kereszteződésnél körülnézek, nem jön senki, kanyarodnék. A kereszteződés felénél járhattam, mikor megjelent balról egy mozdony. Legalábbis elsőre annak tűnt, mert kurva gyorsan jött és…..
jfe 2009.01.09 12:20:26
@Valaki1: es akkor mondjuk mindenki kozkinccse teszi a nemszeretem kollega rendszamat, csinal melle egy sztorit, es kolleganak maris van egy jo napja, mi? :)

Amugy van egy dolog, amit nem teljesen ertek, pedig szinte minden ilyen sztorinal belefutok: ha valaki idiota az utakon, miert a kocsijat kell szetkurni? Ez azert igy nagyon ovi.
A Lelenc Kutyamentő Egyesület honlapján olvastuk a minden év végén aktuálissá váló felhívást. Bár petárdázni 2005 óta tilos, ez sajnos nem akadályozza meg a durrogtatást kedvelőket abban, hogy ezzel az idétlen hülyeséggel hozzák a frászt emberre és állatra egyaránt.Hiába…..
jfe 2008.12.30 01:02:45
@jfe: (elnezest az elirasokert)
jfe 2008.12.30 19:32:33
@DeMarco: En nem a kutyak miatt aggodom :D Kutyabarat vagyok, de meg nekik a legkevesbe gaz. Csunyan hangzik, de egy pincsi, ami szivrohamot kap az elso petardatol, az akkor is szivrohamot kapna, ha veletlenul leejtenek egy fazekat. Nem kell tultenyesztett allatokat tartani, es nincs veluk annyi nyug. (jojo, tudom, allatokat konnyu halalra ijeszteni)
Nem allitom, hogy a tiltas a legjobb megoldas, de amiota tiltott, azota legalabb nem all ott az arus a meki mellett puffogtatva. Illetve ott all, de hivatalosan csak dudakat arul - es nyilvan nem csak, de legalabb kussban csinalja. Ennyivel is jobb. Meg aztan nem lehet levagni minden idiota kezet (ugyis lerobban elobb-utobb), de kultourat verni belejuk meg annyira sem lehet. Marad hat a tiltas. De az azert erdekes, hogy itt valamiert nincs meg az a pocs-reteg, amelyik a masok riogatasat es "bantalmazasat" tartja poennak. Itt miert van kulturaja? Itt sem regebbi hagyomany, mint ott.
Sok Hello Kitty-s cuccot láttam már a kenyérpirítótól kezdve a mobiltelefonig, a teljes szülészeti-osztályról nem is beszélve, de ami most következik, az is elég meghökkentő lesz.Hello Kitty toilett-szett. 3 darabos, egy WC-papírtartóból, egy szőnyegből és egy…..