Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeKeC

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, itt már komolyabb szelektálásra volt szükség, mint a legjobb filmek listájánál, de végül ez is elkészült (lehet fogni a fejeket már megint). Íme a 10 legrosszabb és/vagy legnagyobb csalódást keltő film 2013-ból: 10. A Föld után Én azon kevesek közé tartozom, akik…..
Subba Gumit mindenkibe! 2013.04.22 16:09:08
Ha minden jól megy 2015-ben már ezekkel a harmonika szerű kondomokkal is tudtok szúrni/szuratni. A Daniel Resnic által fejlesztett Origami óvszerek latex mentesek, biztosítják a gumi nélküli érzetet, és a redők miatt jobban ingerlik a genitáliákat is. Három féle gumit dobna a…..
Míg Levy T. meg O.G. Duck már csak retrohaknikon számlázgat itthon, addig Real Action a Hip Hop Boyz életérzéssel együtt az országhatáron is túllépett. Mostanában a Britains Got Talent-ben nyomul árnyék táncos bagázsával. Húha..
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
 Egy arab diák levelet küld apjának:     Drága Apu Berlin egy csodálatos város, az emberek kedvesek és nagyon jól érzem magam itt. De apa, szégyellem magam, hogy az egyetemre egy  valódi-arany Ferrari 599 GTB –vel járok, mikor az összes tanár és…..
  Nyugdíjreform 5 tipp, mit tegyünk a kötelező magánnyugdíj-pénztárban lévőmegtakarításunkkal?1. Nyomtassuk ki az utolsó egyenleget, keretezzük be és emlékezzünk rá!2. Vegyük fel a lengyel állampolgárságot, kérjük át a számlánkat,ott még pár évig királyok…..
Ma ezt a levelet hozta a virtuális postás bácsi:"Szia Béla!   Az a nagy helyzet, hogy a barátnőmmel itt kint élünk kb egy hónapja.. szóval ez még a probálkozás-fázisban van. Az a nagyratörő terv jutott az eszünkbe, hogy a többi betelepülthöz hasonlóan szeretnénk…..
KeKeC 2010.06.15 19:11:57
Ott hagytuk abba, hogy a Végzet a napba tart, ami nem túl jó ómen a rajta tartózkodó, viszonylag kevéssé hőálló emberekre nézve. Young közgyűlést tart a kaputeremben, hogy ismertesse a helyzetet: a hajó pályáját nem tudjuk megváltoztatni. A rendszerben van három olyan bolygó,…..