Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutykurutty

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00
Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..
Onlinemarketing blog Bukta 2010.01.24 16:48:27
Ma kivettem a postaládából egy fecni szórólapot. Igénytelen egyszínű vacak, fehér papíron világosbarnássárgás színnel lett nyomva. Így kezdődött: INGYEN!Nagy, hatalmas betűkkel ott visított a képembe: ingyen! Ingyen! INGYEN!A folytatás pedig, sokkal kisebb betűkkel: ...mi sem…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Gondolom mindenki látott már Ázsiában készült dokumentumfilmet az ottani gasztronómiai csodákról, mint a szakéban ázó kígyó, a szárított csótány és hasonlók... Arról már kevesebben tudnak, hogy mitől is lesz valójában bíbor árnyalatú az eperízű joghurt...A…..
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
kutykurutty 2010.01.23 17:16:18
@is: nagyon egyetertek veled. Bar meg csak a hszek kis hanyadat olvastam el... nalunk pl egy auto sincs a csaladban. Nekem majd talan lesz, de nem a varosi kozlekedest akarom vele kivaltani, hanem a "nagy tavolsagra tobb cucc mint hatam-kezem" helyzetekre. Es igen, be lennek poccenve, ha a ket-haromautos csaladok foglalnanak el minden parkolohelyet a haz korul, es nekem tobbutcanyira kene elcipelnem az elcipelhetetlen cuccot az egyetlen automhoz. Vagy nekem meg a sokautos csaladok mondjak majd meg, mikor pakolhatok kenyelmesen az autoba, es mikor kell kilometereken at odacipelnem mindent? MErt utobbi esetben ugyanott lenne, ahol most, tomegkozlekedessel :P
kutykurutty 2010.01.23 17:44:57
@Masni: szia MAsni, en is epp ilyesmit akartam uzenni Pafffnak. En is gyalog (meg BKV-val) jarok mindenhova. Es meg a mikrosutot is haza tudtam cipelni kezben, ha mar annyi eszem nem volt, hogy gurulos bigyot vigyek magammal. No letemre.
A cikkre pedig: nalunk anno 3 generacio is lakott egyutt, igaz, nem a belvarosban, de akkor sem volt autoja egyik generacionak sem. Es megis tudtunk kozlekedni! Elhiszem, hogy kenyelmesebb az auto, de ennek ara is van. Valamirol le kell mondani, vagy a penzrol, vagy a kenyelemrol (raadasul ugye egy auto parkolhat, azaz nem arrol van szo, hogy az autohoz szokott csalad mondjon le az autorrol. Csak annyirol, hogy oldjak meg az eletet egy autoval, vagy valoban valasszanak olyan lakhelyet, ahol nem kell enynit fietni)