Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kószáló

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, ami... Már zizeg 2009.09.15 13:20:00
a szemgolyóm a sok lakástól és háztól amit megháztűznéztem az interneten.Óóóó, értem én már a csíziót, tudok olvasni a sorok között...Csendes, nyugodt környék:kurvára nincs még egy éjjel-nappali se a környékenaszfaltos út nyistapöcegödör vanDinamikusan fejlődő…..
Minden, ami... Mennyire 2009.06.19 16:34:00
akarsz menő és trendi, vicces és nagyvilági fiatal nő lenni? Mi a határ a vagány csaj és a döbbenet között? Vettem ma egy JOY magazint, gondoltam a metróra jó lesz, böngészgetem, olvasgatom, majd megakad a szemem a 13 dolog, amit jobb lenne, ha eltitkolnál a pasid elől íráson.…..
Minden, ami... Mindenki szakít. 2009.03.31 20:43:00
Debreceni Zita Kedves Ferenccel. Magyarország Gyurcsány Ferenccel. Én a diétázással. Drazsé Csülivel (kilökte a kosárból, de szerintem még lesz románc és frendcsip). Örökre elszakadtam a jeticsizmától (3 éve vettem egy elgyengült pillanatomban. Mentségemre szolgáljon, hogy…..
Szilveszteri különkiadásokat ígér a tévé, jönnek a bakik, a wekfilmek, a vágatlan anyagok, a nagy esések és a cikis helyzetek.Voltak ilyenek nálam is.Például, mikor még két éve egy divatfotózáson  Kucsera Gábortól hajnalban csicseregve megkérdeztem, hogy szabadidejében…..