Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_untergehen_

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wired újabb izgalmas hackerstoryval lepett meg minket, melyben Max Butler történetét mutatják be, aki elhatározta: átveszi az irányítást a világ illegális hitelkártya-piacai felett. A hét részes történet összeköti az utóbbi idők legnagyobb kártyacsalással összefüggő…..
_untergehen_ 2008.12.28 22:49:24
Erre is csak olyanokat tudok mondani, amiket a Kaminsky fele DNS bugrol szolo posthoz kommenteztem: buhera.blog.hu/2008/12/06/a_hackerek_akik_megmentettek_a_netet

Ez a cikk is nagyon jol sikerult, marmint a forditasa. Namost, Butlerben mar legalabb a csiraja ottvolt, hogy tegyen a rendszer ellen, ha nem is tudatosan es vilagmegvalto szandekkal, hanem onceluan. Meg par ilyen post es talan meglesz a hacker aki tesz is valamit azert, hogy a vilag jobb legyen, nem piti bunozoket, szerveroldali bugokat, hanem a nagyokat celozza meg (kormanyok, gazdasagi csoportok, bankok, stb.), a rendszert magat kiiktatva aminek bizonyos mukodesi jellemzoi jelentik magat a PROBLEMAT.

Udv.
untergehen

Indapass-nek koszonom szepen, hogy valaszoltak a hibabejelento mailemre, de keptelenek voltak megoldani az aktivacios email ujrakuldeset vagy az aktivalast igy beragadt az untergehen nevem, ezert vagyok most alahuzva.

BUEK