Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lokal hiro

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó étvágyat! Kicsit visszautalok a blog első, vagy második posztjára, erre: pacalvadasz.blog.hu/2009/01/26/kezdodik_144 Na, nekem pont egy ilyesmi helyet sikerült felfedeznem az 54-es út mellett, Jakabszállás belterületén. Ahogy Kecskemét felöl haladok a település…..
Két hónapja jelent meg a húszéves Tankcsapda legújabb albuma, ami eléggé megosztotta a rockzene rajongóit és az úgynevezett szakmát is. Leültünk Lukáccsal beszélgetni egy kicsit az újságírókról, meg a harminc állomásos őszi miniturnéról. Mit szóltatok az új anyag…..
-Na mit is mondunk mi erre? Gyenge kezdés után erős visszaesés! Á, a Bonanza meg Ákos szólóprodukciója között zongorázni lehet a különbséget!Ma ismét a jegyzeteimből fogok válogatni bármilyen központi koncepció nélkül. Egy a közös: Tibor (és persze Józsi is)…..
lorien Cafe de Columbia, Kecskemét 2009.02.04 11:44:58
Kecskemét sétálóutcája a Kéttemplom köz, ahol az utóbbi időben örvendetesen szaporodnak a kávézók, reméljük hosszabb távon is meg tudnak élni. Az utca végében lévő Cafe de Columbia nem új hely, hosszú évek óta működik, bár a kávémárkában történt változás. Jelenleg…..
Csak nagyon ritkán szoktunk külföldi városok apró-cseprő ügyeivel foglalkozni, de az Urbanista külpolitikai rovatának vezetője azzal rontott be szerkesztőségünkbe, hogy ezt muszáj megírni. Blogunk népes szerkesztői gárdája gyors szavazás után (1234:4321 arányban) úgy…..
lokal hiro 2009.01.21 09:50:57
@jakata: vízmű dombnak hívják. 30 méterről 40 fokos szögben leszánkázni kicsit veszélyes lenne :-)
BringAPUnk Leszámoltam 2009.01.15 15:00:00
Na, megtörtént ez is. Több mint 2 éves Baonos munkám ma teljesen véget ért. Félelmetes lejtmenetet sikerült bemutatnom ezen idő alatt. Kábé olyan gyorsan és kacifántosan bukdácsoltam lefelé a lejtőn (projektvezető, szerkesztő, ex-szerkesztő), mintha a síléceket fordítva…..
Miközben azt olvasom, hogy az USA-ban a zenei jogvédők már nem perelnek, hanem "törvényen kívüli" eszközökhöz akarnak nyúlni, aközben olvasom azt a hírt is, hogy 2009-ben és főleg azt követően a lemez eladások soha nem látott mélységbe zuhanhatnak. Nincsenek…..