Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apud

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..
Egy furfangos madár vadászni indult, mivel biztosra akart menni a zsákmányt illetően ezért csalit is vitt magával. A kócsag egy darab kenyérrel a csőrében totyogott a tópartra, majd a vízbe dobva azt türelmesen várt. Mikor a halak csipegetni kezdték a kenyeret, az élelmes madár…..
apud 2012.08.30 13:11:16
@LiveInfo: ezzel a videóval semmi baj, viszont a korábbiak 90%-a üres ... vagyis nincs video (próbáltam visszanézegetni jónéhány oldalt)
apud 2012.08.30 14:00:59
@LiveInfo: köszönöm :)

(akkor egyszerűbb lenne az adott anyagot kompletten törölni, vagy esetleg egy linket hagyni, hogy hol érhető el még a video)
2007. december 24. „Karácsonykor lesz ajándék, vendégek, Jézuska, meg hopp-hopp lámpa” fogalmazta meg nagyobbik lányom a kedves ünnep rövid  szinopszisát, ebből a „hopp-hopp lámpa” gyengeáramú szakkifejezés az összes villogó csoda összefoglaló…..
Az eset, amit leírok mar hét éve történt.A sógorom, aki akkor 33 éves volt gyakran érezte magát rosszul és volt,hogy a kórházba is be kellett vinni a munkahelyéról. Ahonnan napok múlva haza engedték, mondván nem tudják, mi okozza ezeket a tüneteket, lehet,hogy a stressz.Majd egy…..
Az eheti Lost-epizódot úgy várta az igazi rajongó, mint Pistike a karácsonyt, hiszen az egyik ikonikus figurának, Richard Ricardo Alpertnek szentelték az egészet. Tucker Gates rendező olyan epizódot hozott össze, ami szépen bekerül majd a Constant mellé, mint a hat évados történet…..
apud 2010.03.24 23:12:16
@drvvrd: viziló, csak elbacták a fogsorát ... a pici fülei, széles pofája ... közelről a villámnál látszik ... most már jól alhatsz :)
apud 2010.03.25 12:25:23
@gunsmoke: a nagyapám 1909-ben az Újvilágba vándorolt ki (de elbaszta, mert hazajött :))
Azt hiszem az eddig sem volt kérdéses, hogy Michael Emerson a Lost egyik legjobb színésze, ezt már egy Emmy-díjjal mások is elismerték, oké, de ha ezért az epizódért nem adják neki oda a következőt, nagyon nincs igazság a földön. Spoileresek leszünk az ugrás után, óvatosan.…..