Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincsenzuschlagügy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 27-én reggel, még karácsonyi hangulatban ébredtem. Folytatódik a rokonvárás. És a gyermekvárás. Olyan igazi, napfelkeltés, vidám napnak indult... azután csörgött a telefon és hívott egy politikus barátom. Kérdezte, olvastam-e ma már MN-t vagy látom-e a Hír TV-t?…..
nincsenzuschlagügy 2008.12.29 00:53:31
Szervusz Emese!

Nem jártam még erre, de gondoltam, hogyha már úgyis blogolsz, akkor benézek ide, és elmondom neked a véleményem. Nem hiszem, hogy kitennéd az ablakba majd, de ez nem is lesz odavaló, hidd el...
Nagyon sok ellentmondást fedeztem fel a bejegyzésedben: először is, hogy "karácsonyi hangulatban" ébredtél. Hát ez nagy blaszfémia. Ti, akik a kereszténységet nem igazán szeretitek, (nem nagyon tiltakoztatok a kereszténységet ért verbális támadások ellen, lásd a Tilos Rádióban elhangzottak stb.), inkább hanukázgattok és buzultok (bár, hogy gyereked van, ez azért nagy szégyen a buzik védelmét zászlajára tűző törpepártodnak, ugyanis nálatok mindenki felnőtt korában dönti el, hogy mi akar lenni nő-e vagy férfi), a karácsonyt nem is vehetnétek a szátokra.
Aztán a Hír Televíziót kritizálod, hogy ez az ők oknyomozó stílusuk.
Kedves Emese, nem volt még olyan régen, hogy a Hír TV bemutatta, hogyan csaltatok, amikor elnököt választottatok. Röhögött a fél ország rajtatok, és sokan közületek is - igaz kínjukban...
Úgyhogy az oknyomozásról ennyit.
Aztán látom, hogy gondjaid vannak a helyesírással is...(lehet, hogy a héber jobban menne, hm?)
Ezt írod: "Ja, persze ekkora, már leadtuk a céduláinkat!!!"
Talán, ha javasolhatom, az "ekkorra" szót máskor két "r" betűvel légy oly szíves kiírni. Persze ha ilyen nagy a baj, akkor az általad (is) bezáratott Lengyel Gyula Szakközépiskolában vegyél magadnak pótórákat. Én vállalom a költségeket, hisz érdekem nekem is, és mindannyiunknak, hogy az eszdéeszes képviselők tanuljanak meg magyarul írni. Ez az ország elemi érdeke is egyben!
Nos, ami az időközi választásokon való részvételedet illeti, ne táplálj hiú reményeket, mert te soha nem jutsz be egyéniben az Országgyűlésbe, még akkor sem, ha a Janás Feri (amint nevezed), 21 ezer kopogtatócédulát is próbál majd meghamisítani számodra.
Végül egy személyesebb jellegű kérdés: a barátaim fogadtak nagy tétekben, hogy te igazából John Travolta húga vagy, igaz ez?...Mert ha igen, akkor az arcát felhasználhattad volna a kampányodban! Persze esélyed ugyanúgy a nullával lett volna egyenlő!...
Nem kívánok Boldog Új Esztendőt, mert a következő esztendő valójában épp nélküled, és pártod nélkül lenne számomra, és sok millió magyar számára a legboldogabb!