Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegabond

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegabond RAMEN 2009.01.02 00:01:00
WAAA!!Oishii! Finom lett, jó csípősre csináltam (chili por). Nem bírom ma este megenni az egészet, elég hamar elteltem vele. Szerintem télre ideális, felmelegít a hidegben.Vincent szerint 8-as: a kevés feltét miatt, ill. mivel nincs hasonlítási alap. (Kivéve talán a smack féle…..
Vegabond Esti kaja & főzés 2009.01.01 22:21:00
Nem ettem napközben túl sokat, most meg nagyon éhes lettem...Fűszervajas kenyeret nyomatok lila-, ill. fokhagymával, meg zöld erőspaprikával.Holnap reggel 8-ra megyek dolgozni, reggel még rádobok egy kis zöld teát, nehogy elájuljanak a kollégák. Egyébként fokhagymából olyat…..
Vegabond Vincent 2008.12.28 23:04:00
Képzeletbeli barátom Vincent, mivel a blogot egyedül írom, kénytelen vagyok tudathasadni. Igazából kényelmes.Mindegy, Vincent fog pontozni, az előző patéra 2 pontot adott (10-ből), bár sem ő, sem én nem vagyok fókuszcsoport tagok, talán változik a recept...
9 %-a zöldség, de ettől még lehetne jó íze. De nincs neki. Talán a biobolt/patika illatot vitték át az ízébe, egy kicsit mű, egy kicsit gyógyszeres, az ára azért ott van, és mindjárt vegyél meg kettőt, hátha nem bírsz majd betelni vele.Szerintem remek fegyver az…..
Vegabond A kezdet 2008.12.28 22:40:00
A karácsony elég fullasztó volt, nem csak a hús miatt, rengeteg zsír. Zsírhegyek, amíg a szem ellát.Még nem vagyok vegetáriánus, de decemberben kevés húst fogyasztottam.. aztán jöttek az ünnepek, ünnepi ételekkel. Gyík vagyok, elszoktam már a nehéz kajáktól, szükségét sem…..