Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutora

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy hónapja használom a szódabikarbónát kisebb-nagyobb hullámokban. Van amikor többet iszok belőle, van amikor kevesebbet. A lényeg: mikor fogytán az energia, kiváló erősítő hatással bír.1., Többnyire akkor ittam, mikor gyengébbnek éreztem magam. Ilyenkor úgy hatott rám,…..
EmceeMike blogja Élek még 2010.09.05 00:39:00
 Csak a testem megtagad...Az a helyzet, hogy a legutóbbi blogbejegyzés júliusban született, most meg már szeptember van és mégse kéne ezt a valamit itt parlagon hagyni. Szóval júliusban volt ugye Erdély. Körülbelül másfél hetet töltöttünk otthon, és tényleg otthon mert…..
EmceeMike blogja Belehalni 2010.01.08 03:28:00
A férfi felcsatolta a gitárjának pántját, felvette a hangszert, megsimogatta a húrokat, majd a vállán átdobva a pántot elővette a jó öreg pengetőjét, amit még a példaképétől kapott egy koncerten 15 évvel ezelőtt; majd megpendítette finoman a húrokat. A közönség felzúgott,…..
tutora 2010.01.10 14:30:54
Ha nem hiszel a nótába, szívedbe tekints. Van benne valami, ha belegondolunk. Persze ez csak vicc, nem szeretheti mindenki a nótákat. Én viszont nagyon is szeretem ezt a stílust (is). Ez is egy nagyon jó példája annak, hogy mennyire elborult és már-már perverzitásba menően vegyes a…..
Őszintén szólva az eddigi kritikáknak kell valamilyen szinten igazat adjak, akkor amikor erről a filmről írok. Nagyon tetszett a film, sokat nevettem rajta és nem is keveset, hála a Ront alakító színész kibontakozó humorának is. Viszont kicsit olyan fanyar szájízzel jöttem ki a…..
Amikor ezt olvassátok, akkor valószínűleg én már robogni fogok az autóval az én kis hazám felé és valami nótát dúdolgatok épp.Igen bizony, ismét hazatérek egy bő hét erejéig Erdély szívébe, Székelyföldre és azon belül is Gyergyói medencébe. Alig várom, hogy itt hagyjam…..
tutora 2009.08.06 21:18:23
EmceeMike blogja Fesztivál mustra 2009.05.25 23:18:00
Itt a nyár, ezt már mindannyian érzékeljük a sokszor 30 celsius feletti gatyarohasztó melegben. És ha már nyár, akkor vizsgaidőszak, közeledő vakáció, strand-uborka-dinnye na meg fesztivál szezon.Hála annak, hogy a munkával szerzett pénzemet nem vertem el teljesen, úgy néz ki…..
EmceeMike blogja Változások 2009.04.22 22:09:00
Az utóbbi időben sok változás történt az életembe, amik már időszerűek voltak csak az volt a kérdés, hogy mikor lesznek végrehajtva. Már pedig ezeknek jönni kellett mert már elegem volt a depresszióból, meg az önsanyargatásból és a szuicid gondolatokból.Így történt az is,…..
tutora 2009.04.28 03:14:03
Egy, két, há. Lehet nekifutni a tavasznak lassan, lassan. Persze nem akarom elkiabálni, de a mai időjárás is ami itt volt, azt a képet mutatta, hogy már recseg-ropog az a tavasz és még küzd a téllel, de már nyerésre áll. A tél persze még próbálkozik minden megmaradt erejével és…..
tutora 2009.03.26 05:36:01
Pár hete volt, hogy anyummal kettesben voltunk épp itthon hétvégén és nem tudtuk, hogy mit nézzünk szombat délután. A tvben szokás szerint nem semmi figyelemreméltó, úgyhogy gondoltam berakom már ezt a filmet, mert már korábban is érdekelt, de még nem néztem meg. Így hát…..
A címnek semmi köze nincs ahhoz, amiről most írni akarok. Csak úgy jött, innen. A téma, mint a képről is kiderül a vöröshaj. Pontosabban a vöröshaj-kékeszöldszem-szeplő fétis, ami egyre jobban kezdi magát aktívizálni az én esetemben. Arról van szó, hogy ha meglátok egy a…..
EmceeMike blogja Happy shit days 2009.01.26 13:18:00
Telnek múlnak a napok és a várt javulás még mindig késik. Egyszer fennt, egyszer lennt, s egyszer még annál is lejjebb. Annyi minden kavarog a fejemben, hogy képtelen vagyok koncentrálni a tanulásra. Csak ülök itt és elütöm az időt, aztán megpróbálom újra beleverni a fejembe a…..